Fakundo Sava Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Kripl Denver bolji od kripl Toronta. Denver prvi ,Sacramento sedmi,sudija sviraj kraj A debeli jak kao vo i isto toliko eksplozivan,kada bi imao fizikalije jednog Plamlija bio bi jači od Sabonisa
Micko8 Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Kako mislis eksplozivan i fizikalije jednog plamlija Da ima tu eksplozivnost Plamlija verovatno bi bio zujalica niskog kosarkaskog iq-a a fizikalije su mu bolje od Plamlijevih ako se izuzmu misici , posto je visi od njega, ima veci raspon ruku , standing reach itd.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 8 hours ago, Mos said: Ja ne znam cime se Badi drogirao ovog leta ali ovo je neverovatno kako covek igra. Nacuo sam da je letovao 10-ak dana u Cacku... On bese stigao u trejdu za tamo nekog povredjenog Kazinsa...odlican posao Divca
goofs Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Veceras opet na Tibodoa, nazalost skracena im je rotacija ovim povredama, mada Sampert mozda bude igrao. Bilo bi prejako da ih Beli opet pokopa za 3/3.
1n54jd3r Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Zabavan je Sactown za gledati...spoj racionalne (Beli i Bogi) i impulsivne kosarke (Badi i Fox) kosarke...
theanswer Posted December 17, 2018 Author Posted December 17, 2018 10 hours ago, pasha said: I da i ne. On dosta moze da donese u napadu ali zbog prevelike jurnjave moze i da odnese. On je jedan od glavnih krivaca sto su izgubili proslu utakmicu od GS iako su imali 10 prednosti na 3 min pre kraja. Treba jos malo da sazri i stekne iskustvo. Bjelica je mozda najvazni igrac Kraljeva trenutno kada se gleda odbrana i napad. Ima dobre procente suta u napadu a vise nego solidan u odbrani. Bogdanovic ima trenutno problem sa konzistetnoscu u sutu. Ne zajebavaj, Fox je predobar igrač u ovom trenutku, neverovatno je napredovao, da nema njega ne bi imali ni pola od ovih pobeda ako i toliko. Nije ih on sjebao protiv Vorirosa, na 3min do kraja ga je izveo Jerger da se odmori, posle ga vratio kad su već ovi stigli, jeste izgubio loptu onu bitnu, ali jbg dešava se.
bradilko Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 22 minutes ago, theanswer said: Ne zajebavaj, Fox je predobar igrač u ovom trenutku, neverovatno je napredovao, da nema njega ne bi imali ni pola od ovih pobeda ako i toliko. Nije ih on sjebao protiv Vorirosa, na 3min do kraja ga je izveo Jerger da se odmori, posle ga vratio kad su već ovi stigli, jeste izgubio loptu onu bitnu, ali jbg dešava se. +1 fox nevidjen potencijal. meni je sacramento najvise osovina fox i hild. sjajni mladi igraci koji cini se napreduju iz takmice u utakmicu. a tek sto su zabavan tim.. posle njih sve nba utakmice kao usporeni film
Joe D Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 stvari koje se pisu na topiku o foxu od pocetka sezone su kao da ih sarenac i kuzmanovic smisljaju. decko je genijalan igrac i ne zna se koliko puta ih je sam nosio u zavrsnicama utakmica, ali jebiga, cim se drznes da resis neki napad pre 20. sekunde mora da si divljak bez mozga.
MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Koliko ga hvalis rekao bih da mislis da je bolji od Bogdana.
Joe D Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 ti kako pises, rekao bih da ne znas ni kako izgleda lik.
MiddleClass Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Naravno da ne znam. Samo mi krivo da su kljucevi tima kod Banija i Foksa, umjesto kod Bogdana.
Recommended Posts