Čutura Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 We are running out of reasons to doubt Nikola Jokic
theanswer Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 Dve vrhunske utakmice su sinoć bile ove 2 ali u isto vreme, ovaj put sam više gledao Denvera. Tačno vidiš limit Oklahomi. PG i Adams odigrali fantastično, Vestbruk nije silovao, skoro tripldabl i ništa. Abrines šutnuo onu jednu trojku pred kraj i promašio i to je sve što je iko od ostalih i pokušao da uradi. I dalje ih je mnogo lakše braniti u neizvesnoj završnici u odnosu na GS, pa i na Denver, Boston, Toronto..
Кристофер Лумумбо Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 5 hours ago, MiddleClass said: Sta je problem Bogdanu da se nametne kao lider u ekipi i da uzme vise suteva i da vise poena? Ko su dodjavola Badi Hild i Foks? Ne mozete me ubjediti da su to bolji igraci od Bogdanovica. sto da uzima vise suteva, ovo nije dovoljno? sinoc je bio los kad je bilo najpotebnije, nije mogao obruc da pogodi, nikakvu razliku nije mogao da napravi.
omiljeni Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Bogdanovic tavorio u juniorskoj ligi dok su Jokic i Bjelica prali ruke u DTD. Sad mu to stize na naplatu.
Joe D Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Izleda da ce Finiks ipak uzeti Oubrea i Riversa za Arizu. Ocekivano bezmozgaski.
Čutura Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Quote The Nuggets go for it Nuggets get: Kemba Walker and Willy Hernangomez Hornets get: Jamal Murray and Mason Plumlee Baxter Holmes: Before being riddled with injuries, Denver looked like one of the best challengers to Golden State out West. This deal would put the Nuggets in win-now mode, and we'd finally see Walker in position to make a deep run in the playoffs -- something a player of his caliber has deserved for a while now. The Hornets, meanwhile, get ahead of Walker's free agency by acquiring a high-upside player for the future in Murray, someone their young players can hopefully play and grow alongside for years to come. jel ova prica ima ikakvog smisla ili se espn zaigrao? ako nagetsi ovo urade zajebace se imho..
Joe D Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 to espn trazi novi dom za kembu, 0% sanse da denver interesuje taj trejd
Lord Stef Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 9 minutes ago, Joe D said: Izleda da ce Finiks ipak uzeti Oubrea i Riversa za Arizu. Ocekivano bezmozgaski. Izgleda pukao deal jer su pregovarali preko trece strane koja je greskom ukljucila pogresnog igraca, Dilona umesto MArShona Brooksa Bar tako kaze B92.
Joe D Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 To je jucerasnji dil, sad su samo zaobisli Memfis kao treci tim. Mada treba sacekati da vidimo da nisu pomesali Oubrea i Portera.
Čutura Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 7 minutes ago, Joe D said: to espn trazi novi dom za kembu, 0% sanse da denver interesuje taj trejd ima smisla, do sada su pametno radili..
goofs Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 7 hours ago, Mark Rothko said: Players to match or exceed Nikola Jokic’s career TS% (.605) and assist rate (27.5%) in NBA history (min. 5,000 minutes): John Stockton Magic Johnson Steve Nash James Harden Stephen Curry Nikola Jokic Ovo je jbno genijalno 7 hours ago, Segundo said: Njihova emisija je "U obruču". Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Da da, skapirao posle, znao sam da je neki obruc u pitanju
theanswer Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 7 hours ago, Čutura said: jel ova prica ima ikakvog smisla ili se espn zaigrao? ako nagetsi ovo urade zajebace se imho.. Ma nema nikakvog smisla. Bio je juče prilog na espn-u baš sa ovim trejdom i sam njihov analitičar Elhasan je rekao da ga neverovatno nervira taj segment what if i da nema teorije da se ovo dogodi i da bi mu je zato glupo da čak i da priča o tome al ako baš mora da priča da nema teorije da bi Denver uradio nešto slično. 7 hours ago, Joe D said: Izleda da ce Finiks ipak uzeti Oubrea i Riversa za Arizu. Ocekivano bezmozgaski. Izgleda da tržište za Arizu i nije bilo veliko, pogotovo kada se ima u vidu da im je pretpostavka bila da im treba treći tim, a i da je JJ ruki acting GM. I da je Sarver stopirao svaki trejd u Lejkerse. Meni se Oubre sviđa, mislim da će imati bruka brojke sad u Finiksu. Orlando žrtvovao 2 home utakmice za Mexico City, čitaj dobili su veliku lovu verovatno i na kraju dobiše obe tekme. Jedna od najlošijih utakmica verovatno u ne znam koliko da sam gledao. Tuga, čemer i jad. Samo poslednja četvrtina ličila na nešto. Čak je i Plavšić uspeo onako smorenim glasom da kaže jednu dobru. Ros izlazi jer je očigledno predobar za ovakav meč.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Mozda trenutak istine za Kingse veceras? Da vide ili jesu ili nisu... ili ja lupam gluposti, ali tako mi deluje:)
Joe D Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) 11 hours ago, theanswer said: Izgleda da tržište za Arizu i nije bilo veliko, pogotovo kada se ima u vidu da im je pretpostavka bila da im treba treći tim, a i da je JJ ruki acting GM. I da je Sarver stopirao svaki trejd u Lejkerse. Meni se Oubre sviđa, mislim da će imati bruka brojke sad u Finiksu. Nije Oubre los igrac, ali mi deluje kao arogantni supak, a dolazi u losu ekipu da se bori za sledeci ugovor. Potencijalno veoma losa kombinacija, a tek su nesto proigrali. Edited December 16, 2018 by Joe D
Recommended Posts