ducca Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Katanac staviti na Dallas, 7. uzastopni poraz od Sunsa 40% pobeda ove sezone imaju protiv njih. Sa sve Bookerom na sajdlajnu.
pbg12345 Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 19 hours ago, Mos said: Denver je trenutno prvi na zapadu Inace, Kojot je bio u pravu za one sa ispodobruca, bas su poceli zestoko da smaraju. Analiza im se generalno svodi na pola sata obozavanja GSW-a i onda pljuvanje po vecini lige izrazima jadnici, mucenici, nemaci pojma, itd. Mislim, znam i bez njih koji je najbolji tim ikada, dajte neki zanimljiviji content. Preporuka za J.J. Redickov podcast sa Jimmi Butlerom i poslednjeg Simmonsa sa Durantom (pominju se i Jokic i Kingsi). prevideo sam ili zaboravio sta je kojot komentarisao, ali jesu smaraci jbg, ja ih citao/slusao jer su cini mi se najdetalnjiji sto se tice nba na ovom nasem jeziku, ali bas preteruju najvise me nervira sto sve igrace, pa i ekipe trpaju u svega dve kategorije: bogovi kosarke i djubre kom nije mesto u ligi lazem, postoji i treca kategorija "zahvalan 3d igrac" a i nemaju bas neke "vizionarske" sposobnosti npr za kingse im je trebalo mesec dana da ukace, da to nema veze sa onom proslogodisnjom ekipom iako je svakom drugom to isto bilo jasno posle najvise tri ovosezonske utakmice kad vec pomenuh, da li ima neki slican blog/podkast na srpskom/hrvatskom/bosanskom/crnogorskom o nba osim njih (njega)?
goofs Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Zar nisu ispod obruca Edin i onaj Edin 2 sa Arene? Bili su sasvim ok ranije.
pbg12345 Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 jok, hrvati neki (makar jedan je dalmatinac) ne znam da li je neko od njih javna licnost. nisam se zapravo nikad ni udubljivao da saznam ko stoji iza sajta
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 21 hours ago, Mos said: Denver je trenutno prvi na zapadu Inace, Kojot je bio u pravu za one sa ispodobruca, bas su poceli zestoko da smaraju. Analiza im se generalno svodi na pola sata obozavanja GSW-a i onda pljuvanje po vecini lige izrazima jadnici, mucenici, nemaci pojma, itd. Mislim, znam i bez njih koji je najbolji tim ikada, dajte neki zanimljiviji content. Preporuka za J.J. Redickov podcast sa Jimmi Butlerom i poslednjeg Simmonsa sa Durantom (pominju se i Jokic i Kingsi). da pogodim , pricaju lose o jokicu :D onaj splica nije bio los, ali ih ne slusam odavno. kad smo vec kod dosadnih podcasta, durant i simmons :D ugasio sam nakon 45 minuta, nisam mogoa vise da izdrzim.
theanswer Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: da pogodim , pricaju lose o jokicu onaj splica nije bio los, ali ih ne slusam odavno. kad smo vec kod dosadnih podcasta, durant i simmons ugasio sam nakon 45 minuta, nisam mogoa vise da izdrzim. ja sam 20min.
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 dobro, tegija i jakovljevica slusam sa uzivanjem.
Fins fleet Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 2 hours ago, pbg12345 said: npr za kingse im je trebalo mesec dana da ukace, da to nema veze sa onom proslogodisnjom ekipom iako je svakom drugom to isto bilo jasno posle najvise tri ovosezonske utakmice Da se ne lazemo, da nema Bogdana i Bjelice i meni bi trebalo mesec dana da pogledam ijednu utakmicu Kingsa.
189- Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 ja upravo slusam duranta i simmonsa i jeste malo meh. onaj treci se bezveze ubacuje u svaku pricu. lowe i duncan su najbolji
Bane_V Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Ja u tim podcastima bilo domacim ili stranim retko kad da sam cuo nesto pametno i zanimljivo. Cak i kada bi gost trebalo da bude zanimljiv, to ispadne gomila opstih mesta jer svi paze sta pricaju, nece nikom da se zamere, odnosno nece da prodju ko Bruce Bowen. Na pocetku sezone je bio dobar podcast sa Jeff Van Gundy-jem, ostalo je uglavnom prazna prica. Likove sa Ispod Obruca cenim zbog entuzijazma i kakvi god bili, najbolji su sa nasih prostora. Ali kad u njihovom podcastu na pitanje 'Sta mislis o xzy' cujem odgovor 'Aaa neee znaaam...' nije mi dobro momentalno. Predugacka forma, izbaci YT video od 10 minuta, reci sta imas i cao.
theanswer Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Kod podcasta me najviše nervira kad krenu da pričaju o svom privatnom životu, gde će da idu na letovanje, šta je mala beba rekla, dal je Zeku tašta spremila sarmu sa ovih prostora. Koga boli kurac.
theanswer Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 (edited) Povredi se Bigli™, sprained knee kažu za sad Adams ubacio Nagetsima 17 u prvoj Edited December 15, 2018 by theanswer
Recommended Posts