theanswer Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 3 minutes ago, Calavera said: sta kazu za bjelicu? kažu revenge game is real, bogdan i bjelica ih ubili..
Amos Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Btw, na Minesotinom redditu jos leto niko nije bio zadovoljan odjebavanjem Blejice. Pljuvali Tibsa i hvalili ga Filinim navijacima koji su bili u fazonu who the fuck is Neumandzua Bidzeulica. Tako da njega prilicno gotive tamo, Professor Big Shots.
theanswer Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 Gotive dosta Bjelicu u Minesoti, reddit, twitter, blogovi su puni komentara tipa hvala Bjelici što je pokazao koliko je Tibodo debil. I mislim da se u jednom slažu da Tibodo mora da ide. Trenutno ubija Kovingtona minutažom a Okogi koji pokazuje potencijal igra po 4,5,6 minuta.. Minesota je 0-10 u gostima protiv timova sa Zapada.
goofs Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Ae zajebi da se ovaj nas patio 2 godine tamo i sad kad je konacno pokupio prnje da ode i Tibodo. Nek izgura bar celu sezonu.
theanswer Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 (edited) 31 minutes ago, goofs said: Ae zajebi da se ovaj nas patio 2 godine tamo i sad kad je konacno pokupio prnje da ode i Tibodo. Nek izgura bar celu sezonu. Izguraće, neće ništa menjati pre kraja sezone. Minesota generalno i nije loše igrala ofanzivno, samo je Sakramento jebiga oborio rekord po broju trojki, a ide im i malo lakši raspored u narednih desetak utakmica, dovoljno da se zadrže oko 50%. Tri utakmice su razlika između prvog i osmog mesta na Zapadu trenutno, nešto neverovatno. Svako veče ima više zanimljivih utakmica koje znače nešto iako je rano u sezoni još uvek. Večeras imaju samo 4 utakmice, ali Hjuston igra protiv Lejkersa, Klieprsi protiv San Antonia, Dalas ide u Finiks gde se sprema neki protest jer je Sarver navodno najavio da ako mu ne daju keš za renoviranje arene da će da se preseli u Vegas ili Sijetl.. Edited December 13, 2018 by theanswer
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Yogi Ferel dobio utakmicu, a vi kako 'ocete
arheolog1981 Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Nego, kako Toronto očisti GS jutros I to bez Kavaija... Čini mi se da bukvalno svaki igrač Toronta ima bolju sezonu nego prošle godine... Green i Kavai se vrhunski uklopili, uživanje za gledati. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
189- Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 4 hours ago, theanswer said: Slažem se. Ne slažem se. Ne bih smeo da stavim ruku u vatru da bi ijedna od tih plejof ekipa dobila seriju na zapadu protiv recimo zdravog Denvera a kamoli prošla u konferencijsko finale. zajebavas ;D denver prvo mora da udje u playoff... inace, bjelica je isprskao po thibsu i u prvoj medjusobnoj utakmici.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 7 minutes ago, arheolog1981 said: Nego, kako Toronto očisti GS jutros I to bez Kavaija... Čini mi se da bukvalno svaki igrač Toronta ima bolju sezonu nego prošle godine... Green i Kavai se vrhunski uklopili, uživanje za gledati. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ibaka i Siaka - osovina...
theanswer Posted December 13, 2018 Author Posted December 13, 2018 1 minute ago, 189- said: zajebavas ;D denver prvo mora da udje u playoff... inace, bjelica je isprskao po thibsu i u prvoj medjusobnoj utakmici. Nemam truknu sumnje da će Denver ući u plejof čak i ovako ispovređivan. Kompletni i zdravi, mislim da mogu da se kolju za konferencijsko finale.
Amos Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Denver je trenutno prvi na zapadu Inace, Kojot je bio u pravu za one sa ispodobruca, bas su poceli zestoko da smaraju. Analiza im se generalno svodi na pola sata obozavanja GSW-a i onda pljuvanje po vecini lige izrazima jadnici, mucenici, nemaci pojma, itd. Mislim, znam i bez njih koji je najbolji tim ikada, dajte neki zanimljiviji content. Preporuka za J.J. Redickov podcast sa Jimmi Butlerom i poslednjeg Simmonsa sa Durantom (pominju se i Jokic i Kingsi).
theanswer Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Keni Smit na NBA TV-u trenutno. Da podsetim da je u pitanju čovek koji je ovog leta imao razgovor za trenerski posao. All star ili ne, uz opasku da je još uvek rano, pitaju ga redom. Tobias Heris, kao iz topa da. Majk Konli kao iz topa da. Simons kao iz topa da, Lavin, ne ali bi bio zbog brojki da imaju bar 12 pobeda. Vučević, da, imaju 12 pobeda. Jokić....hmmmmm, ne znam baš da li Denver ide daleko koliko ih Jokić gure, jeste da su bolji kad Jokić igra bolje ali nije baš da zavise od njega, jeste all star, ali imaju oni i Herisa, imaju Milsapa, možda bi i Heris mogao biti all star da je zdrav, 17p nisu all star brojke ali su prvi na zapadu trenutno, tako da pobede su bitne, jeste all star. Jezivo.
theanswer Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Pozivam ove što bez gledanja dele minute Teodosiću da skinu utakmicu ujutru i pogledaju ovaj njegov stint sad od 6min i sve će im se ukazati. Sa druge strane, Marjanovićev nedostatak minuta u ovakvoj utakmici je nedopustiv.
Fakundo Sava Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 (edited) Harden stigao Jokića u tripldablovim Izgleda da se vraća Dirkenštajn Edited December 14, 2018 by Fakundo Sava
Recommended Posts