Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, jezovuk said:

Bjelica zlopamtilo osvetoljubivo :lol:

Bukvalno, gledam ga prethodnih par utakmica, ko da mu se nije igralo.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

1/1 :fantom:

10 hours ago, theanswer said:

Stavio sam Orlando iz razloga da ne bude da sam prekinuo kad se završavaju te kao teške utakmice u seriji, da bude i jedna nazovi lakša na papiru. Ali ovih 13 pre toga je pakao zaista. Ne bi me čudilo a i čuju se neke priče da će da probaju da nešto rade sa rosterom do trejd dedlajna ako budu i dalje imali šansu za plejof, što bi po meni bilo greška, ali avaj, duga plejof suša, nekoliko rasprodatih arena, zapad koji je neočekivano izjednačen u smislu da sem GS ne možeš staviti ruku ni za jednu ekipu da će ući u plejof /stavio bih ja Denver/ i ono vide svoju priliku.

Večeras bi im baš bila bitna pobeda ali uopšte ne vidim da su tu favoriti, ta prva utakmica kući posle putovanja je veoma teška, to svi igrači kažu a nije da su imali mnogo odmora, samo dan. 

ufff

slabije imam vremena prethodnih dana, pa ni utakmice ne gledam, a posebno ne pratim sta se pise/prica, ali da, potpuno se slazem da bi bila greska

kapiram zasto razmisljaju u tom pravcu (uostalom i ti si objasnio), ali se plasim, odnosno gotovo sam siguran da bi im nekakav takav potez samo doneo stetu dugorocno

a naravno ostaje otvoreno da li bi i kratkorocno imalo smisla

po talentu su top 5 (ma rekao bih i top 3), imaju najveci novcani prostor za dovodjenje igraca, sve sto treba da rade jeste da puste da se razvijaju sto individualno, sto timski i onda na kraju sezone naprave presek, (pre)plate neku zvezdu i dovedu jos jednog, dva igraca i to je to

trenutno deluje da bi idealno bilo da taj vrhunski bude krilo i da npr dovedu bekap pleja i centra

gurati neke polovnjake u trenutni roster u ovom trenutku bi samo napravilo guzvu, a tesko da bi donelo ikakav bitan napredak

najgore sto im se moze desiti je da zalice na proslu sezonu, pa da neki mediokriteti od 30+ godina uzimaju mesto ovim klincima

jbt pa foks, bagli, badi, koli to je maltene cela petorka mladih, talentovanih igraca koji su vec na prilicno ozbiljnom nivou

tu je i bogdan, mozda ne klinac po godinama, ali kratkog nba staza i prilicno je jasno da ce jos rasti

pa bjelica kao neko ko je onaj "lepak", igrac koji cini da sve to zapravo bude 1 ekipa , a ne skup napaljenih klinaca koji budze statistiku

tu je i sampert, koji iako meni antipatican, igra mozda i ponajbolju svoju sezonu i definitivno ima svoje mesto u ekipi

i onda opet onaj drugi red mladih igraca dzekson, dzajls, mejson, pa i ferel i vilijams

pa njima su proslih godine ozbiljne minute igrali labissiere i mclemore, mladi igraci, uzgred pikovi prvih rundi koji sad uglavnom nemaju mesta u rotaciji

naravno da nisu svi ovi mladji materijal za nesto vise i da nece svi postati ozbiljni nba igraci, ali je poenta da vec imaju u ekipi bas ozbiljnu dubinu i to mladih igraca, te mogucnost da tu pronadju nekakvu dodatnu vrednost, a ne da jos zatrpaju roster

ne znam, jedino ako mogu kufusa zameniti sa nekim boljim visokim, ali to onda opet indirektno znaci manje minuta ili za baglija ili za bjelicu, a nijedno nije dobro

da, ostaje mogucnost i da se jos nekom osim bujaki svidja kako igra rendolf ove sezone, pa da za njega dobiju nekog veterana koji im moze biti od koristi :fantom:

Posted
7 minutes ago, goofs said:

Bukvalno, gledam ga prethodnih par utakmica, ko da mu se nije igralo.

cuvao se za tibija :D

on malo sutira, pa ako promasi svoju normu od 2-3 trojke, odmah to lose izgleda statisticki, nije vise dvocifren, nego tu do 5 poena

na terenu meni deluje prilicno konstantno i valjda je medju prvih nekoliko igraca lige ciji se ucinak ne vidi onako na prvu, odnosno radi veliki posao u pozadini

uostalom i ova:

http://www.espn.com/nba/statistics/rpm/_/sort/RPM

a po pravilu i ona +/- statistika sa utakmica govore u prilog tome

pogledaj samo ko je ispred njega na ovoj listi, bukvalno sve prvi ili eventualno drugi igraci svojih ekipa i onda on i naravno boban :D

jbt, 5 ex-yu visokih u prvih 27 na ovoj listi :O

yu kosarka :Hail:

Posted

btw. nerealno na sta lici zapad trenutno, 14 ekipa je u igri za plejof, 14ti Rokitsi bi bili 8mi za istoku 

Posted

i to je 14ti hjuston kojeg je vecina pre starta videla kao finalistu zapada :D

sa druge strane, odlican je skor vecine istoka protiv zapada, pa 1 bruklin ima 2-11, ili trenutno 6ti sarlot 1-5

zapravo svega cetiri ekipe istoka imaju pozitivan skor protiv ekipa sa zapada

a na zapadu svega dve ekipe imaju negativan skor sa istokom i juta 5-5

finiks sa plejom teom bi bio 6ta ekipa istoka :fantom:

Posted

da bre. bilo bi jako zanimljivo da se izvuce statistika w/l u mecevima ekipa iz razlicitih konferencija. zapad jeste jacin poslednjih godina, ali utisak je da ove godine bas kida

Posted

ali su zato prve 4 ekipe istoka lagano plejof ekipe na zapadu i verovatno jace od svih osim warriorsa.

Posted

Drago mi je za Sacramenta, možda bi mogli da dovedu i Marjanovića za centra kad imaju toliko prostora u salariju. Njemu ističe ugovor.

Posted (edited)

^to da

vidno od starta da je bas velika razlika izmedju njih i ostatka istoka

doduse 4,5 :D

Edited by pbg12345
Posted

I Indiana je odlicna ekipa bez sumnje. Posle toga ide pad u kvalitetu, ali nije dramaticno kao ranijih godina. Nekoliko ekipa izgleda bolje nego ranijih godina.

Posted
13 minutes ago, Zed said:

Drago mi je za Sacramenta, možda bi mogli da dovedu i Marjanovića za centra kad imaju toliko prostora u salariju. Njemu ističe ugovor.

Baš takav im igrač fali!

:Jova:

Posted
1 hour ago, Joe D said:

ali su zato prve 4 ekipe istoka lagano plejof ekipe na zapadu i verovatno jace od svih osim warriorsa.

Mislim da bi samo Raptorsi, Bucksi i Celticsi bili sigurni na zapadu.

Relativno je tu dosta stvari. 52 utakmice se igra unutar konferencije, samo 30 van. Sto znaci da nemas 4 utakmice sa Knicksima, Hawksima, Bullsima i Cavsima, nego Sunsima, Rocketsima, Timberwolvsima i Jazzom. Naravno i to je relativno, moze tim sa zapada da igra back to back i lakse izgubi itsl. I tek je cetvrtina sezone; evo Jazz je kao slab ove godine, a odigrali su 7 utakmica u gostima vise nego kod kuce. Obrni to i mogu lako da budu u top 8 sad.

Posted

Ja mislim da nema sanse da Utah i Houston izvise za plejof osim u slucaju nekih povreda. previse su to kvalitetne ekipe.

Posted (edited)
1 hour ago, Joe D said:

Ja mislim da nema sanse da Utah i Houston izvise za plejof osim u slucaju nekih povreda. previse su to kvalitetne ekipe.

Slažem se.

3 hours ago, Joe D said:

Ne slažem se. Ne bih smeo da stavim ruku u vatru da bi ijedna od tih plejof ekipa dobila seriju na zapadu protiv recimo zdravog Denvera a kamoli prošla u konferencijsko finale. 

Ako neko ima link sa utakmicom a da je Minesotin feed bio bih mu večno zahvalan. 

Edit, našao. 

Edited by theanswer
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...