Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Teo mađija :)

za prvih 6 minuta provedenih u igri imao je 3/4 za tri i dve asistencije...u garbage time je samo pokvario statistiku

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Raspored Kingsa

vs Min, vs GS, @Dal @Min(b2b), vs OKC, vs MEM, vs NO, @LaC, vs LAL, @LAL, vs POR, vs DEN, vs GS, vs ORL. To je do našeg Božića. 

Posted
20 minutes ago, 1n54jd3r said:

za prvih 6 minuta provedenih u igri imao je 3/4 za tri i dve asistencije...u garbage time je samo pokvario statistiku

Samo da ga idioti puste da igra. 

Posted

e jbg sad

"idioti" su (uglavnom) bez njega pri vrhu, a pre neki dan i prvi na zapadu

volim i ja tea i mislim da ima mesta u nba, ali valja biti i objektivan

Posted
7 minutes ago, Timmy said:

Samo da ga idioti puste da igra. 

:isuse:

Posted (edited)

Ne moze me niko ubediti da Teo ne treba da ima bar 15-20 min po tekmi u bilo kom timu na svetu. 

Edited by Timmy
Posted
1 hour ago, theanswer said:

Raspored Kingsa

vs Min, vs GS, @Dal @Min(b2b), vs OKC, vs MEM, vs NO, @LaC, vs LAL, @LAL, vs POR, vs DEN, vs GS, vs ORL. To je do našeg Božića. 

Mislim da ce izvuci 6-8 ali je realnije 4-10. Minesotu i Lejkerse mogu dobiti po jednom, Klipersi su u padu, NO je ceo povredjen a Denver i Orlando osciliraju u zavisnosti od svojih rasporeda i raspolozenja. 

Posted
9 hours ago, Timmy said:

Ne moze me niko ubediti da Teo ne treba da ima bar 15-20 min po tekmi u bilo kom timu na svetu. 

+1

Posted (edited)
9 hours ago, Mos said:

Mislim da ce izvuci 6-8 ali je realnije 4-10. Minesotu i Lejkerse mogu dobiti po jednom, Klipersi su u padu, NO je ceo povredjen a Denver i Orlando osciliraju u zavisnosti od svojih rasporeda i raspolozenja. 

jebem ga

meni deluje da mogu vise

npr po tri pobede u prvih i sledecih 5 i onda npr 2-2 u preostale 4

dakle u najgorem slucaju 8-6 :fantom:

ima jakih protivnika, ali vecinu (10) igraju kuci

Edited by pbg12345
Posted (edited)

u prvih 5 mozda dobiju minesotu veceras, ostalo gube. cenim nekih 5 pobeda u seriji.

Edited by Joe D
Posted (edited)

Stavio sam Orlando iz razloga da ne bude da sam prekinuo kad se završavaju te kao teške utakmice u seriji, da bude i jedna nazovi lakša na papiru. Ali ovih 13 pre toga je pakao zaista. Ne bi me čudilo a i čuju se neke priče da će da probaju da nešto rade sa rosterom do trejd dedlajna ako budu i dalje imali šansu za plejof, što bi po meni bilo greška, ali avaj, duga plejof suša, nekoliko rasprodatih arena, zapad koji je neočekivano izjednačen u smislu da sem GS ne možeš staviti ruku ni za jednu ekipu da će ući u plejof /stavio bih ja Denver/ i ono vide svoju priliku.

Večeras bi im baš bila bitna pobeda ali uopšte ne vidim da su tu favoriti, ta prva utakmica kući posle putovanja je veoma teška, to svi igrači kažu a nije da su imali mnogo odmora, samo dan. 

Edited by theanswer
Posted
1 hour ago, jezovuk said:

Bjelica zlopamtilo osvetoljubivo :lol:

+11

Posted (edited)

Dobar revenge game part 2 :D

Edited by Mos
Posted

Verovatno je i Bogdana nalozio da moraju da ih dobiju :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...