Jump to content

NBA 2018/19

Featured Replies

Jbt. Sunsi ne uzimaju Luku...

Kokoskov najebe na kraju prvi, vrlo moguce. 

• Replies 7.6k
  • Views 635.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Кад се само сјетим мутавог Барклија како је исмијавао европску кошарку јер је неки клинац од 19 могао бити доминантан тамо. 

4 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Кад се само сјетим мутавог Барклија како је исмијавао европску кошарку јер је неки клинац од 19 могао бити доминантан тамо. 

Istina. Ali je takodje brzo promenio plocu i jos pre nego sto je sezona pocela krenuo vikati kako Dallas ulazi u po na zaprepastenje celog studija. Ne diraj mi Barklija.

10 hours ago, Giggsy said:

Jbt. Sunsi ne uzimaju Luku...

Kokoskov najebe na kraju prvi, vrlo moguce. 

Jbg. Zajebo se i platice...

Tesko da  je on birao pa da se zajebao.

• Author

Naravno da nije on birao. Njemu su samo uvalili tim bez plejmejkera sa igračima koji su tu kao da je win now ekipa tipa Ariza i Anderson. 

Lauri sinoć 0-5 sve trojke, 0p, za 33min igre. On kad upadne u kanal baš upadne u kanal. Na drugoj strani Embid se žali jer od kad je došao Batler mora više da visi spolja a šutira trojke samo 29%. Iako je Filadelfija 10-3 od dolaska Batlera i to posle utakmice na kojoj nije ni igrao. Zaista je NBA postao odavno a sad je već ustaljeno gomila primadona kojima smeta apsolutno sve. 

• Author

Stigao Nik Jang u ispomoć. 

prava osoba da navuce jokica na kokain i trgne ga iz letargije

• Author

Nego, i ove sezone se nastavlja izgleda praksa da Lebronovi prijatelji ga snabdevaju tokom sezone u one sided trejdovima. Prvo mu je JJ dao Čendlera, Ariza je sledeći. 

Jel odigrao jang nešto ove sezone? 

• Author
2 minutes ago, nisam ja said:

Jel odigrao jang nešto ove sezone? 

Ne

Znači ko Zach Randolph, pretpostavlja se da će biti tu kad bude najvažnije. :fantom:

1 hour ago, booyaka said:

Znači ko Zach Randolph, pretpostavlja se da će biti tu kad bude najvažnije. :fantom:

Nije baš da imaju izbora, daj šta daš

2 hours ago, nisam ja said:

Jel igrao jang nešto? 

Flambojantan lik. Šteta što je došao međ ove štrebere. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout