Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Jbt. Sunsi ne uzimaju Luku...

Kokoskov najebe na kraju prvi, vrlo moguce. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Кад се само сјетим мутавог Барклија како је исмијавао европску кошарку јер је неки клинац од 19 могао бити доминантан тамо. 

Posted
4 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Кад се само сјетим мутавог Барклија како је исмијавао европску кошарку јер је неки клинац од 19 могао бити доминантан тамо. 

Istina. Ali je takodje brzo promenio plocu i jos pre nego sto je sezona pocela krenuo vikati kako Dallas ulazi u po na zaprepastenje celog studija. Ne diraj mi Barklija.

Posted
10 hours ago, Giggsy said:

Jbt. Sunsi ne uzimaju Luku...

Kokoskov najebe na kraju prvi, vrlo moguce. 

Jbg. Zajebo se i platice...

Posted

Tesko da  je on birao pa da se zajebao.

Posted

Naravno da nije on birao. Njemu su samo uvalili tim bez plejmejkera sa igračima koji su tu kao da je win now ekipa tipa Ariza i Anderson. 

Lauri sinoć 0-5 sve trojke, 0p, za 33min igre. On kad upadne u kanal baš upadne u kanal. Na drugoj strani Embid se žali jer od kad je došao Batler mora više da visi spolja a šutira trojke samo 29%. Iako je Filadelfija 10-3 od dolaska Batlera i to posle utakmice na kojoj nije ni igrao. Zaista je NBA postao odavno a sad je već ustaljeno gomila primadona kojima smeta apsolutno sve. 

Posted

prava osoba da navuce jokica na kokain i trgne ga iz letargije

Posted

Nego, i ove sezone se nastavlja izgleda praksa da Lebronovi prijatelji ga snabdevaju tokom sezone u one sided trejdovima. Prvo mu je JJ dao Čendlera, Ariza je sledeći. 

Posted
2 minutes ago, nisam ja said:

Jel odigrao jang nešto ove sezone? 

Ne

Posted

Znači ko Zach Randolph, pretpostavlja se da će biti tu kad bude najvažnije. :fantom:

Posted
1 hour ago, booyaka said:

Znači ko Zach Randolph, pretpostavlja se da će biti tu kad bude najvažnije. :fantom:

Nije baš da imaju izbora, daj šta daš

Posted
2 hours ago, nisam ja said:

Jel igrao jang nešto? 

Posted

Flambojantan lik. Šteta što je došao međ ove štrebere. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...