Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)

SA igra tako celu sezonu, Popa ce slog da strefi. Doduse nisam ocekivao ovo u 4th Q.

To bi bilo to za sezonu sa LAL, 3-1 za Spurse.

Edited by Grandilof
  • Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije potvrdjeno ali Milsap izgleda polomio prst. 

Posted
1 minute ago, Mos said:

A u kurac...opet ce da primaju 120+ u proseku

Posted
28 minutes ago, Mos said:

Na ruci ili na nozi? Obicno za ruku budu krace pauze.

Posted
7 hours ago, theanswer said:

Pa nije ga išao šut danas, kažeš kao da je to konstanta. 

Bjelica +35, Fox +31

Ne zezaj za konstantu, govorimo o Bogdanu.

Sta mislis o Bagliju? Malo je nedifinisan jos uvek ali ne deluje lose.. Cini mi se da se razlika napravila kad su on i Bjelica igrali 4 i 5..

Posted
1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Sta mislis o Bagliju? Malo je nedifinisan jos uvek ali ne deluje lose.. Cini mi se da se razlika napravila kad su on i Bjelica igrali 4 i 5..

Upravo tako, sinoćna partija je tipična Bogdanova partija u NBA. Partije sa 20+ poena i dobrim procentima su incidenti.

Posted

Ja ne znam sta je sa vas par i hejtom prema domacim igracima na topicu. Micko ne voli Jokica ko da mu je ukrao omiljenu kobilu iz stale, tebi je Bogdan verovatno ostavio traume iz dana kad je punio Zvezdu, jos jedino niko nije toliko lud da pljuje Luku. Iskulirajte ljudi, nije lako biti na takvom nivou u danasnjoj NBA kad jedan Brook Lopez moze da stavi 7 trojki. Ajde da uzivamo dok mozemo sto nasi igraju redovno i to vise nego dobro jer Pota i Avramovica necemo sigurno tamo gledati.

Posted
1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Dobar je Bigli™, ima par go to poteza na koje ide i to dobro radi. Moraće naravno da radi na šutu jer deluje prilično nezamislivo u ovoj eri košarke da neko igra četvorku a da ne širi, ali polako.

@Mos Težak kompleks je u pitanju. Nije samo od Bogdana. Patnja je level 20. 

Posted (edited)
32 minutes ago, Mos said:

Ja ne znam sta je sa vas par i hejtom prema domacim igracima na topicu. Micko ne voli Jokica ko da mu je ukrao omiljenu kobilu iz stale, tebi je Bogdan verovatno ostavio traume iz dana kad je punio Zvezdu, jos jedino niko nije toliko lud da pljuje Luku. Iskulirajte ljudi, nije lako biti na takvom nivou u danasnjoj NBA kad jedan Brook Lopez moze da stavi 7 trojki. Ajde da uzivamo dok mozemo sto nasi igraju redovno i to vise nego dobro jer Pota i Avramovica necemo sigurno tamo gledati.

Micko je samo previse emotivno investiran u Jokicev licni ucinak. Ovaj je promasio skretanje za RSB kad je birao forum.

Edited by Joe D
Posted

Ima ovde i onih koji su promašili skretanje za Avangardu. Zapravo je tih mnogo više.

Posted

jebiga kad je moderacija zatvorila prihvatiliste za sve vas, sad mora ovako.

Posted
5 minutes ago, booyaka said:

Ima ovde i onih koji su promašili skretanje za Avangardu. Zapravo je tih mnogo više.

ti kuda god da osvanes, bio bi predmet sprdnje...ogranicio bih se na sportske topic-e, ali nesto mi govori da tvrdnja vazi za sve postojece teme

elem, u nedostatku povredjenih, koja je najbolja startna petorka Denvera? Murray, Craig, Juancho, Lyles, Jokic? Ili opet probati combo Plumlee-Jokic koji je dokazano suboptimalan?

Posted

ti kuda god da osvanes, bio bi predmet sprdnje...ogranicio bih se na sportske topic-e, ali nesto mi govori da tvrdnja vazi za sve postojece teme

Sprdnja ste samo vi koji živite u poricanju.
Posted

Postoji priča da bi Carmelo mogao da se vrati u Denver.

Sad kad je Milsap povređen...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...