Grandilof Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) SA igra tako celu sezonu, Popa ce slog da strefi. Doduse nisam ocekivao ovo u 4th Q. To bi bilo to za sezonu sa LAL, 3-1 za Spurse. Edited December 8, 2018 by Grandilof
Amos Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Nije potvrdjeno ali Milsap izgleda polomio prst.
1n54jd3r Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Mos said: Nije potvrdjeno ali Milsap izgleda polomio prst. A u kurac...opet ce da primaju 120+ u proseku
goofs Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 28 minutes ago, Mos said: Nije potvrdjeno ali Milsap izgleda polomio prst. Na ruci ili na nozi? Obicno za ruku budu krace pauze.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 7 hours ago, theanswer said: Pa nije ga išao šut danas, kažeš kao da je to konstanta. Bjelica +35, Fox +31 Ne zezaj za konstantu, govorimo o Bogdanu. Sta mislis o Bagliju? Malo je nedifinisan jos uvek ali ne deluje lose.. Cini mi se da se razlika napravila kad su on i Bjelica igrali 4 i 5..
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ne zezaj za konstantu, govorimo o Bogdanu. Sta mislis o Bagliju? Malo je nedifinisan jos uvek ali ne deluje lose.. Cini mi se da se razlika napravila kad su on i Bjelica igrali 4 i 5.. Upravo tako, sinoćna partija je tipična Bogdanova partija u NBA. Partije sa 20+ poena i dobrim procentima su incidenti.
Amos Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ja ne znam sta je sa vas par i hejtom prema domacim igracima na topicu. Micko ne voli Jokica ko da mu je ukrao omiljenu kobilu iz stale, tebi je Bogdan verovatno ostavio traume iz dana kad je punio Zvezdu, jos jedino niko nije toliko lud da pljuje Luku. Iskulirajte ljudi, nije lako biti na takvom nivou u danasnjoj NBA kad jedan Brook Lopez moze da stavi 7 trojki. Ajde da uzivamo dok mozemo sto nasi igraju redovno i to vise nego dobro jer Pota i Avramovica necemo sigurno tamo gledati.
theanswer Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ne zezaj za konstantu, govorimo o Bogdanu. Sta mislis o Bagliju? Malo je nedifinisan jos uvek ali ne deluje lose.. Cini mi se da se razlika napravila kad su on i Bjelica igrali 4 i 5.. Dobar je Bigli™, ima par go to poteza na koje ide i to dobro radi. Moraće naravno da radi na šutu jer deluje prilično nezamislivo u ovoj eri košarke da neko igra četvorku a da ne širi, ali polako. @Mos Težak kompleks je u pitanju. Nije samo od Bogdana. Patnja je level 20.
Joe D Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) 32 minutes ago, Mos said: Ja ne znam sta je sa vas par i hejtom prema domacim igracima na topicu. Micko ne voli Jokica ko da mu je ukrao omiljenu kobilu iz stale, tebi je Bogdan verovatno ostavio traume iz dana kad je punio Zvezdu, jos jedino niko nije toliko lud da pljuje Luku. Iskulirajte ljudi, nije lako biti na takvom nivou u danasnjoj NBA kad jedan Brook Lopez moze da stavi 7 trojki. Ajde da uzivamo dok mozemo sto nasi igraju redovno i to vise nego dobro jer Pota i Avramovica necemo sigurno tamo gledati. Micko je samo previse emotivno investiran u Jokicev licni ucinak. Ovaj je promasio skretanje za RSB kad je birao forum. Edited December 8, 2018 by Joe D
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ima ovde i onih koji su promašili skretanje za Avangardu. Zapravo je tih mnogo više.
Joe D Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 jebiga kad je moderacija zatvorila prihvatiliste za sve vas, sad mora ovako.
1n54jd3r Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 5 minutes ago, booyaka said: Ima ovde i onih koji su promašili skretanje za Avangardu. Zapravo je tih mnogo više. ti kuda god da osvanes, bio bi predmet sprdnje...ogranicio bih se na sportske topic-e, ali nesto mi govori da tvrdnja vazi za sve postojece teme elem, u nedostatku povredjenih, koja je najbolja startna petorka Denvera? Murray, Craig, Juancho, Lyles, Jokic? Ili opet probati combo Plumlee-Jokic koji je dokazano suboptimalan?
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 ti kuda god da osvanes, bio bi predmet sprdnje...ogranicio bih se na sportske topic-e, ali nesto mi govori da tvrdnja vazi za sve postojece teme Sprdnja ste samo vi koji živite u poricanju.
Mark Rothko Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Postoji priča da bi Carmelo mogao da se vrati u Denver. Sad kad je Milsap povređen...
Recommended Posts