booyaka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Ne znam, nisam siguran čiji si navijač, vidim samo da voliš da komentarišeš timove u kojima igraju naši igrači i njihove igre. To je ok, ali treba obraćati pažnju i na samu igru, tj. gledati neki tim zato što ti se sviđa kako igraju, ako već ne navijaš ni za jedan :coffee:
pbg12345 Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 naravno a i igra se najbolje vidi preko statistike oci otvara
booyaka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 A, pa to nisam rekao.Ima onaj ružan forumski izraz, podmetanje, ali ja ga neću upotrebiti nego ću reći da si me loše protumačio.
Bane_V Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Članak o tome zašto je Melo beskoristan, ali zapravo odličan sažetak razvoja košarke u prethodnih 15 godina - http://www.espn.com/nba/story/_/id/25459090/carmelo-anthony-last-great-american-ball-hog
nisam ja Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 e pa večeras se gleda Sombor. makar prvo poluvreme dok se ne klone. prognoze?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 11 hours ago, pbg12345 said: cije? kliperse? pa pogledam nekad, retko celu, zakcim deo, pa obicno vrtim strimove jeidno kingse ne propustam ocarao me zek rendolf. igra covek ko zmaj! Priznajem, zanimljiv stajling je imao par puta ...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 1 minute ago, nisam ja said: e pa večeras se gleda Sombor. makar prvo poluvreme dok se ne klone. prognoze? Gleda se dok ne pocnu Badi Hild i kompanija A Denver po meni blagi favorit veceras..
booyaka Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 e pa večeras se gleda Sombor. makar prvo poluvreme dok se ne klone. prognoze?E gledaću i ja, solidan termin. Realno, pored njih bih gledao samo Dubse, ali kasno počinju po običaju, ostalo ništa nije zanimljivo.
Have_Fun Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Milwaukee is sending Dellavedova, John Henson and a first-round and future second-round pick to Cavs for George Hill, league source tells ESPN.
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Evo odgovora zašto Plumlee ima takvu minutažu, moj stari orman iz špajza ima bolje lateralne kretnje od njega.
1n54jd3r Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Milsap se u poslednjim utakmica budi napadacki...sto je jako dobro u situacijama kada Jokica ne sluzi sut preterano...Huanco iznad ocekivanja od kada dobija sansu u prvoj petorci...Denver ce biti jako zajebana ekipa kada se vrate Geri i Vili...jos ako IT i Porter budu od neke koristi ove sezone, to je mozda i najdublji roster u NBA
1n54jd3r Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, booyaka said: Evo odgovora zašto Plumlee ima takvu minutažu, moj stari orman iz špajza ima bolje lateralne kretnje od njega. Da si ziv i zdrav, ovakav kakav je bio bi starter u vise od 10ak timova...uz ogradu da nisam bio za njegov dolazak u Denver (naprotiv, kritikovao sam ga podosta), ove sezone je vise no koristan
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Evo sa njim na terenu minus se samo povećava.
Recommended Posts