Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne znam, nisam siguran čiji si navijač, vidim samo da voliš da komentarišeš timove u kojima igraju naši igrači i njihove igre. To je ok, ali treba obraćati pažnju i na samu igru, tj. gledati neki tim zato što ti se sviđa kako igraju, ako već ne navijaš ni za jedan :coffee:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

naravno

a i igra se najbolje vidi preko statistike

oci otvara :fantom:

Posted

A, pa to nisam rekao.Ima onaj ružan forumski izraz, podmetanje, ali ja ga neću upotrebiti nego ću reći da si me loše protumačio. fantom.gif

Posted

e pa večeras se gleda Sombor. makar prvo poluvreme dok se ne klone. 

prognoze?

Posted
11 hours ago, pbg12345 said:

cije? kliperse?

pa pogledam nekad, retko celu, zakcim deo, pa obicno vrtim strimove

jeidno kingse ne propustam

ocarao me zek rendolf. igra covek ko zmaj! :fantom:

Priznajem, zanimljiv stajling je imao par puta ...

Posted
1 minute ago, nisam ja said:

prognoze?

Gleda se dok ne pocnu Badi Hild i kompanija :)   A Denver po meni blagi favorit veceras..

Posted
prognoze?
E gledaću i ja, solidan termin. Realno, pored njih bih gledao samo Dubse, ali kasno počinju po običaju, ostalo ništa nije zanimljivo.
Posted

Milwaukee is sending Dellavedova, John Henson and a first-round and future second-round pick to Cavs for George Hill, league source tells ESPN.

Posted

Evo odgovora zašto Plumlee ima takvu minutažu, moj stari orman iz špajza ima bolje lateralne kretnje od njega.

Posted

Milsap se u poslednjim utakmica budi napadacki...sto je jako dobro u situacijama kada Jokica ne sluzi sut preterano...Huanco iznad ocekivanja od kada dobija sansu u prvoj petorci...Denver ce biti jako zajebana ekipa kada se vrate Geri i Vili...jos ako IT i Porter budu od neke koristi ove sezone, to je mozda i najdublji roster u NBA

Posted
1 minute ago, booyaka said:

Evo odgovora zašto Plumlee ima takvu minutažu, moj stari orman iz špajza ima bolje lateralne kretnje od njega.

Da si ziv i zdrav, ovakav kakav je bio bi starter u vise od 10ak timova...uz ogradu da nisam bio za njegov dolazak u Denver (naprotiv, kritikovao sam ga podosta), ove sezone je vise no koristan

Posted

Evo sa njim na terenu minus se samo povećava.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...