Amos Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) Pazi, ja mislim da Jokic nije najbolji kada se od njega trazi da bude glavni scorer. Narocito jer igra u timu bez pravog plejmejkera. To misljenje imam od prosle godine kad sam se primio na Jokicball i nevezano za ovu raspravu koja je pocela nekoliko utakmica pre Memfisa dok su jos bili u seriji pobeda. Vise mi se svidja kada ima 5-7 suteva po utakmici i 10/10 u ostale dve statisticke kolone i mislim da je takav bolji za tim. Pa kad dodje 30 points game, dodje. Takodje, nemam nikakav problem sa trazenjem agresivnosti sto je prvi ovde pisao Dansver par utakmica pre Memfisa. Narocito jer covek nije imao nijedan zlonameran komentar vec analizirao igru. Tako da ovaj moj rant nije na temu jedne utakmice od 0 poena i vas dobronamernih kako zelis da predstavis vec na temu svega ostalog sto je napisano u izlivima, po mom misljenju, nepotrebnog hejta. Kad razmislim, ne znam da li je ijedan nas igrac tog kalibra naredjao toliko uvreda posle dve mlake utakmice koje je pobedio i jedne usrane u kojoj se pravio toša. Edited November 10, 2018 by Mos
Amos Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 In other news, Kingsi 1 od 5. Da zveknu sutra Lejkerse sa Bogdanom u back-to-back utakmici i meni dosta za ovu turu
fancy claps Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 2 minutes ago, Mos said: Pazi, ja mislim da Jokic nije najbolji kada se od njega trazi da bude glavni scorer. To misljenje imam od prosle godine kad sam se primio na Jokicball i nevezano za ovu raspravu koja je pocela nekoliko utakmica pre Memfisa dok su jos bili u seriji pobeda. Vise mi se svidja kada ima 5-7 suteva po utakmici i 10/10 u ostale dve statisticke kolone i mislim da je takav bolji za tim. ok, mada je meni ta tema uvek prilicno apstraktna jer podrazumeva neke idealne uslove kojih nema u nba (ni stef kari ne igra u idealnim uslovima). jokicball ce nekad funkcionisati nekad nece, igra je ziva stvar, nekad ce se otvoriti ovo nekad ono, poenta je da on treba da bude koncentrisan na zivu igru a ne na svoju idealnu igru. ono gde bi trebalo da bude vise agresivan a manje pasivno agresivan jeste odnos sa trenerom. ako misli da mu npr. tori kreg sjebava spejsing nek kaze, max je igrac i to je njegov posao. sto se tice polivanja govnima, meni je bilo uzasno zabavno kad su se ljudi skandalizovali u fazonu: 'ju! poznata licnost se psihologizira na internetu! strasne stvari! emilijapopadic.gif'
1n54jd3r Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 1 hour ago, fancy claps said: ako misli da mu npr. tori kreg sjebava spejsing I meni se cini da je ovo u pitanju...a ako jeste, onda malo glumi primadonu...valjda samo LBJ moze tako da se odnosi prema timu, treneru, citavoj organizaciji Jbg, nije mogao sa Nurkicem, otarasise se Nurkica...nije mogao sa Plamlijem, ne uparuju ih vise zajedno...e sad mu ni Kreg ne odgovara, aj menjajte nanovo...valjda ce Barton uskoro da se vrati pa cemo videti da li ce to vratiti harmoniju u prvu petorku
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 @Mos +1 a ako treba traziti problem u denveru, onda je on cini mi se pre svega u treneru daleko od toga da su sa ovih 9-3, a pogotovo onih 9-1 od pre neko vece u rezultatskom problemu, ali ovaj reultat malo i vara nisu oni uopste tako impresivni kako se dalo zakljuciti samo na osnovu broja pobeda/poraza mada ok ima sigurno i do toga da im fale jedan ili cak i dva bitna igraca svakako ce biti zabavno krljanje ove sezone, promesale su se uloge, na zapadu trenutno deluje da ima 10+ ekipa koje mogu zavrsiti kao broj 2 ili izvisiti za po
zorglub Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: @Mos Nisu oni uopste tako impresivni kako se dalo zakljuciti samo na osnovu broja pobeda/poraza mada ok ima sigurno i do toga da im fale jedan ili cak i dva bitna igraca Marej i Haris su dobri igrači, ali su toplo-hladno previše dugo. Na trojci imaju who tf is Torey Craig i... to je to. Valjda će se Porter Jr. nekad zalečiti, ali im do tada krilo baš, baš treba. +1 na sve Mos-ovo.
freakns Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 mnogo mi se vise dopada kada jokic ubaci 5 i Denver pobedi nego kada Jokicu ubaci 37 i izgube... Harris i Murray plac majke bozije. Denverov backcourt je u raspadu od pocetka sezone. tacno je Morris najbolji. fali im Barton ko lebac. videcemo kako ce se IT uklopoto kada se vrati. @zorglub MPJ nece igrati ove sezone Brooklyn ne zna puno, igraju divlje skroz, ali su nemoguce brzi. ceo mec su jebali Denver na centralni pnr
Have_Fun Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 BKN kako nije imao pikove godinama, super su ekipu slozili
pbg12345 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 jel to tvoje naglasavanje "povezivanja" neka sala ili sta? inace je i slepcu jasno da pozitivno utice na ekipu, da se lepo uklopio, a ne znam kako npr one dve trojke sinoc minesoti i nejgovo radovanje tim povodom mogu nekom u srbiji da ne izazovu osmeh na lice (pod pretpostavkom da taj neko voli i gleda kosarku naravno)
booyaka Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 jel to tvoje naglasavanje "povezivanja" neka sala ili sta? inace je i slepcu jasno da pozitivno utice na ekipu, da se lepo uklopio, a ne znam kako npr one dve trojke sinoc minesoti i nejgovo radovanje tim povodom mogu nekom u srbiji da ne izazovu osmeh na lice (pod pretpostavkom da taj neko voli i gleda kosarku naravno) Slažem se sa svim napisanim, Beli može da igra ovako u timu koji nije contender za PO (kao uostalom svi ostali igrači Kingsa), za nešto više trebaju im ozbiljniji igrači na bukvalno svim pozicijama jer su im postojeći igrači nekonstantni. Ipak, mora se priznati da deluju za nijansu bolje nego prošle sezone.
Azdaja Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Obzirom da su delovali na papiru kao najgori tim Zapada, nema ko nije oduševljen njihovim igrama. (SAC)
Calavera Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) https://streamable.com/c25md sad mogu dumrem Edited November 10, 2018 by Calavera
nisam ja Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Šta ovo viče? 'You can' t win without me'?
fancy claps Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 17 minutes ago, nisam ja said: Šta ovo viče? 'You can' t win without me'?
Recommended Posts