James Marshall Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 13 hours ago, MayDay said: Ubi me ovaj #KawhiWatch. And now our watch has ended.
J.R. Cash Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 On 1.7.2019. at 23:56, J.R. Cash said: Nego, jel ovo Woj natuknuo da ce kiborg u Kliperse?
MayDay Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 50 minutes ago, James Marshall said: And now our watch has ended. Meni je mnogo sve sjebano. Ja suštinski 1000x više volim Kawhia i PG13 nego Lebrončinu i Obrvu, ali kako da navijam za LAC protiv LAL?!!!
arheolog1981 Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Meni je mnogo sve sjebano. Ja suštinski 1000x više volim Kawhia i PG13 nego Lebrončinu i Obrvu, ali kako da navijam za LAC protiv LAL?!!!Lako i s uživanjem Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
bradilko Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 minute ago, MayDay said: Meni je mnogo sve sjebano. Ja suštinski 1000x više volim Kawhia i PG13 nego Lebrončinu i Obrvu, ali kako da navijam za LAC protiv LAL?!!! naravno za lejkerse a drugo lenard mi je posle ove odluke manje simpatičan. mislio sam da će posle titule i ovolike podrške toronta pobediti sportski motiv da odbrani titulu. retko koji sportista ne bi probao da ponovi uspeh sa istom ekipom. to bi bio izazov.
Amos Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 How Kawhi pulled Paul George away from OKC Sad kad se cita ovako detaljno sve zvuci logicno
Amos Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 hour ago, bradilko said: naravno za lejkerse a drugo lenard mi je posle ove odluke manje simpatičan. mislio sam da će posle titule i ovolike podrške toronta pobediti sportski motiv da odbrani titulu. retko koji sportista ne bi probao da ponovi uspeh sa istom ekipom. to bi bio izazov. Trazio je da mu dovedu Dzordza, samo sto Toronto nije uspeo da nadje dovoljno dobru ponudu za trejd kao Klipersi sa svim ovim pikovima. Woj: In a wild night of negotiations, Presti leveraged the Clippers and Raptors off each other, preying on the uncertainties of what the other might be willing to give Oklahoma City for the chance to secure Leonard and George -- and perhaps the inside track on a championship. Clippers leadership -- Ballmer, Frank and general manager Michael Winger -- harbored fears that Presti was close to striking a deal with Toronto that would have delivered George to Leonard and the NBA champions, sources said. Had Presti been able to strike a deal for George with Toronto -- and Leonard was willing to stay -- George was believed to be willing to join the Raptors, sources said. Presti pursued a package of Russell Westbrook and George to the Raptors -- with the NBA's Most Improved Player, forward Pascal Siakam, as the centerpiece of a broader, asset-crippling deal -- but Ujiri couldn't keep up with the Clippers' willingness to unload unprotected first-round picks into the middle of the next decade, league sources said.
Grandilof Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Presti radi strasan posao iz date situacije, ali sta vredi kad imas Russa budaletinu.
Bane_V Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Čekaj, kada Lebron hoće Davisa i ovaj zatraži trejd onda je on Lebitch, GM, trener i vlasnik tima, a kada Kawhi hoće PG-a i ovaj zatraži trejd, onda je on bog regrutovanja, misteriozni mag i car. A pre nešto više od godinu dana je sabotirao svoj tim i odbijao da igra. Šta propuštam?
Joe D Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Kavaj nema vlasnickog udela u Klutch sportu ili nekoj drugoj agenciji, pa prema tome nije u sukobu interesa.
Bane_V Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 (edited) The NBA investigated if LeBron James had any ownership in Klutch Sports Group and determined he did not, ESPN's Brian Windhorst said on "The Basketball Analogy" podcast. Edited July 6, 2019 by Bane_V
Recommended Posts