Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Nadam se da ce dobiti karu od Millsapa pod tusem

no homo

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
38 minutes ago, fancy claps said:

no homo

25k

Posted
2 hours ago, spaceploitator said:

Sto se ovde nakupilo psihologa i psihijatara u poslednje vreme, sve sami strucnjaci za mentalno zdravlje

+1000, kakvo idiotsko analiziranje na zadnjih par strana, nevera

Posted

teo vise ne ulazi ni sa klupe

boston je nekako (nisam gledao) uspeo da izgubi od mocnog finiksa prvu cetvrtinu 32:13, sad na guzove pokusavaju da vrate utakmicu, ali vreme ne radi za njih

kako god, prilicno je ocigledno da im ne ide bas u odnosu na proslu sezonu, povratak ove dvojice...

inace tu prvu cetvrtinu su starteri sutirali 2-20, tako nesto

Posted

Bucksi sibaju!
Koliko je samo Green bitan za GSW

Posted

Bice da je Jokara ovo ciljano uradio ne bi li dobio prostor u major medijima...espn i ostali vec analiziraju da li je ovaj njegov manjak agresivnosti trend ili prolazna pojava

Posted

Curry se nesto povredio

Hjuston je uspeo da izgubi od Oklahome (bez Westbrooka) i da pritom postigne samo 80pts
Melo 1/11

Posted (edited)

joka se obratio medijima. ovakvog ga nisam video

ne znam kako se mece tviter na ovaj forum al potrazite sami pa nek okaci neko obuceniji

Edited by fancy claps
Posted

evo ga.

ne bih da ulazim u govor tela da me ne optuze da sam psiholog al na svako pitanje odgovara s 2 reci na poneko i odgovara sa 'no' pre nego sto je pitanje postavljeno

Posted

Ljut je :) Pogodila ga kazna izgleda, sad priča preko one stvari... a verovatno ne sme da odbije intervju pa onda lakonski odgovara :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

This guy!

Steta za Bullse sto su desetkovani. Moze biti interesantno gledati ih kad su svi igraci na okupu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...