fancy claps Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 9 minutes ago, omiljeni said: ppp mu nikad neće oprostiti to što je vojvođan iz bačke. da je gegulica našlo bi se 1000 opravdanja. možda je loše reagovao na gluten, on je čovek nizije a ne mile higha, navikao je da grli bođoše a ne četinare, uželeo se rodnog monaka... gledajuci jokica covek pocne da ceni neke male stvari u novaka. recimo sposobnost da zapocne recenicu i da je potom zavrsi, kako na srpskom tako na engleskom. vojvodjanin prica ko sestogodisnje dete koje si stavio pred kamere, mazi se, pa se stidi, pa mumla, pa mlatara glavom...
Micko8 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Pa nisu svi ljudi preodredjeni da isto kopcaju strane jezike , pa nije se sluzio sa njime dok nije napustio Srbiju, Novak se vuce po insotranstvu od svoje 6,7 godine po raznoraznim turnirima, naravno da njemu prirodnije ide shvatanje stranih jezika i sluzenje sa njima , posto ih je ucio od malena i sluzio se sa njima . Koga boli kurac sto ovaj mumla, njegova igra i ponasanje na terenu je zabrinjavajuce , on to treba da podigne na nivo na kojem treba da bude , nije on doktor lingvistike ili ekspert za strane jezike , nego nba kosarkas. Edited November 8, 2018 by Micko8
fancy claps Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 1 minute ago, Micko8 said: Pa nisu svi ljudi preodredjeni da isto kopcaju strane jezike , pa nije se sluzio sa njime dok nije napustio Srbiju, Novak se vuce po insotranstvu od svoje 6,7 godine po raznoraznim turnirima, naravno da njemu prirodnije ide shvatanje stranih jezika i sluzenje sa njima , psto ih je ucio od malena. Koga boli kurac sto on mumla, njegova igra i ponasanje na terenu je zabrinjavajuce , on to treba da podigne na nivo na kojem treba da bude , nije on doktor lingvistike ili ekspert stranih jezika , nego nba kosarkas. pa malo si u pravu a malo vise nisi. zivimo u mracnim vremenima i niko normalan ne ocekuje da se igrac koji igra kao bil volton i kreso cosic ponasa kao njih dvojica. taj voz je prosao. ali nijedan jokicev ispisnik se ne ponasa kao razmazeno dete koje mrzi da zavrsi recenicu. i to nema veze sa jezickom barijerom, jokic isto prica na srpskom. ni haunco ne razbija engleski ali se drzi ko covek kad prica. el video neko nekad max igraca koji se ponasa ko jokic pred novinarima?
Micko8 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Pa ocigledno je da se ne oseca najbolje pred kamerama , zbog toga su mu i takve gestikulacije, tikovi itd. ali nisam video nista lose u njegovoj komunikaciji sa novinarima, uglavnom voli da se zeza sa njima, lokalni novinari ga zbog toga mnogo vole , nigde nisam procitao neku negativnu kritiku na njegovo ponasanje sa medijima. Edited November 8, 2018 by Micko8
fancy claps Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 pa ja kapiram da je on prilicno nezrela licnost i da se nacin na koji prica s medijima lepo uklapa u ove njegove faze na terenu. njegovi problemi nisu iskljucivo u 'dizanju nivoa igre' ili u losoj formi.
spaceploitator Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Sto se ovde nakupilo psihologa i psihijatara u poslednje vreme, sve sami strucnjaci za mentalno zdravlje
Jimmy Kowalski Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Pa to je i logicno s obzirom na naziv foruma..
mandingo Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Realno, ima srece sto je Denver minorni market, plus su dobro poceli sezonu. Nisam siguran da sam video neku pricu o njemu ovih zadnjih nekoliko dana, na ESPN ili FS1. Doduse, kad igraju Lakersi o drugima se I ne prica.
theanswer Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 (edited) Ne znam za vas ali ja sam i dalje u šoku da je lik koji je sad već dokazano franchize player i ko treba prvi put ove godine da ode na all star šutirao jednom za celu utakmicu u poslednjoj sekundi, što neko napisa kad je morao. Zamišljam šta bi bilo od njega da ima Bogdanov mentalitet. U stvari ne moram da zamišljam, utakmica protiv Minesote je dokaz. Edited November 8, 2018 by theanswer
omiljeni Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 1 hour ago, fancy claps said: gledajuci jokica covek pocne da ceni neke male stvari u novaka. recimo sposobnost da zapocne recenicu i da je potom zavrsi, kako na srpskom tako na engleskom. vojvodjanin prica ko sestogodisnje dete koje si stavio pred kamere, mazi se, pa se stidi, pa mumla, pa mlatara glavom... a jbg, takvi su Somborci :( ona riba pre 10-15 godina ušla u top 5 missica univerzuma i kad je trebalo da malo proćaska sa Jerry Springerom o miru u svetu, ona se sva spetlja i tu joj je propala karijera. da je iz Bogatića ili Doljevca bila bi tu glat uzela titulu... ali dobro, Jokara je tek zaradio prvih 100 miliona. Tek treba da upozna Natašu Bekvalac, M Mateus i da se malo odomaći pred kamerama i u svetu visokog jet seta. Nolo je za to bio viđen još u predškolskom, a Jokara je late bloomer.
fancy claps Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 3 minutes ago, omiljeni said: ali dobro, Jokara je tek zaradio prvih 100 miliona. Tek treba da upozna Natašu Bekvalac, M Mateus i da se malo odomaći pred kamerama i u svetu visokog jet seta. Nolo je za to bio viđen još u predškolskom, a Jokara je late bloomer. slazem se. plus malo da se oslobodi brace, da nadje neke drugare svog uzrasta s kojima nije u krvnoj vezi. i novak je cudo napravio kad se malo emancipovo od porodice. sto lepo rece moj veliki prijatelj s 1 elitnijeg i narodnijeg foruma: ' pa kad ga ona dva bilmeza prate i u WC. imam osecaj da ga vode u nevadu u bordel kod onog GOP pokojnika jednom mesecno a usput mu kupe kesu pralina. ' (ne znam da li je dozvoljeno citirati ljude s tog foruma ali duhovita je izjava pa ce mi moderacija oprostiti.)
1n54jd3r Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 On je sam rekao da mu je jedan od ovogodisnjih ciljeva ucesce na all star. E sad, kako je on zamislio to da ostvari a da ne sutira tokom meca, to valjda samo on zna. Mozda misli da ce ga cesto slati na slobodna
precog Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 zabranili su mu da pije koka kolu, a burek nije okusio vec mesecima i ode energija. :(
booyaka Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Pravda za Jokaru! Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkMogu da mu pljunu pod prozor svi kolektivno, realno. [emoji41]
Micko8 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Nadam se da ce dobiti karu od Millsapa pod tusem, treba da ga nastima i opet ce da dominira kao prosle sezone. Edited November 8, 2018 by Micko8
Recommended Posts