Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

30 milki godisnje za 3 suta iz polja za utakmicu I po. Svaka cast Jokari. Sada je napravio 3 faula za 3 minuta. Doktor...

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Neću više da rantujem, nema svrhe. 

Simpatično je kako Memfis uspe da uspori igru u ovoj eri NBA. Bez ironije. Gledao sam protiv Sakramenta i nisu uspeli, bilo je samo pitanje kad će Kingsi da okrenu iako su igrali b2b to veče posle gostovanja u Denveru. Još igraju sezonu bez Grina koji bi im bio bitan igrač. Mislim da će da padaju u nastavku sezone ali za sad su ok u odnosu na talenat koji imaju. 

Posted

Ni Denverova ofanzivna igra nije vise kao sto je bila , dosadni su za gledanje a jedan od najvecih krivaca  za to je spek ili ti slanina  eater:)

Posted
1 hour ago, mandingo said:

30 milki godisnje za 3 suta iz polja za utakmicu I po. Svaka cast Jokari. Sada je napravio 3 faula za 3 minuta. Doktor...

ne razumes ti to. navikao si da gledas vestrbruka.

Posted

jokićev prvi šut na tekmi je trojka za pobedu u poslednjoj sekundi. rezultat: promašaj.

sakramento > denver

Posted

jel se desilo ovo nekad u istoriji lige, da najbolji igrac sutne jednom, kad nije mogao da ne sutne?! :laugh: mislim da je kobe protiv finiksa kad je odbijao da sutira, sutnuo 2-3 puta za to poluvreme. ima fancy pravo, ovaj ce da batali kosarku kad mu istekne ugovor.

Posted

Glumi ludilo kao sto je I prosle sezone, dok ga Millsap ne zamoli I predoci mu da je tim njegov, nastavice  ovako.

Posted

reptorsi dobili lebronov tretman od sudija kad već nema lebrona na istoku

Posted

ne znam sta Jokic izigrava, ali treba neko da ga isamara. ovo nocas je bilo bezobrazno odbijanje da sutira

Posted
Just now, freakns said:

ne znam sta Jokic izigrava, ali treba neko da ga isamara. ovo nocas je bilo bezobrazno odbijanje da sutira

dobrodošao na tamnu stranu

Posted

Izgubili su, ali je D-Rose postigao 31pts uz sut za 3, 7/9 o.O

Ako ne racunamo onaj mec nakon sto je postigao 50pts (izasao je nakon 4min zbog povrede), Rose na poslednja 3 belezi 34pts po mecu, uz sut iz igre ~55%, i na to dodaje i 5ast po mecu

Posted

Lepo Bogdan povezao igru Kingsa. :coffee:

Posted

Malone on Jokic not shooting:”We’re 9-1 going into tonight and our offense is pretty good so I’m unsure what it does to our offense. Obviously we’d like for him to take more shots, he is not shooting the ball and we have to figure out why.”

Ofanzivna igra Denvera je sranje ove sezone, ne znam sta ovaj  bolid gleda:)

Posted (edited)

Jokic standardno svira kurcu i glumi ludilo pocetkom sezone, proci ce ga. 

Sledeca dva protivnika su mu omiljeni Bruklin i Milvoki, prilika da se podseti kako se igra.

Edited by Joe D
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...