zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) 4 minutes ago, J.R. Cash said: Dozvoli, ti pricas o ukusima, ja o cinjenicama. Tvoja dobra kosarka je pobedila moju™ u sedam utakmica i to samo zato sto je Paul bio povredjen. Jeste, samo zato 4 minutes ago, J.R. Cash said: Ako svodis proslosezonski Hjuston na prangijanje za tri, onda je najbolje da batalimo raspravu. Pa na šta da ga svedem? Pride, to nije moja definicija, već još jednog ljubitelja Roketsa. U stvari, bolje. Edited November 6, 2018 by zorglub
J.R. Cash Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 minute ago, zorglub said: Pa na šta da ga svedem? Hvala!
zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Molim E da, zaboravio sam šta je druga najveća posebnost tog tima - bradino ubijanje košarke iznuđivanjem faulova.
freakns Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Houston je prosle godine prangijao najbolji pnr od osnivanja lige. plus su ljudi imali top 5 odbranu lige. 1 hour ago, fancy claps said: cela denverska blogerska inteligencija se upregla da odgonetne sta je s nasim jokom. na koga je ljut, zasto se smorio. to je predmet interdisciplinarnih studija tamo. jos od prosle sezone zovu u emisije psihologe koji su radili u nba da protumace jokicevu dusu, dal je srpski mentalitet, dal je bombardovanje, dal je jezicka barijera, sta mu je. to je zato sto ne mogu da razumeju kako neko kao Jokic ne uzima 30 suteva po tekmi. njima je normalno da neko igra kao Russ, nije normalno da igra kao Jokic... a Fill Jackson je genije zato sto je uspeo Jordanu da objasni da je sasvim OK da doda loptu Paxsonu ili Kerru kada su ovi sami ko duhovi dok je cela odbrana koncentrisana na njega
Micko8 Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) Pa nije ni normalno da igrac sa takvim talentom ne uzme sut za citavu cetvrtinu, naravno da ce da se pitaju kada se ponosa cudno. To nije radio ni u sega megi. Edited November 6, 2018 by Micko8
Amos Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Naravno da se niko ne pita i ne cima oko trenutne Jokićeve forme u Denveru. Fancy troluje as usual. Nuggetsi imaju najbolji start od 1976. i širom njihovih podcasta i blogova se trenutno svršava barem koliko i ovde na Zvezdinom topiku posle pobede nad Liverpulom. Ako budu počeli da gube u serijama možda ga neko i optuži za bipolarni poremećaj ali tada će i on biti agresivniji.
1n54jd3r Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Veceras ce Jokara da utrpa tripl dabl nesrecnom Memfisu...
Micko8 Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Hoce u kurcu , jadnom Klivlendu ne moze da ubaci deset poena
J.R. Cash Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Ko voli da pogleda dobru kosarku na obe strane terena, preporucujem Portland - Milvoki od sinoc.
theanswer Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Kao sto je i planirano veceras se vraca Bogdan. Trebalo bi da Lenard igra takodje.
Micko8 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Liga kaznila Jokica novcano 25000 dolara zbog homofobije. Eto ako ga to veceras ne razbesni I ne ubaci 40 poena ne znam sta ce
theanswer Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Ladno su ga kaznili 25k sto je rekao no homo kad je pricao kako je Vendel Karter dugacak pa sunce ti jebem posle se iznenade kad tramp dobija izbore
1n54jd3r Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Usao je opet u tekmu tako sto ne gleda ka kosu uopste...
Amos Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Ono kad shvatis da Murray ima samo 21 godinu.... I da su Sunsi birali Bendera pre njega
1n54jd3r Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 polovina druge cetvrtine...od Denverovih 31 suteva na kos, Jokic je uzeo slovima NIJEDAN
Recommended Posts