Have_Fun Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Westbrook je žestoko zeznuo zglobPoprilicno ruzno izgleda povredaSent from my Redmi 3 using Tapatalk
zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 On 29.10.2018. at 23:46, Bane_V said: Hjuston je prošle godine bio najzanimljivija ekipa za gledanje. Odlična kretnja lopte i prangijanje za tri. Prelepotm:
freakns Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 trpa Jokara, ne vadi. covek lepo stane na kapicu, i umesto da se guzi ka kosu i dobija batine, on samo rasporedjuje na otvorene suteve. 9-1 baby. bas me zabole sto Jokic uzima 2 suta po tekmi
radisa Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 3 minutes ago, freakns said: 9-1 baby. bas me zabole sto Jokic uzima 2 suta po tekmi Baš tako... Čovek radi ono što treba da ekipa pobedi, a ne da siluje šut... Jeste, biće manja zvezda jer mu je statitika loša? Pa koga bole k.. za to... Dao bi Murry 48 sinoć da nema Jokića, how yes no...
maheem Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 57 minutes ago, radisa said: Baš tako... Čovek radi ono što treba da ekipa pobedi, a ne da siluje šut... Jeste, biće manja zvezda jer mu je statitika loša? Pa koga bole k.. za to... Dao bi Murry 48 sinoć da nema Jokića, how yes no... Bogumi većina njegovih poena sinoć je bila na mišiće
radisa Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 9 minutes ago, maheem said: Bogumi većina njegovih poena sinoć je bila na mišiće E jbg, nisam gledao, dajem paušalnu pretpostavku Mislim, generalno, kad god sam gledao, Jokić otvara smim postojanjem dosta stvari... Za početak kad stoji na 3, centar mora da izađe dosta na njega, ne može da ga čuva sa 2 metra razdaljine zbog šuta, i prazni se reket... Već je to jako puno pomoći bekovima za ulaze...
zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 20 minutes ago, maheem said: Bogumi većina njegovih poena sinoć je bila na mišiće Koja je većina od 2?
maheem Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 4 minutes ago, zorglub said: Koja je većina od 2? lol na Murraya mislim. Kyrie ga malo pljucno jer je sutnuo za tri u poslednjim sekundama ne bi li presao preko 50
zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) 20 minutes ago, maheem said: lol na Murraya mislim. Kyrie ga malo pljucno jer je sutnuo za tri u poslednjim sekundama ne bi li presao preko 50 som. Ja. Da, Kajri i nepisani zakoni džungle, moš' misliti. Edited November 6, 2018 by zorglub
Bane_V Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 2 hours ago, zorglub said: Prelepotm: Ja sam komentarisao prošlu sezonu, razbijali su sve redom i imali 65 pobeda. Ova sezona je druga priča, muče se i siluju, možda se čuvaju za proleće.
zorglub Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Prvi put sam se setio da pogledam shot chart baš prošle sezone, baš nakon par HOU utakmica - isto ovako je izgledao. Ako kažeš da ove sezone sama igra izgleda još gore, hvala na upozorenju.
theanswer Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 1 hour ago, radisa said: Baš tako... Čovek radi ono što treba da ekipa pobedi, a ne da siluje šut... Jeste, biće manja zvezda jer mu je statitika loša? Pa koga bole k.. za to... Dao bi Murry 48 sinoć da nema Jokića, how yes no... Pogledaj utakmicu. Bilo je minus 16 sa neagresivnim Jokicem iz prve cetvrtine. Kurac ce Marej sutra opet da da 48p. Da bi dobio najbolje timove Jokic ne sme da igra ovako, stojim iza svojih reci. Drugo je kad nekoga krene ko Mareja a drugo je sa kojim mindsetom udjes u utakmicu.
theanswer Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 (edited) Jednom sam, dok sam bio još u srednjoj igrao neku letnju ligu na pozajmici i uzeo ovako da izdriblam loptu ko sada što svi rade po tom glupom nepisanom pravilu oko čega se sad digla frka, malo falilo da me prebije cela protivnička ekipa i publika iako smo igrali kod kuće nikad više. Edited November 6, 2018 by theanswer
Micko8 Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) Kakve bre otvorene suteve, pola asistencija sto mu upisu su neki hand off-ovi koji ne bi ni trebalo da se broje kao asistencije , to svako moze da uradi , i opet je klupa napravila pereokret i razliku kada je on izisao iz igre, bilo je plus 8 za Denver kada se on vratio u igru u osmom minutu sav momentum bio na strani Denvera kao na mecu sa Jutom , a u nastavku nista nije uradio , zavrsio sve Murry soliranjem . A pre sezone covek ladno izjavio da mu je cilj da postane all star ove sezone a igra kao zec, neku alibi kosarku, gde se boji da uzme sut , ne moze da prebaci deset poena u tri utakmice, smejurija. Edited November 6, 2018 by Micko8
Recommended Posts