Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 12 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Прво би добили такве батине од Пистонса да би напустили ту замишљену утакмицу. kakvi pistonsi, oduvali bi ih sa terena. ali o cemu je ovde diskusija, da se timu koji je all time great doda lebron
Fakundo Sava Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 30 minutes ago, booyaka said: Neka zamišljena ekipa GSW + LBJ bi mlatila Jordanove Bullse+Lbj, Birdove Celticse+Lbj, Magicove Lakerse+Lbj i Bad Boys Pistonse+Lbj lagano sve sa 20-30 razlike, ne bi mogli da im prismrde.
zorglub Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 21 minutes ago, booyaka said: Pod kod kojim hoćeš, sadašnji košarkaši su mnogo polivalentniji i i lakše se adaptiraju nego oni od pre 20 i 30 godina. Ključna stvar u današnjoj košarci je brzina koju mnogi mešaju sa brzopletošću. Ali ne samo brzina pokreta nego pre svega razmišljanja, danas neretko imaš svih pet igrača na parketu sa court vision-om. Akhm...
spaceploitator Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 (edited) dupli... Edited November 5, 2018 by spaceploitator
spaceploitator Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 40 minutes ago, booyaka said: danas neretko imaš svih pet igrača na parketu sa court tunnel vision-om. +1
Venom Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 4 hours ago, zorglub said: Da, ali su bitni i načini do kojih se stizalo do tih poena. Mislim da smo o ovome već jednom pričali, a sada je situacija izraženija nego tada - kada si poslednji put video udvajanje za šut sa 4-5 metara? Danas se igrač u napadu nađe sam na mid-range-u i tačno vidiš kako mu se slomio mozak što mora da šutne jer su čoškovi i reket pokriveni. Mislim da si napisao kako će se odbrana i napad vremenom adaptirati, ali sa ovakvim pravilima slaba je šansa. Pa adaptirace se, to kako se igra danas u napadu je takodje deo adaptiranja i za to ne treba neka posebna pamet. Onaj ko je stvarno pametan ce opet izmisliti nesto novo i tako u krug. Ono sto je sigurno je da se nikad vise nece igrati ni kao '84, ni '91, ni '99, ni '10, niti se u bilo kojoj od tih godina igrala praaaaaava kosarka.
Mil@n Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Mislim da niko ni u jednom momentu nije spomeuno izraz prava košarka do onog smarača.
theanswer Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 Pogledajte poslednjih 30 sekundi Orlando - Klivlend
theanswer Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 Inace moze da ima per 800 ali sa ovakvim mindsetom... Da si ti takav igrac i da ne sutnes na kos 7min. Pa sta je sad izgovor, protivnik je odlican, igraju lose. Mora lik jbno da skonta da ce Denver ici dalje dokle ih on nosi, nemam oci da ga gledam u ovom modu.
Micko8 Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ko im je kriv sto su spucali tolike pare na takvog headcase-a , da hoce moze ovima ladno da isporuci 30 plus komada, glumi neko ludilo kao sto je i prosle sezone , znaci moraju trener i igraci ponovo da ga zamole da pocne da sutira.
Fins fleet Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ovde se strasno potcenjuje ostatak Denvera. Jokic im jesta najbolji igrac, ali je daleko od Clevelanda prosle godine gde su igrali LBJ i 11 statista. Dok god Denver dobija, svi ce biti srecni sa Jokicevih 7 poena i 15 asista
Amos Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 #9-1 #DPOY #headcase #per800 Kako im razmontova živ čovek najbolju odbranu u ligi, vratio ih na fabrička podešavanja. Šteta što Ivo Petović nije gledao ovu utakmicu. Micko da sam znao da si zajebant ne bih ti rantovao pre neki dan, super je fora za headcase-a
Recommended Posts