Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kakav fail Hjustona! 

Sramotno prvo poluvreme u odbrani (skok, vracanje nazad, koncentracija kod preuzimanja) za ovakvu utakmicu i onda retard Gerald Green koji sjebava momentum na pocetku cetvrte. Cim se uslo u egal u zavrsnicu, bilo je jasno kako ce se zavrsiti.

I Chris Paul koji prima dve dager trojke na kraju.  Prvo zaspi u momentu kad se Steph oslobodio lopte i onda kasi na urucenju, a posle stantuje na Igoudalu sa Klaya.

Edited by J.R. Cash
Posted

Pretrcao sam ponovo preko poseda Warriorsa u prvom poluvremenu. 11 poena iz tranzicije, 10 iz ofanzivnog skoka i tri trojke Klaya gde ga odbrambeni igraci (po jednom Harden, RIvers i Paul) gube jer gledaju loptu u situaciji kada su na terenu uz njega jos Cook, Iguodala, Green i Bell. Neverovatan nivo osljarenja kod osnovnih zadataka u eliminacionoj utakmici.

Posted

Ma da, cim sam video da im kupe raznorazne lopte i onako par prodanih u prvom bilo mi je jasno da ce usrati.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

ovaj ludak sve dao u drugom? :O

Posted

Lepo je videti ove hou cirkusante kako ispadaju. Istinskom kosarkoljupcu ne moze da ne bude drago zbog toga.

Ipak se ne mogu zaobici osnove igre i ispeglati glumom, prevarom i povremeno uspesnim akrobacijama.

Brada se polako ali sigurno pretvara u Westbrooka, D'Antoni je najobicniji indijanac a C3PO... well, ocigledno je da njegovi neuspesi nisu slucajni.

Posted
3 minutes ago, Djuro said:

Lepo je videti ove hou cirkusante kako ispadaju. Istinskom kosarkoljupcu ne moze da ne bude drago zbog toga.

Ipak se ne mogu zaobici osnove igre i ispeglati glumom, prevarom i povremeno uspesnim akrobacijama.

Brada se polako ali sigurno pretvara u Westbrooka, D'Antoni je najobicniji indijanac a C3PO... well, ocigledno je da njegovi neuspesi nisu slucajni.

Boli Bradu - 2018-2019 MVP, malo li je??

Posted

Jel ovo greska ili Denver pocinje veceras u pola devet?

Posted

Da jbt, sutra :fantom: ne znam ni koji je datum danas. 

Posted

Samo se nedeljom i igraju utakmice tako rano :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...