Cane Vukic Prebranac Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Онда да навијам за ГС ако мислим да гледам Јокару а да имало одспавам прије посла
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Meni se sve nesto cini da Hjuston ovo osvaja na kraju...
Amos Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Ja ne bih voleo da igraju u 1 popodne. Oba tima bi bila grogi, utakmica usporena a publika gladna i smorena. Ova druga varijanta je pola 9 po njihovom, sto je najbolja opcija.
Micko8 Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Dobice Denver rutinski u Nedelju ali je razocaravajuce da se niko sem Jokica ne pojavljuje kada treba da se zatvori serija. Jedino je on spreman za najveca dela u toj ekipi. Bas mu fali jedan superstar da bi napali titulu.
Joe D Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Murray, a ne Jokic, im je zatvorio proslu seriju. A da ne pricamo da ih je jos par puta izvadio svojerucno u ovom plejofu kad je bilo gusto. Malo postovanja za ostale momke, ne igra Jokic ovo sam. Edited May 10, 2019 by Joe D
Micko8 Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Ja pisem o utakmicama u kojima su trebali da zatvore seriju u gostima . Tu se pokazuje gde se ko nalazi i ko je spreman za najveca dela. Pa i na tim utakmicama koje spominjes Jokic im je svojim prisustvom omogucio sa se te utakmice privedu kraju , organizacija napada, asistencije, postavljanje dobrih pickov-a, kao sto su oni sa tnta- rekli posle jedne utakmice, Marej je vecears bio covek, ali sva igra se vrti oko Jokica .. Cim Jokic izadje iz igre oni se raspadaju. Bez Jokica tesko da je ovo plej of ekipa i da bi Marej kao glavni covek ekipe mogao da ih odvede do nekog uspeha, Jokic svima cini zivot laksim , zbog toga je jedan od MVP kandidata. Edited May 10, 2019 by Micko8
Joe D Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Ma da, oni su samo ubacivali loptu u kos, lako je to. na primer, ovaj lagani sut koji je resio 7. utakmicu serije Edited May 10, 2019 by Joe D
Shan Jan Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Koliko sam gledao ovu zadnju tekmu i jokic i marej i milsap su odigrali solidno i nisu se uprpili pod pritiskom. Problem je sto nije bilo nikog drugog da im pomogne.
Joe D Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Ma kakvo igranje pod pritiskom u utakmici koju ne moras da dobijes. Pobedili su dve 4. utakmice u gostima kad su bili priterani uza zid. Pobedili su mec u kome su gubili 19 razlike 15 minuta pre kraja kad su bili priterani uza zid. Pobedili su sedmu utakmicu svoje prve plejof serije u karijeri(vecini njih). Mozda Denver nije pokaao da ima dovoljno talenta da osvoji titulu, ali zakljucak da ne umeju da igraju pod pritiskom nakon ovakvog plejofa moze se ivuci samo i guzice. Momci igraju sa mnogo karaktera, svi do jednog.
Peter Fan Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 6 minutes ago, Shan Jan said: Koliko sam gledao ovu zadnju tekmu i jokic i marej i milsap su odigrali solidno i nisu se uprpili pod pritiskom. Problem je sto nije bilo nikog drugog da im pomogne. Da jebe rak raka, 10/30 iz igre nikako nije solidno, plus nekoliko dubioznih odluka, kao ona 2-1 kontra na -6, Umjesto da poloze zicer I odrze prikljucak, ovi na drugoj strani ubodu 3 ode razlika nazad na 9.
Recommended Posts