Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Kanter covek trenutno sebi sredjuje vizu za sledecih pet godina ovim izjavama, bacanjem za loptu sa sjebanim ramenom, ja te volim Portlande patetikom na koju Ameri padaju. Da l’ drka na Gulena ne znam ali verujem da jeste u zajebanoj situaciji zbog sultana. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

^Greenova keva za neupucene, retweet LakersNation hashtaga.

Posted
52 minutes ago, Mos said:

Kanter covek trenutno sebi sredjuje vizu za sledecih pet godina ovim izjavama, bacanjem za loptu sa sjebanim ramenom, ja te volim Portlande patetikom na koju Ameri padaju. Da l’ drka na Gulena ne znam ali verujem da jeste u zajebanoj situaciji zbog sultana. 

On je bukvalno promenio prezime u Gulen, pošto ga se porodica odrekla verovatno u strahu od Erdogana. Nema on šta da sređuje vizu, on je u postupku dobijanja punog američkog državljanstva koje će nema sumnje dobiti. Ne radi on to zbog toga već je jednostavno teatralan lik, to je pokazao u x situacija u NBA. Npr ono kad je ušao u igru posle ne znam koliko u Niksima i poljubio parket. 

Posted (edited)

Lebron ne dobija paznju u plejofu, pa pozvao 1 Lonza u frizerski salon da kazu kako su iznenadjeni i uvredjeni Medzikovim odlaskom i kako ga ovaj nije ni pozvao da zatrazi dozvolu da ode. 1 transfer™

Edited by Bane_V
Posted
1 hour ago, theanswer said:

On je bukvalno promenio prezime u Gulen

Verujem, znam da mu je i otac zavrsio u zatvoru posle cistke. Po mom misljenju su sve te teatralnosti deo procesa za dobijanje papira jer bukvalno nisam cuo za coveka u drugom kontekstu osim u politickom i neo-patriotskom. U Oklahomi je bio ocajan, u Niksima nije igrao. Verovatno je u fazonu - ne moze da skodi vidljivost.

Posted

u kontekstu fantazija je uvek bio korektan. osim kad baš naleti na teške nemače pojma Nikse itd

Posted
1 hour ago, Mos said:

Verujem, znam da mu je i otac zavrsio u zatvoru posle cistke. Po mom misljenju su sve te teatralnosti deo procesa za dobijanje papira jer bukvalno nisam cuo za coveka u drugom kontekstu osim u politickom i neo-patriotskom. U Oklahomi je bio ocajan, u Niksima nije igrao. Verovatno je u fazonu - ne moze da skodi vidljivost.

Ne znam bas, Kanter je uvek vazio za odlicnog ofanzivnog igraca u ligi i prilicno loseg defanzivca sto je smanjivalo njegovu upotrebljivost u Oklahomi recimo. Poznat je snimak kad Donovan u jednom trenutku u plejof seriji kaze Mo Cheeksu can't play Kanter. Pa je on opet sad kad su ih izbacili ostavio taj tvit. Sto je ok. Ali nije da je on sad neki opskurni igrac koji se bori za status. Sigurno je da nije liga Jokica, Embida itd ali neka druga liga centara recimo da bi mogao biti sto nikako nije lose.

Posted

Kakvi haotični napadi na obe strane...

Posted

Mene je sramota zbog Bena Simonsa.

Posted

ben simons je jadan igrac. pa ovo je jebeno neverovatno!

Posted

Crni Ibaka, kakve dve banane je popio...

Posted

Siakam očajan

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...