Bogotac Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 2 hours ago, Ryo said: Meloun prodao utakmicu. Lilard im, u finisu, lagano prolazi i poentira sa ulazima. Mogao je tu da ubaci Plamlija. Jokic igra 60 i kusur minuta. Marej gubi lopte, a za pobedu sutira sa 10 metara. Debil. Bolje da je otisao i probao sa centra. Previse hajpa oko tih klinaca, retko ko od njih je u keep it simple fazonu. Kad izgube ili se izblamiraju, onda izadju i filozofiraju kako ne osecaju nikakav pritisak, kako imaju porodicu, kako su finansijski obezbedjeni... I ostali bullshitovi. Spursi ne prave faul na minus 4, JR Smith se gubi po koordinatama, Harden se blamira sa foliranjem, Embiid i Amir Johnson bulje u mobilni. Durant i ostale stats kurve ne sutiraju da ne bi kvarili jebeni prosek. Tekma ako pise da krece u 3:00, krene u 3:15. Sa onim pauzama traje 4 sata. Neka se nose u pm. Fale Bad Boysi, Carls Barkli i ostali jebacuTiMater drugari. +1
Time Crisis Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 59 minutes ago, J.R. Cash said: Aha, znaci ok je da Blazersi sutra jedno pet puta onako usput zakace sakom ili laktom Craiga po nosu? Sigurno ga neće štedeti
theanswer Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Tesko mi je da zamislim da Kanter moze biti gotivan. Ne podrzava diktatora nego podrzava diktatora sektasa. Menja ime u ime diktatora sektasa. Retard retard. Podrzava takvog lika koji je druga strana a u stvari isti Erdogan i onda kuka, place i moli. Ovakav cinkaroski potez ko ovo sa Jokicem nije vidjen u istoriji kosarke. Nejmar govna da jede. Kurac bi moj igrao da mu je rame u tako losem stanju. Fali samo Isusovo raspece. Mrs.
Mindaugas Žukauskas Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Prilično solidan sket se igra za sada bez puno dramatizovanja. Pol i Harden ne skaču na svaku odluku, publika mirna...prosto da ne poveruješ. Moglo bi se ovo i gledati
Mark Rothko Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) Kako je Kapela epski zalepio Igudalu... Banana sa dve ruke. Edited May 5, 2019 by Mark Rothko
Mindaugas Žukauskas Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Iggy resetovan na fabrička Inače, ovaj MekKini iz GS do pre koju godinu igrao prvu ligu Luksemburga. Kakve njuške
J.R. Cash Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 40 minutes ago, theanswer said: Tesko mi je da zamislim da Kanter moze biti gotivan. Ne podrzava diktatora nego podrzava diktatora sektasa. Menja ime u ime diktatora sektasa. Retard retard. Podrzava takvog lika koji je druga strana a u stvari isti Erdogan i onda kuka, place i moli. Ovakav cinkaroski potez ko ovo sa Jokicem nije vidjen u istoriji kosarke. Nejmar govna da jede. Kurac bi moj igrao da mu je rame u tako losem stanju. Fali samo Isusovo raspece. Mrs. Gulen > Vucic
Кристофер Лумумбо Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Iggy resetovan na fabrička Inače, ovaj MekKini iz GS do pre koju godinu igrao prvu ligu Luksemburga. Kakve njuške igrao je drugu luksembursku ligu, verovao ili ne. mozes da dovedes dva stanca, uglavnom su to amerikanci, a ostali igraci su amateri, tipa automehanicari koji treniraju par puta nedeljno.
bradilko Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 kakav je jad od tima hjuston. ako im brada udeli milostinju i to im je igra. zato igudala na pas duranta trojka. logican potez. kris pol katastrofa jebeno ne sme da sutne a sam kao duh.
bradilko Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) ovo mu je drugi zicer koji je promasio i kakav cist NEfaul su sudili riversu na durantu. ritnuo se desnom nogom. najgadnija serija Edited May 5, 2019 by bradilko
theanswer Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 (edited) 7 hours ago, J.R. Cash said: Gulen > Vucic Fali samo da neko obozava Vucica toliko koliko ovaj drka na Gulena Mozda Nesa Slina al on ne igra u NBA Da dodam da mu je neko u Denveru rekao go back to Turkey, oh, you can't sto je preneo novinar, ovaj nije ni cuo i on tagovao nagetse i napisao im da urade bolji posao u kontroli svojih navijaca. Gospode. Edited May 5, 2019 by theanswer
arheolog1981 Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Prvi utisak serije, Durant je prosto fenomenalan. Odavno ovakav performans nisam video u PO. Drugi utisak, GSW je treću utakmicu igrao sa pet igrača sa klupe, od kojih su samo dvojica igrala 10+ minuta i ukupno dala sedam poena... ne znam dokle može prva petorka da izdrži 40+ minutažu. I na kraju, GSW ovog leta neće moći da zadrži i Duranta i Tompsona...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts