Jump to content

NBA 2018/19

Featured Replies

2 hours ago, Ryo said:

Meloun prodao utakmicu. Lilard im, u finisu, lagano prolazi i poentira sa ulazima. Mogao je tu da ubaci Plamlija. Jokic igra 60 i kusur minuta. Marej gubi lopte, a za pobedu sutira sa 10 metara. Debil. Bolje da je otisao i probao sa centra.

Previse hajpa oko tih klinaca, retko ko od njih je u keep it simple fazonu. Kad izgube ili se izblamiraju, onda izadju i filozofiraju kako ne osecaju nikakav pritisak, kako imaju porodicu, kako su finansijski obezbedjeni... I ostali bullshitovi.

Spursi ne prave faul na minus 4, JR Smith se gubi po koordinatama, Harden se blamira sa foliranjem, Embiid i Amir Johnson bulje u mobilni. Durant i ostale stats kurve ne sutiraju da ne bi kvarili jebeni prosek. Tekma ako pise da krece u 3:00, krene u 3:15. Sa onim pauzama traje 4 sata.

Neka se nose u pm. Fale Bad Boysi, Carls Barkli i ostali jebacuTiMater drugari.

+1

59 minutes ago, J.R. Cash said:

Aha, znaci ok je da  Blazersi sutra jedno pet puta onako usput zakace sakom ili laktom Craiga po nosu?

Sigurno ga neće štedeti

• Author

Tesko mi je da zamislim da Kanter moze biti gotivan. Ne podrzava diktatora nego podrzava diktatora sektasa. Menja ime u ime diktatora sektasa. Retard retard. Podrzava takvog lika koji je druga strana a u stvari isti Erdogan i onda kuka, place i moli. Ovakav cinkaroski potez ko ovo sa Jokicem nije vidjen u istoriji kosarke. Nejmar govna da jede. Kurac bi moj igrao da mu je rame u tako losem stanju. Fali samo Isusovo raspece. Mrs. 

Prilično solidan sket se igra za sada bez puno dramatizovanja. Pol i Harden ne skaču na svaku odluku, publika mirna...prosto da ne poveruješ. Moglo bi se ovo i gledati :D

Kako je Kapela epski zalepio Igudalu...

Banana sa dve ruke.

Edited by Mark Rothko

Iggy resetovan na fabrička :laugh:

Inače, ovaj MekKini iz GS do pre koju godinu igrao prvu ligu Luksemburga. Kakve njuške :laugh:

TbfN5GP.jpg

40 minutes ago, theanswer said:

Tesko mi je da zamislim da Kanter moze biti gotivan. Ne podrzava diktatora nego podrzava diktatora sektasa. Menja ime u ime diktatora sektasa. Retard retard. Podrzava takvog lika koji je druga strana a u stvari isti Erdogan i onda kuka, place i moli. Ovakav cinkaroski potez ko ovo sa Jokicem nije vidjen u istoriji kosarke. Nejmar govna da jede. Kurac bi moj igrao da mu je rame u tako losem stanju. Fali samo Isusovo raspece. Mrs. 

Gulen > Vucic

9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Iggy resetovan na fabrička :laugh:

Inače, ovaj MekKini iz GS do pre koju godinu igrao prvu ligu Luksemburga. Kakve njuške :laugh:

TbfN5GP.jpg

igrao je drugu luksembursku ligu, verovao ili ne. mozes da dovedes dva stanca, uglavnom su to amerikanci, a ostali igraci su amateri, tipa automehanicari koji treniraju par puta nedeljno. 

Curry se raspada celu seriju,sramotan je

kakav je jad od tima hjuston. ako im brada udeli milostinju i to im je igra. zato igudala na pas duranta trojka. logican potez.

kris pol katastrofa jebeno ne sme da sutne a sam kao duh.

Ju sta promasi Steph :lolol:, kakav kraj. 

ovo mu je drugi zicer koji je promasio

i kakav cist NEfaul su sudili riversu na durantu. ritnuo se desnom nogom.

najgadnija serija

Edited by bradilko

• Author
7 hours ago, J.R. Cash said:

Gulen > Vucic

Fali samo da neko obozava Vucica toliko koliko ovaj drka na Gulena

Mozda Nesa Slina al on ne igra u NBA

Da dodam da mu je neko u Denveru rekao go back to Turkey, oh, you can't sto je preneo novinar, ovaj nije ni cuo i on tagovao nagetse i napisao im da urade bolji posao u kontroli svojih navijaca. Gospode.

Edited by theanswer

Prvi utisak serije, Durant je prosto fenomenalan. Odavno ovakav performans nisam video u PO. Drugi utisak, GSW je treću utakmicu igrao sa pet igrača sa klupe, od kojih su samo dvojica igrala 10+ minuta i ukupno dala sedam poena... ne znam dokle može prva petorka da izdrži 40+ minutažu. I na kraju, GSW ovog leta neće moći da zadrži i Duranta i Tompsona...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

:D

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout