Time Crisis Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Jokara bogotac, s kim igra (Plamli -1 po minuti) neverovatno dokle je dogurao. Plus Djokomrziteljima dao novu metu dok Novak ne izađe opet na teren, treba da mu zahvalite.
Rick.James Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Moram da priznam da sam ja kriv za poraz, ukljucio sam se u prenos kada sam video da se jos uvek igra, negde po nasem oko 8 sati, i to bas u momentu kada je Jokic sutirao ono bacanje koje je promasio...Necu vise, obecavam...
Zed Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Neka se gone u pizdu materinu, vode 129-125, ja mislio gotovo, i oni to useru. Šta bi tada, kako su retardinje izgubili loptu?
1n54jd3r Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Regularni deo je odigrao carski...fatique dosao po svoje u OT, mada ni tamo nije bio extremno los, i dalje je organizovao napade, delio asiste itd.
napadaj Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Rick.James said: Moram da priznam da sam ja kriv za poraz, ukljucio sam se u prenos kada sam video da se jos uvek igra, negde po nasem oko 8 sati, i to bas u momentu kada je Jokic sutirao ono bacanje koje je promasio...Necu vise, obecavam... Lilard lako probio Krejga i položio, a onda CJ izbio loptu Mareju preko prstiju na 18 sekundi do kraja u prevođenju i izjednačiše, pa se Denver izglupirao na osam sekundi pre kraja trojkom sa osam metara i odoše u četvrti. Edited May 4, 2019 by napadaj
Joe D Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 zasto gulenista konstantno izigrava velikomucenika? usracu se od njega.
J.R. Cash Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 5 hours ago, fancy claps said: mari je budala sto bezi u cosak ali cini mi se da implementacija tog pravila (kad na rivjuu gledaju svaki piksel da utvrde ko je imo poslednji kontakt s loptom) ide protiv duha pravila. prakticno u 90+% slucajeva napadac ima poslednji kontakt s loptom kad je branic iscacka. +1 Ista stvar je resila i NCAA finale.
Mindaugas Žukauskas Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Nakon prespavanog dana, šta bi ono jutros leptejebo Moram da odgledam tekmu ponovo, ali čini mi se da smo gledali nekakvu epsku utakmicu. Pazi, debeli Jokara igra 65 minuta ...aupičku materinu. Šteta za poraz, ali neka, sve su ovo neke lekcije za budućnost. Čak i da prođu, nemaju šta da traže protiv GSW. I da, nisam verovao da ću ovo ikad napisati, ali: Barton car
Zed Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 2 hours ago, Joe D said: zasto gulenista konstantno izigrava velikomucenika? usracu se od njega. Definitivno nekorektan potez Jokića. Da je Jokiću to neko uradio sada bi mi kenjali po njemu.
J.R. Cash Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Nije to jedan nekorektan potez, na svakom zagradjivanju mu je gadjao levo rame. Ali mi cemo se usrati od guleniste.
Zed Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nakon prespavanog dana, šta bi ono jutros leptejebo Moram da odgledam tekmu ponovo, ali čini mi se da smo gledali nekakvu epsku utakmicu. Pazi, debeli Jokara igra 65 minuta ...aupičku materinu. Šteta za poraz, ali neka, sve su ovo neke lekcije za budućnost. Čak i da prođu, nemaju šta da traže protiv GSW. I da, nisam verovao da ću ovo ikad napisati, ali: Barton car Nosio ga je adrenalin tih 65 minuta, sada kad je ohladio verovatno ne može da ustane iz kreveta. Nova utakmica za 2 dana i to u 01:00 sat. Ko živ ko mrtav za tu utakmicu.
Filozof manijak Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Simpatizer/sledbenik Abdulaha Gulena, Erdoganove nemeze.
Recommended Posts