Mil@n Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 3 hours ago, nssar said: ovo je vise u stilu "imao igrac nameru da sutne loptu pa nije ofsajd". Otkad je protiv pravila da se "iznudi" faul? Da mi je neko rekao da cu da "branim" Hardena ja bi rek'o lud covek. Upravo to mi mislimo dok čitamo tvoje postove
ToniAdams Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 u pravu ste za taj momenat, ali ne krivim sudije. zakon akcije i reakcije, jebiga, siguran sam da nije bilo namerno vec da prosto nisu bili sigurni sta su videli. jesu gledali snimak uopste?
Mindaugas Žukauskas Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Jadno. E ovo je namerno postavljanje noge u landing area. I dokaz da kontested šut može da se izvede bez ritanja.
1n54jd3r Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jadno. E ovo je namerno postavljanje noge u landing area. I dokaz da kontested šut može da se izvede bez ritanja. Namera vise no jasna...dodatni dokaz je "kao" skretanje pogleda ka kosu kao alibi ako se napadac povredi pri doskoku
bradilko Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 klej se nikad ne rita. mnogo gotivan igrac. kakvi se sve faulovi sude na sutu pa to je straobalno. jasno je favorizovanje napadaca ali.. gotovo su onemogucili odbranu, posebno za tri. kris pol jutros isto, da se nije ritnuo pogodio bi.
arheolog1981 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Shaq vs Chuck Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
theanswer Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 (edited) 12 hours ago, Mil@n said: Da ne pričam o dansveru Jordanu sa basketa koji je došao da nam kaže da se "ne blamiramo" jer "on zna" kako idu noge kad se šutira odjebi bre degenu, ti si prvi došao da prozivaš ko koliko zna o basketu i ko je koliko gledao basketa na neviđeno, a istorija tvojih postova dovoljno govori o tome. dakle sisaj ga Edited May 2, 2019 by theanswer
Fakundo Sava Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Jel gledao neko šta su prognozirali Shaq Barkli Keni
1n54jd3r Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Denver opet ulazi defanzivno slabo u utakmicu...i jos na to neagresivan Jokic
Have_Fun Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Odmah jure da ga udvoje, pokusava pasovima da otvori utakmicu i da mec dodje njemu. Aminu i Harkless za 9min imali 10pts ukupno, dok su za ceo prosli mec imali ukupno 4. Kanter poceo zestoko u reketu.
Peter Fan Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 10 minutes ago, Have_Fun said: Kanter poceo zestoko u reketu. Ne samo on, vec je Portland pola poena postigao iz reketa
Recommended Posts