Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Mil@n said:

Kako je lepo kad neko ovako dokumentuje sve ono što sam pričao poslednjih strana... Noge idu na jedan način kad je sam, a kad je tu neko, baca se napred kao neka pičkica da ga neko čukne. 

Ne znam da li je bilo patetičnijeg i jadnijeg lika od njega ikad u ligi, stvarno. Baš zato što je toliko dobar i što stvarno nema nikakve potrebe za svim ovim sranjima kojima se samo ponižava i kao igrač i kao čovek.

Dansver odmah da se javi ovom novinaru i da mu kaže da se ne bruka i da nema razlike između prvih doskoka posle šuta i onih posle (kakvi su i na klipu o kome smo diskutovali). 

Jel to znaci da si opet promenio misljenje i da ga Klay ipak nije faulirao?

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uteče GSW Hjustonu i ćoravom Bradi. Dobro se vratio ikako u meč. 

Daleko od uživanja koje sam mislio da će mi priuštiti ova serija. Dosta mučno za gledanje. 

Posted

Kakva akcija KD-Igoudala, Green:Hail:

Posted
7 hours ago, Venom said:

Jel to znaci da si opet promenio misljenje i da ga Klay ipak nije faulirao?

Svaki od mojih postova na ovu temu ticali su se ponašanja Hardena i akcentovanja toga da namerno podmeće noge da bi izazvao kontakt, da li su bili ili ne stvarno mi nije toliko bitno za raspravu. Msm da sam i u startu rekao da je barem 1 bio faul, posle rekao možda i dva, stvarno nije neki twist for the book. Poenta je da je Harden folirantska pizda i da folira i bacaka se da bi izdejstvovao kontakt što kasnije navedeni klip jasno pokazuje (očigledno drugačije ponašanje tela pri šutu u istim situcijama).

Da ne pričam o dansveru Jordanu sa basketa koji je došao da nam kaže da se "ne blamiramo" jer "on zna" kako idu noge kad se šutira :rolleyes:

Posted (edited)

još će učiti decu na treninzima kako da se ritnu prilikom skok šuta. 

to što radi harden radi i stef. isti su u tome. ali hjuston kakva je to smor ekipa. načičkaju se na trojci i čekaju bradonju. a odbrana nula. izlazi klej iz bloka a ovaj dok dođe do njega već je pala trojka. pa gde kleja tako da čuvaš 

kao igrač d'antoni bio potpuno drugačiji a sad u njega ušao duh repeše

da ima pravde na svetu boston bi osvojio titulu. milina ih je gledati. šteta što ne igra smart.

Edited by bradilko
Posted

curry vise radi to da izbegne kontakt kod suta nego da 'namesti nekoga za faul.

Posted
10 minutes ago, bradilko said:

još će učiti decu na treninzima kako da se ritnu prilikom skok šuta. 

to što radi harden radi i stef. isti su u tome. ali hjuston kakva je to smor ekipa. načičkaju se na trojci i čekaju bradonju. a odbrana nula. izlazi klej iz bloka a ovaj dok dođe do njega već je pala trojka. pa gde kleja tako da čuvaš 

kao igrač d'antoni bio potpuno drugačiji a sad u njega ušao duh repeše

da ima pravde na svetu boston bi osvojio titulu. milina ih je gledati. šteta što ne igra smart.

Jos cu samo ovde da prokomentarisem pa da se batali.

Svi se "ritaju" pri sutu kada nije "catch and shoot" (a pomalo cak i tad). Kod step back je gotovo i nemoguce sutnuti ako se ne skoci unapred jer je telo dobrano nagnuto napred a da bi sa te daljine dobacio do kosa ne mozes da bacas "iz lakta". Kao sto si primetio to radi i Stef, on cak cesto i uvrce telo pri doskoku i "baca" ruke na sta je ranije dobijao vise faulova

Meni nije tu zasmetalo sto se kaze da Harden skace "kao Spanovicka" nego sto se ne primecuje da i Klay "skace kao Spanovicka" a u jednoj situacije je cak imao i iskorak posle doskoka (zaza style). Nisu GSW bas cvecke, a nisu nikada ni bili. Nek pitaju KD, on to najbolje zna (dok je bio u OKC)

Posted
26 minutes ago, 189- said:

curry vise radi to da izbegne kontakt kod suta nego da 'namesti nekoga za faul.

ovo je vise u stilu "imao igrac nameru da sutne loptu pa nije ofsajd". Otkad je protiv pravila da se "iznudi" faul?

Da mi je neko rekao da cu da "branim" Hardena ja bi rek'o lud covek.

Posted

nije protiv pravila, ali je malo smesno kada se to desava u svakom drugom napadu. i u onom napadu kada je imao sut za izjednacenje vise je isao da iznudi faul nego da se skoncentrise za trojku

Posted

Nije smešno, nego je ogavno. Čista zloupotreba pravila.

Posted

Bradonja se usrao  i pre povrede je bio najgori igrac Hjustona.

Posted

Mozda se tripujem, ali i GSW i HOU deluju vidno losije no prosle sezone u ovo vreme

Posted
1 hour ago, 189- said:

nije protiv pravila, ali je malo smesno kada se to desava u svakom drugom napadu. i u onom napadu kada je imao sut za izjednacenje vise je isao da iznudi faul nego da se skoncentrise za trojku

ono sa grinom u prvoj? bas je bilo ocigledno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...