Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam kako bih nazvao ovaj bully ball Galinarija ali košarka teško da je. 

Posted

Fascinira me nesposobnost bekova Klipersa sem Tea da odigraju jednostavan pas iz pnr, da pogode 222cm visokog Marjanovića u bilo koji deo tela. A i generalno nema jedan dobar dodavač među njima. Najbolji je verovatno Alexander. Treba im Teo jbg. 

Posted

Meni zao sto je Vucevic u raspalom Orlandu. 

Posted

Minnesota se za divno cudo drzala 3/4 sa Warriorsima, i onda su ovi ubacili u drugu... ako Warriorsi budu igrali odbranu u jednoj cetvrtini po utakmici, mogu slobodno da ukinu sezonu

Posted

Vucevic klasicni nabijac statistike u truba timovima i treba da ga trejduju  sa njim nista nece postici ni sada ni u buducnosti  i   da razvijaju rukija na petici. Bjelica   je izrastao u rasnog sutera u poznim godinama. Jokic pica opet  usao u onaj svoj mode  kada mu se ne zivi , proigrace tamo na kraju sezone,  samo da opet ne bude prekasno.

Posted

Tzv. “onaj Novak Djokovic mode”

Sta bi sa Roseom?

Posted

Stvarno, ako Nikola ovako nastavi Embiid ili Davis ce ga preteci u trci za all-pro centra. I Denver ce mozda izgubiti prvo mesto na zapadu. Sramota.

Posted

Jokic (treci iza Karija i Lilarda), Bobi i Bjelica u top 30 po PER-u igraca sa bar 10 minuta po utakmici

Posted (edited)

ovi kretenski potcenjivacki stavovi o nasim igracima u nba poticu samo od nasih ljudi.

ili

hvale se bjelica ili bogdan u anti plej of fransizi a kudi se vucevic 

ti nasi ex sfrjot su najboljih 3sta igraca na svetu, samo to je vrhunsko dostignuce. ee samo letnja liga je cudo

pogledajmo kako se samo preporodio marjanovic. uziva covek! najjaci zajebant u nba a i igra kao zmaj

Edited by bradilko
Posted

ali Boban Marjanović ima manje olimpijskih medalja čak i od Novaka Đokovića

Posted
22 minutes ago, omiljeni said:

ali Boban Marjanović ima manje olimpijskih medalja čak i od Novaka Đokovića

:thumbsup:

imaŠ joŠ neŠto da izvadiŠ iz svog rukava mudrosti?

Posted (edited)

Eh, ja ocekivao da ce prvo da pomene najveceg kralja Mela sa 4 OI medalje, razocarao me. 

Edited by Grandilof
Posted

Fiba Melo se pojavio u Bruklinu sinoc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...