Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, spaceploitator said:

Pa Jokic im je plej, upravo to je potvrda :)

Tačno, ali to nije normalno. :)

Što se tiče Hardena, sjajan video:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
10 hours ago, harper said:

Ako ovako bude igrao do kraja Denverove kampanje u PO ne vidim kako moze da mu izmakne. Ovo sto isporucuje su nenormalne brojke za igraca koji prvi put igra NBA PO, a ne bilduje ih privatnom kosarkom i nabijanjem statistike. Naprotiv, ima ogroman uticaj na maltene sve napadacke setove Denvera. Sinoc 37 poena sa sedam promasenih od 30 (18 + 12) suteva. Opasan je Jokara, bilo je price da nece moci da se kurcira kad krene PO jer se tamo igra drugacija kosarka ali on vec osam utakmica izgleda kao da je jos podigao nivo igre. Pretpostavljam da vi koji pratite NBA niste previse iznenadjeni ali ja sam bas impresioniran ovim sto pokazuje.

Jokiceve brojke su vece zato sto ima vise minuta do li u regularnoj sezoni. Ja sam impresioniran zato sto isporucuje jednakim intenzitetom i PO. Nisam to ocekivao.

4 hours ago, Micko8 said:

Pa Jokic je legitiman super star u Denveru. Dodajte  jos jednog i onoi mogu da napadnu titulu. Jedan Durant ili Leonard, cak i suter poput Thompsona bi mozda bio dovoljan.

Mozda je rano pricati, ali se nadam da Jokic i Marej budu novi dvojac, nesto poput Stoktona i Melouna (samo mozda u zamenjenim ulogama :D). To bi bilo stvarno super.

Ne bi ja tu dovodio superstarove oko kojih bi se gradila igra. Ova dvojica su ubitacni napadaci. Bolje da dovode igrace koji igraju bolju odbranu, a ako mogu da isporuce u napadu jos bolje. A Tompson bi im legao kao budali samar.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Čiča miča i gotova priča, zemlja je okrugla, kontraši će i dalje da kontriraju...

Posted

Da to će biti rešenje, ali komotitet gledanja iz kreveta čim se probudiš je mnogo dobar.

Posted

imam osecaj da veceras houston dobija. 

Posted (edited)
5 hours ago, napadaj said:

Kako je lepo kad neko ovako dokumentuje sve ono što sam pričao poslednjih strana... Noge idu na jedan način kad je sam, a kad je tu neko, baca se napred kao neka pičkica da ga neko čukne. 

Ne znam da li je bilo patetičnijeg i jadnijeg lika od njega ikad u ligi, stvarno. Baš zato što je toliko dobar i što stvarno nema nikakve potrebe za svim ovim sranjima kojima se samo ponižava i kao igrač i kao čovek.

Dansver odmah da se javi ovom novinaru i da mu kaže da se ne bruka i da nema razlike između prvih doskoka posle šuta i onih posle (kakvi su i na klipu o kome smo diskutovali). 

Edited by Mil@n
Posted

koliko je marv uzasan, ogadi mi utakmicu

Posted

Uf, braća na SK nabadaju da li je bio faul uopšte. Užasni su, doduše, uskoro sve prelazi na Arenu pa onda neće biti alternative strimovima. 

Posted

a ovamo marv mesa lopeza i mirotica, tatuma i irvinga najavljuje da ulazi hill koji je na terenu vec 3 minuta... 

Posted

Dobra odbrana Bucksa, Boston se lose krece u napadu, treba malo da uspore igru

Posted

Kajrara se baš ispucava, 2/12 iz igre 

Posted

Kakvo izdanje Bostona :isuse: 

Je l neko u plusu po korisnosti?

Posted

Mnogo los kvalitet kosarke,ISO pa ko pogodi

Posted

Brdo ispucavanja i uskurac sudijskih odluka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...