Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, maheem said:

Htedoh pre početka druge runde da napišem da više verujem u Denverovu klupu nego u Janisa.

U Denverovu

klupu zapravo više verujem nego u Murraya i Millsapa. Nema šansi Portland.

Jedva čekam da gledam Boston ponovo. U nedelju su bili sjajni.

+1

boston :ziga:

kakva kosarka! uzivancija u oba smera.

daj boze da uzmu titulu

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
6 minutes ago, mandingo said:

Od No. 6 prema No. 1:

Kyrie, Brada, Janis, Kawhi, Dame i KD. 

harden :lol: 

kyrie i giannis nisu ni imali neku zestok duel do sada u playoffu.

Posted
7 minutes ago, theanswer said:

To samo ako prihvatiš da je OKC bolji od San Antonia. 

Naravno da je bolji. Samo sto su bili dobar matchup za Nurkless Blazerse. Spursi su lagano igrali najlosiju kosarku na Zapadu u prvoj rundi. Denver se uplasio plejofa u prve dve utakmice i samo zbog toga je serija isla u sedam.

8 minutes ago, mandingo said:

Od No. 6 prema No. 1:

Kyrie, Brada, Janis, Kawhi, Dame i KD. 

Tako nekako, mozda ne tim redom.

Posted

Kahwi i KD verovatno, Dame mozda, ostali ni blizu.

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

Kahwi i KD verovatno, Dame mozda, ostali ni blizu.

Nije ni bitno. Mislim, Nick Wright je.... Jbg, Nick Wright.

Meni je neverovato da se utakmica (DEN vs. POR) uopste ne analizira. Pusti se nekoliko Jokarinih floatera, Harrisovo ala MJ polaganje i kraj. Pa pobogu, polufinale je konferencije. Ali to je  americki sport show model. Na primer, POR vs. OKC je bila super pokrivena (analize i ostalo) zato sto je bilo Dame vs. Rastko. 

Posted
2 hours ago, napadaj said:

Znam da se ne odnosi na plejof, ali ne znam kad je glasanje, pa zato rekoh da može i rezultat u plejofu da utiče. U regularnom delu Jokić ima malo bolji PER i dosta veći WS, tako da mu dajem još veće šanse.

Normalno je da ima daleko veci WS kad je odigrao toliko vise utakmica, WS zavisi od toga za razliku od PER koji gleda prosecnu produkciju po jedinici vremena (zbog cega je npr i Bobi dobro pozicioniran)

Posted

ima li sanse da prenose vise od 1 utakmice nedeljno?

Posted (edited)

Pa Jokic je legitiman super star u Denveru. Dodajte  jos jednog i onoi mogu da napadnu titulu. Jedan Durant ili Leonard, cak i suter poput Thompsona bi mozda bio dovoljan.

Edited by Micko8
Posted

Touches per game in this year's playoffs:

Nikola Jokic 119.8
Russell Westbrook 95.2
Kyle Lowry 90.3
Damian Lillard 84.8
Kyrie Irving 81.8
James Harden 78.7
Kevin Durant 71.7
Stephen Curry 71.6
Giannis Antetokounmpo 69.4

Nestvarno, ne samo za centra, nego i za najbolje plejeve.

Posted

Pa Jokic im je plej, upravo to je potvrda :)

Posted
2 hours ago, J.R. Cash said:

Naravno da je bolji. Samo sto su bili dobar matchup za Nurkless Blazerse. Spursi su lagano igrali najlosiju kosarku na Zapadu u prvoj rundi. Denver se uplasio plejofa u prve dve utakmice i samo zbog toga je serija isla u sedam.

Ne slažem se. OKC je overrated as fuck. PG je imao najbolju sezonu karijere koja je bila dovoljna za ispadanje u prvoj rundi. Da su igrali protiv Denvera isto bi prošli. Ne vidim što su bolji od SA. Lepo je Rojs Jang primetio da oni i nisu toliko loši šuteri za 3 koliko se priča ako izuzmeš Vestbruka. Bili bi u top 10 po procentu za 3. Jasan je problem te ekipe. I primetan je godinama. Samo fanbojevi odbijaju da ga prihvate. Pišanje Lilarda po Vestbruku je jedan od najzadovoljavajućih momenata decenije u NBA ligi. Ono pišanje Spursa po Lebronu i Majamiju je top, ali ovo je blizu. 

Posted (edited)
10 hours ago, salerokada said:

U početku je bila priča da nisu faulovi, ali je kasnije većina ljudi priznala da su bila bar dva faula uz dodatak da ih je baš briga i kada jesu jer "kako je Harden sejao, sada tako i žanje".

Ja nisam govorio o suđenju generalno, već samo o jučerašnjoj utakmici. Kako ste nastupili deluje da ti i areheolog zastupate tezu da je Hjuston pokraden. Ja se sklažem da je suđenje bilo loše, ali je takav kriterijum bio podjednako raspoređen na oba tima.

Mozemo mi ovde da pricamo da nas nije briga, ali sudije su da sude "ni po babu ni po stricevima".

Zato sam ti i naveo primer Tor/Phila i Butlker/Siakam. Siakam na 20 i nesto ulazaka nije dobio ni jedan faul? Pa nije da su ga pustali da se seta nakon sto im je uvalio 29 prethodnu utakmicu. Ali zato Butler na gotovo svaki ulazak u reket faul (pogotovo u drugom i kada se lomila utakmica), a sviran mu je i faul koji Hardenu nije sviran (btw i on "sutira" noge ispred sebe pri sutu gotovo isto kao Harden pa to nije imalo uticaj.

Ja ne pisem o pojedinacnim situacijama, tu su greske moguce. Ali ako je kontakt telom na napadaca faul za Butlera, pa valjda je i za Siakama?

E sad, da Toronto nije promasivao otvorene suteve utakmica se ne bi odlucivala u poslednjem minutu, ali i da je Siakam dobio koji faul ranije na utakmici mozda Toronto ne bi bio u situaciji da juri 19 poene razlike jer bi dinamika utakmice bila drugacija

Edited by nssar
slovne greske
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...