theanswer Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 16 od 21 ih je biralo portland. voleo bih da znam na osnovu čega. u najmanju ruku je serija 60-40 denver sa ovakvim kanterom. mada strahujem da bi procenat na ovom forumu bio još gori.
189- Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 jedina prednost embiida nad jokicem je popularnost i to je to. rekao bih sanse jokica su 40%.
J.R. Cash Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) Denver je bio blagi favorit sa ovolikim porblemima Portlanda na petici. Sa ovakvim Aminuom i Harklesom (ukupno 4 poena i 6 idiotskih izgubljenih lopti), Portland nema sta da trazi. Skot Foster sudi nocas :kokice: Edited April 30, 2019 by J.R. Cash
maheem Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) Htedoh pre početka druge runde da napišem da više verujem u Denverovu klupu nego u Janisa. U Denverovu klupu zapravo više verujem nego u Murraya i Millsapa. Nema šansi Portland. Jedva čekam da gledam Boston ponovo. U nedelju su bili sjajni. Edited April 30, 2019 by maheem
Giggsy Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) Ja sam rekao da ce Portland proci, ali ono sto Jokic radi je perverzija. A radi sve, prenosi lotpu, asistira, sutira odakle oces i , ok, sve je to radio i tokom sezone, ali sada... ozbiljna zver Edited April 30, 2019 by Giggsy
mandingo Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 To je Denver curse. Small market I ta sranja. Plus bez legitimnog super stara. Chris Mannix je danas bio na FTF (FS1) imali su tri segmenta sa njim, sve utakmice osim DEN vs. POR su analizirali. Usput, Denver je isao samo na highlights u segmentima i Nick Wright je na kraju proglasio da priznaje kako gresi za Jokaru, do sada je, po njemu, sedmi najbolji igrac u playoffs.
theanswer Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 7 minutes ago, J.R. Cash said: Denver je bio blagi favorit sa ovolikim porblemima Portlanda na petici. Sa ovakvim Aminuom i Harklesom (ukupno 4 poena i 6 idiotskih izgubljenih lopti), Portland nema sta da trazi. Skot Foster sudi nocas :kokice: Moraju oni biti malo bolji mada je generalno Portland u napadu imao skoro sve što je želeo. Osim eto tih izgubljenih lopti. Na drugoj strani terena moraju nešto da promene, ne znam šta, nisam ih mnogo gledao ove sezone, ali Milsap i kombinacija pnr Mareja i Jokića su već dve stvari koje u ovakvom odnosu snaga ne mogu da brane metkom.
189- Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 sedmi? ja vidim samo trojicu ispred njega. garant ima i lebrona ispred.
theanswer Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 1 minute ago, mandingo said: To je Denver curse. Small market I ta sranja. Plus bez legitimnog super stara. Chris Mannix je danas bio na FTF (FS1) imali su tri segmenta sa njim, sve utakmice osim DEN vs. POR su analizirali. Usput, Denver je isao samo na highlights u segmentima i Nick Wright je na kraju proglasio da priznaje kako gresi za Jokaru, do sada je, po njemu, sedmi najbolji igrac u playoffs. ko što je šek rekao da je treći, četvrti najbolji centar u ligi. korisni idioti.
napadaj Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Ali Kanter koji ulazi u drugu rundu sa povređenim ramenom i u drugom minutu utakmice se kači na obruč i ostaje da visi na levoj ruci... Gde je mozak, rođače?
Mil@n Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) Jokara je jednostavno lud. Biću slobododan da dam jednu ovakvu izjavu: nijedan centar u istorji nije imao mekan i osećajan šut kao on, znači nijedan. Način na koji mu ulaze trojke prosto je neverovatan, ogroman luk i samo dno mrežice praktično pa SVAKI put. Naravno, sa poludistance ništa lošiji, naprotiv, još bolji. Takav šut mu omogućuje mnogo toga, pre svega da skuplja centre na sebe i da ih izvlači van reketa što omogućuje one silne bek dorove. Iz koje god situacije da šutne, kontakt, manje ili više istog, naskok, horok, poluhorok, sad je počeo i unazad da se baca, sve je blizu ili ulazi, nema cigli, nema teških promašaja. Sve te šuteve koje on daje sa tim floaterima oko 2m od košta uopšte nije lako ubaciti, barem ne u meri u kojoj on to radi. Neverovatan igrač, neverovatan. Edited April 30, 2019 by Mil@n
Time Crisis Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 23 minutes ago, theanswer said: 16 od 21 ih je biralo portland. voleo bih da znam na osnovu čega. u najmanju ruku je serija 60-40 denver sa ovakvim kanterom. mada strahujem da bi procenat na ovom forumu bio još gori. Denver se mučio a Portland počistio, šta drugo
theanswer Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 2 minutes ago, Time Crisis said: Denver se mučio a Portland počistio, šta drugo To samo ako prihvatiš da je OKC bolji od San Antonia.
mandingo Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 19 minutes ago, 189- said: sedmi? ja vidim samo trojicu ispred njega. garant ima i lebrona ispred. Od No. 6 prema No. 1: Kyrie, Brada, Janis, Kawhi, Dame i KD.
mandingo Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 20 minutes ago, theanswer said: ko što je šek rekao da je treći, četvrti najbolji centar u ligi. korisni idioti. Baby superstar. Lol. Ali zato je Chuck Jokaroljubitelj.
Recommended Posts