Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Zašto? Pa mora biti jedan centar. Ako ne bude u prvom timu, onda će biti u drugom ili trećem.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, Joe D said:

znaci, u principu je kriv sto ne sutira sa zemlje i samim tim mu sleduje povreda pre ili kasnije.

ne. 

Posted
12 minutes ago, Zed said:

Šta mislite kakave su šanse da Jokić bude u prvom All Nba timu. Mislim da su mu samo Davis i Embid konkurencija. Ako Denver uđe u polufinale a Phila ispadne onda bi Jokić trebao da bude tamo.

Ako ovako bude igrao do kraja Denverove kampanje u PO ne vidim kako moze da mu izmakne. Ovo sto isporucuje su nenormalne brojke za igraca koji prvi put igra NBA PO, a ne bilduje ih privatnom kosarkom i nabijanjem statistike. Naprotiv, ima ogroman uticaj na maltene sve napadacke setove Denvera. Sinoc 37 poena sa sedam promasenih od 30 (18 + 12) suteva. Opasan je Jokara, bilo je price da nece moci da se kurcira kad krene PO jer se tamo igra drugacija kosarka ali on vec osam utakmica izgleda kao da je jos podigao nivo igre. Pretpostavljam da vi koji pratite NBA niste previse iznenadjeni ali ja sam bas impresioniran ovim sto pokazuje.

Posted

Da, bile su priče da se u playofu igra ozbiljna odbrana, da je ovo pre zajebancija 82 utakmice. Ali Jokić je pokazao da je čvrst igrač, nerealno je da igra više 40 minuta. On je sa takvom minutažom blizu triple dable statistike kroz celu sezonu. Samo šta je to liči prirodno za razliku od ono Westbruka na silu.

Posted

All Nba timovi se odredjuju na osnovu regularne sezone, i rekao bih da je Jokic blagi favorit u odnosu na Embiida, igrao je vise utakmica. Ne znam kako je radisa dosao do 0% sanse, malo ko ga ima ispod 4. mesta na mvp listi ove godine.

Posted

embiid je tu favorit, popularniji je. bice jokara  u drugom timu.

Posted
Jokic je legit u MVP trci i u PO

Kako misliš MVP trci u PO?
Posted
2 hours ago, radisa said:

Šanse Jokca da udje u All NBA team su oko 0%, sve i da osvoji titulu, a u finalnoj seriji ima 30/15/15...

Sto, mrze Srbe? Sanse da udje su 100%, samo je pitanje da li ce u prvi ili drugi, verovatno u drugi.

Posted

Govorio sam o prvom...

I nema veze sa tim da mrze Srbe, naravno... Stvar je da ce vecina u izboru preferirati njegove konkurente, bez obzira na brojke jer su izvikaniji, da tako kažem...

Ja bih prvi voleo da grešim... 

Posted

Dosad je igrao najviše minuta od svih igrača u plejofu. Statistike su mu nenormalne -

On i Embiid će da podele prvi i drugi tim, a ja mislim da će pre Jokić u prvi. Igrao je više utakmica u regularnom delu (80:64), sam vodio Denver, nije propuštao ništa zbog "load managementa", igra na zapadu... Još ako ode u finale zapada, a Embid ispadne od Toronta, biće sramota ako ne bude u 1st All-NBA.

Posted

Timovi se formiraju na osnovu regularne sezone, plejof nema veze sa tim. Mislim da se već glasalo o tome.

Posted

Znam da se ne odnosi na plejof, ali ne znam kad je glasanje, pa zato rekoh da može i rezultat u plejofu da utiče. U regularnom delu Jokić ima malo bolji PER i dosta veći WS, tako da mu dajem još veće šanse.

Posted

Jos malo o Bradi i kako je prosao protiv GSW onomad

Posted (edited)

all nba tim je regularna sezona ko i sve nba nagrade. biće embid u prvom timu because of reasons. jokić po uticaju koji ima na igru svog tima nije ništa slabiji igrač od hardena ili janisa. 

i glasanje je već gotovo. imaš novinare koji su već izbacivali svoje timove. imaš podcast lowea i bontempsa gde ga ovaj drugi slepac stavlja u treći tim iza gobera. 

Edited by theanswer
Posted

Ma dobro, takvi debili poput Nicka Wrighta nisu vredni komentarisanja. Ceo ESPN, tj. svi ti njihovi NBA "stručnjaci" su sprdačina u 99% slučajeva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...