Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 7 minutes ago, dekki said: А Пламли сам ко дух стоји на метар испред њега, ал не, мора Херис шутнути из немогуће позиције. Nema veze, bar je Jokara dobio assist
Giggsy Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Jokara i Plumlee resili, Portlandu jedino da se povampiri Lillard
Amos Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Jedem sva govna sto sam izasrao na racun Gary Harrisa tokom regularne sezone. Momak je igračina.
theanswer Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 1 minute ago, Mos said: Jedem sva govna sto sam izasrao na racun Gary Harrisa tokom regularne sezone. Momak je igračina. Kako je CJ krenuo protiv njega mislio sam biće silovanje, ali vratio se posle
Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Bravo Grumenovi. Svi odigrali super kod Denvera, čak i Barton. Heris bog u odbrani. Joker bog tačka.
Djolle Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Bravo Jokara, bravo Denver. Deluju sugurnije posle pobede u 7. utakmici, polako su gradili prednost i nisu im dozvolili neku seriju kojom bi se vratili u utakmicu. Protiv SA sam strepeo i na plus 17,ovde je delovalo da drže stvari pod kontrolom iako je najveće vođstvo bilo 13 valjda.
Shaq Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 debeli protiv raskeema, nije mogao 10 pojena da prebaci, a u nba lagano preko 20.. raskeem>>>nba :coffee:
salerokada Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 3 hours ago, nssar said: Svo vreme je argument da nisu faulovi jer je Harden floper. Svako ne sviranje faula utice na dinamiku utakmice pa time i rezultat. To se odnosi na sviranje svih faulova. Kriterijumi su ne samo neujednaceni izmedju utakmica nego i na samoj utakmici. ... Ja pri ovome ne navijam ni za Hou ni za GSW samo komentarisem sudjenje koje je u NBA u najmanju ruku nekonzistentno U početku je bila priča da nisu faulovi, ali je kasnije većina ljudi priznala da su bila bar dva faula uz dodatak da ih je baš briga i kada jesu jer "kako je Harden sejao, sada tako i žanje". Ja nisam govorio o suđenju generalno, već samo o jučerašnjoj utakmici. Kako ste nastupili deluje da ti i areheolog zastupate tezu da je Hjuston pokraden. Ja se sklažem da je suđenje bilo loše, ali je takav kriterijum bio podjednako raspoređen na oba tima.
pacey defender Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 15 hours ago, Joe D said: Nema sta da mu veruje ili ne veruje, na snimku se vide tri klizeca starta na sutu za tri. sudije su na par metara odatle. zadnja situacija jeste pokusaj da se iznudi faul. I ja mislim da su ovo mogli biti Tompsonovi faulovi, barem dva od tri. Ali, preterano je reci da je Tompson isao da povredi. Mora se imati u vidu da Harden ima skroz atipican skok-sut i da Tompsonova istovetna kretnja u odbrani protiv prosecnog NBA igraca ne bi predstavljala rizik od povredjivanja. Zapravo je meni ovde veca misterija Harden. NJegova igra je rizicna po sopstveno zdravlje. On je taj koji pravila prebacuje u svoju korist, ali po zakonu velikih brojeva, jednom ce mu se bez namere odbrambenog igraca dogoditi nezgodan doskok.
Zed Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Šta mislite kakave su šanse da Jokić bude u prvom All Nba timu. Mislim da su mu samo Davis i Embid konkurencija. Ako Denver uđe u polufinale a Phila ispadne onda bi Jokić trebao da bude tamo.
radisa Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Šanse Jokca da udje u All NBA team su oko 0%, sve i da osvoji titulu, a u finalnoj seriji ima 30/15/15...
Joe D Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 1 hour ago, pacey defender said: I ja mislim da su ovo mogli biti Tompsonovi faulovi, barem dva od tri.Zapravo je meni ovde veca misterija Harden. NJegova igra je rizicna po sopstveno zdravlje. On je taj koji pravila prebacuje u svoju korist, ali po zakonu velikih brojeva, jednom ce mu se bez namere odbrambenog igraca dogoditi nezgodan doskok. znaci, u principu je kriv sto ne sutira sa zemlje i samim tim mu sleduje povreda pre ili kasnije.
Recommended Posts