Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Barton solidna rola za sada, nabijem ga na kurac :D

Ostatak klupe jako loš

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo i Milsapa

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

;)

Pojede ih Milsapara na niskom postu

Posted

Bilo bi lepo kada bi se i klupa Denvera malo ukljucila u produkciju u napadu...elem, nisu uspeli da "zakljucaju" taj sut za tri poena odbranom kojom se Malone hvalio

Posted
2 hours ago, salerokada said:

Kad je utvrđeno da to nisu bile sudijske greške, već da su sudije juče birale šta će da sviraju?

@arheolog1981 Bila su sinoć i dva nepostojeća faula Karija, prvo nad Polom, pa Hardenom i kada Harden hvata Igudalu za ruku. Koji rezultat se dobije kada se i to uključi u brojanje?

Svo vreme je argument da nisu faulovi jer je Harden floper. Svako ne sviranje faula utice na dinamiku utakmice pa time i rezultat. To se odnosi na sviranje svih faulova. Kriterijumi su ne samo neujednaceni izmedju utakmica nego i na samoj utakmici.

Upravo zavrsio sa gledanjem Tor/Phila. Butler na svaki kontakt koji inicira u reketu dobije faul dok Siakam nije dobio ni jedan. Da ne govorim da Embiid kad ima 3-4 faula treba da polomi nekoga da bi mu svirali faul, dok Enisu nemaju problem da svirnu .Ista ekipa drugaciji kriterijum. To je selektiranje/biranje sta ce da se svira i to nemoze da se pretvori u poene jer je to ubijanje/stvaranje momentuma i promena dinamike utakmice.

Ja pri ovome ne navijam ni za Hou ni za GSW samo komentarisem sudjenje koje je u NBA u najmanju ruku nekonzistentno

PS: Ja na klipovima nisam video faul nad Igudalom, ali sam video nad Looney-em. Mislim ako se to iz prve vidi da Harden ide rukom oko Looneya kako je to profesionalni sudija moga da svira kao faul nad Hardenom. U najmanju ruku "no call" ali je pre faul u napadu. Meni se cini kao kompenzacija (a to je ponovo biranje sta se svira)

Posted

Denver fino usao u trecu cetvrtinu...+7

Posted

Par odluka na štetu Denvera, Milsap maši oba bacanja. Trebalo da bude +15 već

Posted

Ovo ce biti megafun serija, niko ne moze da cuva nikoga :D 

Posted

Heris na drugi obruč u stilu MJ :cool:

Jokara ponavlja treću četvrtinu iz šeste utakmice :Hail:

Posted
10 minutes ago, Mos said:

Ni Jokara kljakavog Turcina :-)

Posted
12 minutes ago, Mos said:

Meni malo tužno da gledam Marejevu odbranu protiv Huda. :(

Posted
8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Heris na drugi obruč u stilu MJ :cool:

А Пламли сам ко дух стоји на метар испред њега, ал не, мора Херис шутнути из немогуће позиције.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...