Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Barton solidna rola za sada, nabijem ga na kurac Ostatak klupe jako loš
Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 4 minutes ago, Nikola77 said: strim? http://ripple.is/nba/10174-portland-trail-blazers-denver-nuggets
Have_Fun Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Evo i MilsapaSent from my SM-G950F using Tapatalk
1n54jd3r Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Bilo bi lepo kada bi se i klupa Denvera malo ukljucila u produkciju u napadu...elem, nisu uspeli da "zakljucaju" taj sut za tri poena odbranom kojom se Malone hvalio
nssar Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 2 hours ago, salerokada said: Kad je utvrđeno da to nisu bile sudijske greške, već da su sudije juče birale šta će da sviraju? @arheolog1981 Bila su sinoć i dva nepostojeća faula Karija, prvo nad Polom, pa Hardenom i kada Harden hvata Igudalu za ruku. Koji rezultat se dobije kada se i to uključi u brojanje? Svo vreme je argument da nisu faulovi jer je Harden floper. Svako ne sviranje faula utice na dinamiku utakmice pa time i rezultat. To se odnosi na sviranje svih faulova. Kriterijumi su ne samo neujednaceni izmedju utakmica nego i na samoj utakmici. Upravo zavrsio sa gledanjem Tor/Phila. Butler na svaki kontakt koji inicira u reketu dobije faul dok Siakam nije dobio ni jedan. Da ne govorim da Embiid kad ima 3-4 faula treba da polomi nekoga da bi mu svirali faul, dok Enisu nemaju problem da svirnu .Ista ekipa drugaciji kriterijum. To je selektiranje/biranje sta ce da se svira i to nemoze da se pretvori u poene jer je to ubijanje/stvaranje momentuma i promena dinamike utakmice. Ja pri ovome ne navijam ni za Hou ni za GSW samo komentarisem sudjenje koje je u NBA u najmanju ruku nekonzistentno PS: Ja na klipovima nisam video faul nad Igudalom, ali sam video nad Looney-em. Mislim ako se to iz prve vidi da Harden ide rukom oko Looneya kako je to profesionalni sudija moga da svira kao faul nad Hardenom. U najmanju ruku "no call" ali je pre faul u napadu. Meni se cini kao kompenzacija (a to je ponovo biranje sta se svira)
Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Par odluka na štetu Denvera, Milsap maši oba bacanja. Trebalo da bude +15 već
Amos Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Ovo ce biti megafun serija, niko ne moze da cuva nikoga
Mindaugas Žukauskas Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Heris na drugi obruč u stilu MJ Jokara ponavlja treću četvrtinu iz šeste utakmice
Peter Fan Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 10 minutes ago, Mos said: Ovo ce biti megafun serija, niko ne moze da cuva nikoga Ni Jokara kljakavog Turcina :-)
Djolle Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 12 minutes ago, Mos said: Ovo ce biti megafun serija, niko ne moze da cuva nikoga Meni malo tužno da gledam Marejevu odbranu protiv Huda. :(
dekki Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Heris na drugi obruč u stilu MJ А Пламли сам ко дух стоји на метар испред њега, ал не, мора Херис шутнути из немогуће позиције.
Recommended Posts