Fins fleet Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Rose 50p, dobio utakmicu bananom na kraju.
theanswer Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 38 minutes ago, pbg12345 said: zbog resenja u igri ili reakcija na odluke sudija i uopste gestikulacija na desavanja na terenu? Malodusan je, nekako je meh, nije dovoljno agresivan dok ne mora, a gestikulacije su mu uvek bile detinjaste. Da je igrao igru koju je igrao na kraju, dao bi 40p i denver bi dobio dosta lakse. Ako do sad nije skontao nece nikad
Have_Fun Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 2 hours ago, Fins fleet said: Rose 50p, dobio utakmicu bananom na kraju. Au kako je odigrao <3 I kako su uleteli saigraci da ga pozdrave
Mil@n Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Koliko mi je drago za Rosea... Čovek je, kontam, prošao pakao. Samo da se ne povređuje više...
pbg12345 Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 on bas odbija "da umre" (u sportskom smislu naravno) ako ni zbog cega drugog zbog toga zasluzuje ogromno postovanje jel ima uopste slican primer u nba da se neko toliko puta vracao posle ozbiljnih povreda na vrhunski nivo?
goofs Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Grant Hill? Jbmliga, nikad se nije vratio na Allstar nivo, ali nije ni Rosa za sada, ovo mu je prvi ovakav ispad posle ko zna koliko godina. Dacebob da trejduju Batlera i da nastavi ovako, uprkos imbecilu na klupi.
arheolog1981 Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Probao league pass preko Telenora, gledao Denver odloženo... fino radi, ima mobile view koji je odličan za sa telefona Prijavljuje da imam 80 game kredita, 3 sam utakmice aktivirao za gledanje i još 77 ostalo. Nije loše, mislio sam da je samo 8 mesečno. Probao da mirorujem na TV i prva stvar koja tako ne radi... ide zvuk al nema slike na TV. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
MiddleClass Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 2 hours ago, Mil@n said: Koliko mi je drago za Rosea... Čovek je, kontam, prošao pakao. Samo da se ne povređuje više... +1 Giga car
Hobbit slayer Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Probao league pass preko Telenora, gledao Denver odloženo... fino radi, ima mobile view koji je odličan za sa telefona Prijavljuje da imam 80 game kredita, 3 sam utakmice aktivirao za gledanje i još 77 ostalo. Nije loše, mislio sam da je samo 8 mesečno. Probao da mirorujem na TV i prva stvar koja tako ne radi... ide zvuk al nema slike na TV. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaNe znam kako si radio casting na TV, ali meni savršeno šljaka sa mobilnog na Chromecast... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
arheolog1981 Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Ne znam kako si radio casting na TV, ali meni savršeno šljaka sa mobilnog na Chromecast... Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkNa integrisani od TV, Hisense anyview cast... al sve radi sem nba Probaću Chromecast, negde mi skuplja prašinu... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Fins fleet Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Rose se, inace, vratio ne protiv Knicksa, nego napadajuci Goberov reket.
1n54jd3r Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Iz nekog razloga, izgleda da nijedan stream za Cle vs Den ne radi?!?
Recommended Posts