Giggsy Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Sta pocinise ovo jbt? A ja bio u fazonu, nema sta dalje da gledam... debil
ToniAdams Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Ajmo Klipersi, gazi govna! Vučićev mali pokidao, sigurno mu precednik dao par saveta.
pbg12345 Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 7 minutes ago, Fins fleet said: Step se krio od lopte pred kraj. KD do pred kraj. Na kraju krenuo da kao preuzima, a bolje da nije. Green jedini ima krvi u sebi tamo. jbt kakvu ciglu je bacio sa trojke ono pred kraj nesto tamo opasno ne stima ovima svaka cast, jbt da u gostima protiv gsw okrenes 30 razlike 6 minutes ago, Mos said: Sad bar znamo gde prelazi KD na leto lejkersi? nadam se, pa da se zajedno blamiraju nego, niko da pohvali bobana brutalna dominacija treci strelac file u plejofu a gde i nece biti kad ovi imaju 1,5 visokog igraca jel se njima neko povredio? uopste nisam izvalio tokom sezone da nemaju visokih igraca to ce im bas doci glave, embid i boban daju zbirno po 50 poena, marjanovica cuvaju igraci 30 cm nizi od njega proci ce fila bruklin, ali dalje tesko bas, odnosno toronto ce ih pocistiti, jedina nada im je da prodje orlando, oni bi im daleko vise odgovarali heris je nesto zardjao, on im moze poodici nivo igre mada jbg imaju prekratku rotaciju nisu se smeli odreci klinca, igra skroz dobro, veceras je opet dao dve bitne trojke u 4toj dok su jurili gsw, a zlata bi im vredeo spolja da odmeni kamenjara simonsa sve u svemu odlicno je krenuo po, jedino muceni pistonsi nemaju sansi i steta za indijanu zbog oladipa, mada kapiram i ovako osakaceni da ce uzeti neku pobedu
samo_opusteno Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Jbt, probudio se i pogledao flashscore, GSW vodio 83-58, reko' jos jedna lagana. Sad udjem na topic i vidim pisete krio se Durent, krio se Stef, wtf. I vidim izgubili
Amos Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Povratak sa -31 i 85 poena u drgom poluvremenu (rekord 87) Beverley, Shamet, Lou i Harrell kao da je 7 utakmica finala
Mindaugas Žukauskas Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 3 hours ago, Fins fleet said: Jebote, sta bi ovi Clippersi radili da nisu odustali od play-offa. 3 hours ago, Mos said: Sad bar znamo gde prelazi KD na leto
Grandilof Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Ja video dvadesetak razlike i fino na spavanje. Sad cu da trazim reprizu...Sto se tice Sixersa najveci problem trenutno je Embiidovo koleno.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
goofs Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Ja nesto cenim da bi se sa Bruklinom izborili i bez Embida. Bolje da ga pauziraju i pokusaju da oporave za drugu rundu. Bugi izgleda teze povredjen, videcemo kako ce se to odraziti na GSW. Ne znam u kakvom stanju je matori Bogut, moze li se na njega ista racunati.
bradilko Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 ee sta ti je plej of!!! kakve utakmice bogo moj odgledao prvo poluvreme klipersa i reko nema leba ovdi.. a sta je sa kazinsom? valda nije nesto ozbiljno
ducca Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Kvadriceps. Boje se da je možda završio sezonu. MRI danas
Have_Fun Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Murray se razigrao u poslednjoj cetvrtini. Vode!
Recommended Posts