theanswer Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 Just now, Djolle said: Ni ja ne vidim kako možeš da se digneš na šut pravilnije od onog... Nisu u pravu za cilindar, to je opšti princip, nije samo za block/charge. Grudi se granica cilindra sa prednje strane, ako su recimo ruke spuštene tako da izlaze iz cilindra, za kontakt je odgovoran igrač odbrane. Isto bi trabalo da važi i za bradu. Ali za neke brade izgleda važe druga pravila... E jbg pa tako da ne dohvatiš laktom protivničkog igrača. Ne piše nigde da Derozan mora da šutira iz one pozicije.
Djolle Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 9 minutes ago, theanswer said: E jbg pa tako da ne dohvatiš laktom protivničkog igrača. Ne piše nigde da Derozan mora da šutira iz one pozicije. Pa sad da li je lakat odgovoran ili brada, o tome diskutujemo. Ja bih rekao da je brada van cilindra i da je ona odgovorna.
bradilko Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 46 minutes ago, theanswer said: Seltiksi nisu normalni. +1 obozavam ih tatum irving bog otac nema bolje kosarke na ploci
Mindaugas Žukauskas Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Bogami Mavsi solidno karaju Voriorse bez Karija, +30 na poluvremenu, Dončić već koketira sa TD
Grandilof Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Ovi uzeli vece off, i Sixersi na kraju izgubise, Young u poslednoj sekundi za pobedu.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Bjelica 17 skokova, Koli Stajn bez ijednog. Hild oborio Pedjin rekord po broju trojki u jednoj sezoni, pogodio 7 kom jutros, a Barns koji je definitivno sve bolji i bolji 5 kom.. Bogdan se raspada, ne znam koja je muka...
Djolle Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 10 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bjelica 17 skokova, Koli Stajn bez ijednog. Hild oborio Pedjin rekord po broju trojki u jednoj sezoni, pogodio 7 kom jutros, a Barns koji je definitivno sve bolji i bolji 5 kom.. Bogdan se raspada, ne znam koja je muka... Drugi Bogdanović zato uvija Denver u prvom poluvremenu, sve je pogodio...
Joe D Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 (edited) wtf, jokic ima 4 rampe na poluvremenu Edited March 24, 2019 by Joe D
Mark Rothko Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Denver užasan u prvom. Bojan 10/11 iz igre, 26 poena.
Recommended Posts