theanswer Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Lebitch izgubio u Atlanti smesi se omca jos jednom treneru.
Have_Fun Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) Curry u svom modeu i GSW se odlepljuje 20-4 run u poslednjih 5min Edited February 13, 2019 by Have_Fun
Giggsy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 KD bolesnik. Drugu tekmu zaredom daje sve za dva. Veceras 10/13 Trojke doduse promasuje Ako Cousins opet ne dozivi neku povredu, nema ko da igra protiv njih ni u najavi
Kurdy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 sigurno da će ajzea pomoć kao savršen šesti čovjek...pa prije dvije godine je igrao ko ajverson,ne zaboravlja se vještina tako lako
pacey defender Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 14 hours ago, theanswer said: Glupo pravilo. Niko napadacu nije kriv sto je izgubio kontrolu iz poseda.
bradilko Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) sta se desava sa bostonom ove sezone? ocekivao sam da ce biti prvi na istoku glat i da ce se dobro posibati sa gsw i dejvis iz no. kakva je to smradina ispao. sprda se sad, sprda se sa kolegama iz tima. sjebace i njima sezonu, citavom klubu. Edited February 13, 2019 by bradilko
goofs Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Kazu insajderi da nemaju hemiju u ekipi. Fejkersi na -3 od Kingsa, i dalje mogu oni to, ali vremena je sve manje.
Kurdy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 https://www.boston.com/sports/boston-celtics/2019/02/10/marcus-morris-boston-celtics-calls-out-teammates-clippers izgleda mi da su zvezde hejvord i irving pokvarile hemiju, a meni žao rozira ,pokazao je u plejofu da može mnogo kao starter ali kako će se hawksi zajebavat po istoku sledeće sezone sa jangom i kolinsom,istok by the way,polako uzima prevlast nad zapadom
Timmy Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 26 minutes ago, goofs said: Kazu insajderi da nemaju hemiju u ekipi. Fejkersi na -3 od Kingsa, i dalje mogu oni to, ali vremena je sve manje. Klipersi prolaze.
goofs Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ne verujem da ce Klipersi odrzati ovaj nivo do kraja, em su rasprodali pola ekipe, em krecu u neki opasni rebilding i samim tim im se "ne isplati" da udju u plejof.
pbg12345 Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 pitanje je sta ce uopste ovakvi lejkersi u po sve i ako se dovuku do njega nije da ce kinsi ili klipersi ili ko vec bude 8mi uraditi ista vise od eventualno jedne pobede, ali nekako iz perspektive kingsa je posle svih ovih godina i to dobar korak napred, sa druge strane lebron je imao neka malo drugacija ocekivanja od ciscenja u prvoj rundi cini mi se 45 minutes ago, Kurdy said: https://www.boston.com/sports/boston-celtics/2019/02/10/marcus-morris-boston-celtics-calls-out-teammates-clippers izgleda mi da su zvezde hejvord i irving pokvarile hemiju, a meni žao rozira ,pokazao je u plejofu da može mnogo kao starter ali kako će se hawksi zajebavat po istoku sledeće sezone sa jangom i kolinsom,istok by the way,polako uzima prevlast nad zapadom daleko su oni jos od prevlasti, ali da napokon i tamo ima nekog kvaliteta i naznaka istog naopako i da nije tako, posle svih ovih godina i svih pikova samo sto i dalje ima i daleko vise bzvz timova
Cash Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 5 hours ago, Have_Fun said: Curry u svom modeu i GSW se odlepljuje Samo 24 poena, malo je to druze
Have_Fun Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Samo 24 poena, malo je to druze Mislio sam tacno na momenat mog pisanja tokom gledanja mecaU trenutku kad sam pisao, zviznuo im je uzastopno 2 munjevite trojke i nakon toga imao snazan ulaz.. vezao 8pts sam pa su se odlepili na 10ak razlikeSam ih je odvojio iako je bio egal, jedno vreme i u zaostatkuOstatak meca su vozili na tom momentum talasu i zavrsili mec pobedomSent from my Redmi 3 using Tapatalk
Recommended Posts