James Marshall Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Ovaj GSW može da oladi jedino to da se istovremeno povrijede bar dvojica od četverca
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Još da pokažu taj kvalitet u plejofu, kad je bitno (mislim na ovu ekipu, ne mislim na period kad su imali KD i Bradu) U kvalitet spada i kvačilo, i ozbiljnost pristupa a toga u ovoj ekipi sa tim istim felerima koje si naveo nema u toj mjeri da bi ih ikad uzeo u razmatranje u Top2 ekipe Zapada. Brada samo da bude živ u plejofu, pare ću da stavim na njih u nekom njihovom eventualnom susretu. Čak bih se kladio i na Portland ili Jutu u seriji protiv OKC (kao i prošle godine što je bilo). Jednostavno, nemam povjerenja u njih, Džordž mi djeluje kao neko kome se muda skupe, Rus divlja standardno, bem ga, ima brat bratu 4-5 ekipa koje kapiram da mogu da ih olade u plejofu. Ma jasno da je sve to bitno za uspeh ekipe, nego sa fona kucam pa me mrzi da detaljisem
Grandilof Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 2 hours ago, James Marshall said: Još da pokažu taj kvalitet u plejofu, kad je bitno (mislim na ovu ekipu, ne mislim na period kad su imali KD i Bradu) U kvalitet spada i kvačilo, i ozbiljnost pristupa a toga u ovoj ekipi sa tim istim felerima koje si naveo nema u toj mjeri da bi ih ikad uzeo u razmatranje u Top2 ekipe Zapada. Brada samo da bude živ u plejofu, pare ću da stavim na njih u nekom njihovom eventualnom susretu. Čak bih se kladio i na Portland ili Jutu u seriji protiv OKC (kao i prošle godine što je bilo). Jednostavno, nemam povjerenja u njih, Džordž mi djeluje kao neko kome se muda skupe, Rus divlja standardno, bem ga, ima brat bratu 4-5 ekipa koje kapiram da mogu da ih olade u plejofu. Daj nemoj zezati, 'ajde da Rus izdivlja ili nesto, ali PG igrac kome se skupe muda to si bas odvalio. Da je duel on protiv Lillarda ili Mitchella lagano na njega. Naravno mogu izgubiti od Utah i Portlanda, ali ne verujem da ce zbog njega. Ove sezone se moze diskutovati da bude MVP lige. Ima dosta primera kako ume...
Amos Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Pa, prosle sezone je Playoff P™ bio prilicno nevidljiv protiv Jute u poslednje dve utakmice serije koliko se secam.
Grandilof Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Poslednju tekmu u seriji nije mogao vola da ubode, tu se raspao. Priznajem lose je odigrao. Ali tu su bas divljacki igrali, bez ikakvog rezona, to mu je prva sezona u ekipi, ove to vec mnogo bolje deluje. I valjda je Rus doslo iz dupeta u glavu da ovaj treba da bude glavni igrac, a ne da davi loptu, uzima 40 suteva i uvaljuje cigle na kraju napada. Zbog toga mu je i KD pobegao...
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 4 minutes ago, Grandilof said: Poslednju tekmu u seriji nije mogao vola da ubode, tu se raspao. Priznajem lose je odigrao. Ali tu su bas divljacki igrali, bez ikakvog rezona, to mu je prva sezona u ekipi, ove to vec mnogo bolje deluje. I valjda je Rus doslo iz dupeta u glavu da ovaj treba da bude glavni igrac, a ne da davi loptu, uzima 40 suteva i uvaljuje cigle na kraju napada. Zbog toga mu je i KD pobegao... ma jes mu kurac doslo u glavu kao donekle jeste, ali onda dodje npr tekma ova protiv bostona pa vidis da nije pored onog sto sam pisao u odbrani, "otimanja skokova", opet se zabijao na kraju i sto ulog bude veci, vise ce do izrazaja dolaziti njegova glava, koja ga je uostalom i kostala mnogo u karijeri meni dzordz nije sporan, svako ima pravo na losu utakmicu, pa i seriju (nije za zanemariti da je juta top odbrambena ekipa), ali mi je vestbruk itekako sporan
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 jokara treci put igrac nedelje ove sezone (5ti put u karijeri) uvek se trudim biti uzdrzan kad su nasi u pitanju, jer jbga svestan sam da nisam krajnje objektivan, a naravno nisam svestan u kojoj meri ali jokara bas podize "lestvicu" ja nekako kad je on u pitanju svako malo mislim to je to, to je neki plafon, a on vecito demantuje
theanswer Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Niksi haha, eto mogli su da daju Porzingisa, Noksa, pikove i da nadju jos nesto od nekog treceg tima i mozda bi i dobili Dejvisa.
Bane_V Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Pokusali su Niksi, ali NOP nije hteo Porzingisa. Lejkersi jos da ukljuce Medzika u taj paket pa da se zavrsi trejd.
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 (edited) 19 minutes ago, theanswer said: Niksi haha, eto mogli su da daju Porzingisa, Noksa, pikove i da nadju jos nesto od nekog treceg tima i mozda bi i dobili Dejvisa. zaista jbt sta imaju niksi da ponude? oni izgleda bas racunaju na siguran ulov (ziona) na draftu, posmatraju da imaju neki ozbiljan kapital u dzepu, bez obzira da li za trejd da li za njihovu ekipu u buducnosti ako zaista tako razmisljaju i oslanjaju se na coveka koji jos nije ni stigao u ligu, a pri tom ima nekih 15% sansi da zavrsi kod njih onda su zaista kompletni idioti *pominjem ziona jer zaista ne vidim sta oni drugo sem pika imaju za takav trejd, a vec se pojavila i gomila "analiza" u kojima se em zion smatra kao sigurno njihov, em kao sigurno novi top igrac, a momak jos ni debitovao nije Edited February 4, 2019 by pbg12345
goofs Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Lebe mekani, pa ko ce da igra u Lejkersima osim ove dvojice
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 14 minutes ago, 189- said: znaci bukvalno sve sem dzejmsa pa ok, ostaje i dalje ono sto su ljudi pisali ovde, da im ostaje nesto prostora da dovedu igrace kad se "oslobode" celog trenutnog rostera samo sto ja i dalje sumnjam da ce im to biti dovoljno za bilo sta kratkorocno, a da je dugorocno tek propast, no dobro, videcemo
Recommended Posts