Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

boban u akciji protivu toronta...dere ih naravno 

Posted

Kakva divljina je ovaj Vestbruk :isuse:

Posted

sjebo napad za pobedu ili bar izjednacenje..

Posted

Herel minus 22 kao starter, neke bench petorke možeš da nadigraš i da ih dobiješ jednostavno energijom, kad igraš sa starterima već treba i malo znanja imati

Posted (edited)

---

Edited by theanswer
Posted

Pre neki dan zajebavam timmija za vetbruka, a iskreno i samog me iznenadio visok procenat dobijenih kad on ostvari td 

Ali gledam danas snimak sa bostonom, covek bukvalno stoji u odbrani i pozicionira se za skok. Na bostonove igrace ne obraca paznju

Jos onda mase saigracima u fazonu sto ga nisi cuvao

A i gledali smo x puta kad bukvalno otima loptu saigracu iz ruke da bi se njemu upisao skok

Ne znam... Kapiram da bih ga prebio da mi je saigrac takav lik

Ako nista drugo a ono zbog toga sam ubedjen da nista uraditi nece

A realno po cistom kosarkaskom kvalitetu mesto im je u finalu zapada

Posted

Još da pokažu taj kvalitet u plejofu, kad je bitno (mislim na ovu ekipu, ne mislim na period kad su imali KD i Bradu)

U kvalitet spada i kvačilo, i ozbiljnost pristupa a toga u ovoj ekipi sa tim istim felerima koje si naveo nema u toj mjeri da bi ih ikad uzeo u razmatranje u Top2 ekipe Zapada. Brada samo da bude živ u plejofu, pare ću da stavim na njih u nekom njihovom eventualnom susretu. Čak bih se kladio i na Portland ili Jutu u seriji protiv OKC (kao i prošle godine što je bilo). Jednostavno, nemam povjerenja u njih, Džordž mi djeluje kao neko kome se muda skupe, Rus divlja standardno, bem ga, ima brat bratu 4-5 ekipa koje kapiram da mogu da ih olade u plejofu. 

Posted

A oni su jedina ekipa koja može da oladi GSW

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...