Kurdy Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 boban u akciji protivu toronta...dere ih naravno
Fakundo Sava Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 http://www.espn.com/espn/feature/story/_/id/25833685/the-legend-boban-marjanovic
theanswer Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Herel minus 22 kao starter, neke bench petorke možeš da nadigraš i da ih dobiješ jednostavno energijom, kad igraš sa starterima već treba i malo znanja imati
Mil@n Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 https://streamable.com/rpxj0 Jel može streamable da se embeduje?
theanswer Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 (edited) --- Edited February 3, 2019 by theanswer
pbg12345 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Pre neki dan zajebavam timmija za vetbruka, a iskreno i samog me iznenadio visok procenat dobijenih kad on ostvari td Ali gledam danas snimak sa bostonom, covek bukvalno stoji u odbrani i pozicionira se za skok. Na bostonove igrace ne obraca paznju Jos onda mase saigracima u fazonu sto ga nisi cuvao A i gledali smo x puta kad bukvalno otima loptu saigracu iz ruke da bi se njemu upisao skok Ne znam... Kapiram da bih ga prebio da mi je saigrac takav lik Ako nista drugo a ono zbog toga sam ubedjen da nista uraditi nece A realno po cistom kosarkaskom kvalitetu mesto im je u finalu zapada
James Marshall Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Još da pokažu taj kvalitet u plejofu, kad je bitno (mislim na ovu ekipu, ne mislim na period kad su imali KD i Bradu) U kvalitet spada i kvačilo, i ozbiljnost pristupa a toga u ovoj ekipi sa tim istim felerima koje si naveo nema u toj mjeri da bi ih ikad uzeo u razmatranje u Top2 ekipe Zapada. Brada samo da bude živ u plejofu, pare ću da stavim na njih u nekom njihovom eventualnom susretu. Čak bih se kladio i na Portland ili Jutu u seriji protiv OKC (kao i prošle godine što je bilo). Jednostavno, nemam povjerenja u njih, Džordž mi djeluje kao neko kome se muda skupe, Rus divlja standardno, bem ga, ima brat bratu 4-5 ekipa koje kapiram da mogu da ih olade u plejofu.
Fakundo Sava Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 A oni su jedina ekipa koja može da oladi GSW
Recommended Posts