Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

zele li ti klinci™ da ostanu u new orleansu nakon sto im ugovor istkene? rekao bih ne. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I jos nesto, Boston ce jos lakse da se odrekne Tatuma ako to bude nacin da zadrze Kajrija. 

Posted
7 minutes ago, Joe D said:

Juce procitah da je poslednji igrac koga su Knicksi draftovali u prvoj rundi da je potpisao drugi ugovor sa njima bio Charlie Ward. Draftovan 94. Majstori.

au jbt, dal je realno to? :D

nego, zna li se koji je rekord po broju nedraftovnaih igraca u ekipi?

bzvz pre neki dan procesljah roster bulsa, deluje mi da su istakli ozbiljnu kandidaturu po tom osnovu

Posted
3 minutes ago, Joe D said:

Juce procitah da je poslednji igrac koga su Knicksi draftovali u prvoj rundi da je potpisao drugi ugovor sa njima bio Charlie Ward. Draftovan 94. Majstori.

Taj je osvojio Heismana.

Nisu ga draftovati u NFL pre 5. runde jer je bio premali sa 6-2/190, a sad draftuju 5-9 kepece :dry:

btw pa drugi ugovor je potpisao i Hardaway. Verovatno i Lee. Sigurno si pročitao da niko nije odradio taj drugi ugovor do kraja kod njih.

Posted
26 minutes ago, pbg12345 said:

ma nacice se veterana za minimalce

samo sto ce plafon toga biti godina ili dve maksimum finale zapada

i psole toga nemaju nista

ne vidim to kao nesto cemu tezi fransiza poput lejkersa

Довели су Леброна, наравно да теже томе. Није њима до ребилдинга већ прстења, Леброн има 35, најбоље да ће траћити задње године каријере да учи Инграма и Лонза Бола кошарци. Уосталом и АД свакако планира у ЛА, све се поклапа.

Бостон је с друге стране изградњом направио бомбону од екипе али су их повреде прилично уназадиле. Ипак не вјерујем да ће трејдати Тејтума, то ми нема никаквог смисла.

Posted (edited)

Lee nije, a Hardaway jeste, ali je bio trejdovan pre toga, pa se vratio.

@omiljeni

Edited by Joe D
Posted (edited)
2 minutes ago, Joe D said:

Lee nije, a Hardaway jeste, ali je bio trejdovan pre toga, pa se vratio.

@omiljeni

David Lee

Jul 8 2010   Signed a 6 years $80 million contract with New York (NYK)

pardon, to je bio sign & trade

Edited by omiljeni
Posted

jeste dejvid

a hardvej nije spojio od drafta

10 minutes ago, omiljeni said:

Taj je osvojio Heismana.

Nisu ga draftovati u NFL pre 5. runde jer je bio premali sa 6-2/190, a sad draftuju 5-9 kepece :dry:

btw pa drugi ugovor je potpisao i Hardaway. Verovatno i Lee. Sigurno si pročitao da niko nije odradio taj drugi ugovor do kraja kod njih.

do drugog ugovora

a taj pik jad je dejvid izabran je nesto trejdovan prethodno moguce da se ovo sto je joe iskopao odnosi na striktno njihove pikove

ali u svakom slucaju nadrealan podatak

Posted
5 minutes ago, Joe D said:

ali sign and trade sa warriorsima. 

ali je prethodno potpisao jednogodisnji ugovor sa niksima 

mislim, aposlutno nebitno :D

i ovako je dovoljno ludo 25 godina jbt

Posted
13 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Довели су Леброна, наравно да теже томе. Није њима до ребилдинга већ прстења, Леброн има 35, најбоље да ће траћити задње године каријере да учи Инграма и Лонза Бола кошарци. Уосталом и АД свакако планира у ЛА, све се поклапа.

Бостон је с друге стране изградњом направио бомбону од екипе али су их повреде прилично уназадиле. Ипак не вјерујем да ће трејдати Тејтума, то ми нема никаквог смисла.

pa ali tek ovako ce imati rebilding za sezonu ili dve,a "plasim" se da u tom periodu nece uraditi nista

ali serem i ja, gledao sam ih bez lebrona, izmedju ostalog ono kad su izgubili kuci od klivlenda

lepo to zvuci u teoriji, mladi prospekti, visokorngirani pikovi, ali izgleda(lo) prilicno lose

Posted

"NBA liga i Adam Silver treba da blokiraju taj trejd. Ne sviđa mi se šta Lejerski rade i mislim da to nije u redu... Prave tajne dogovore i to svi znamo", počeo je priču "Čak".

"Da vam kažem nešto, agent Rič Pol je pobesneo na mene kada sam pre mesec dana rekao 'Aha, sve je jasno, Dejvis će u Lejkerse' što je bilo pre početka svih glasina. Namestili su trejd. Mislim da zato komesar Silver, koga poštujem, treba da izađe i kaže da Entoni Dejvis ne može da bude trejdovan u Lejkerse. Ne smemo da imamo igrače i agente koji prave tajne dogovore da bi pravili supertimove!", izričit je Barkli u svom stavu.

Posted

sta misli pod ovim namestili su trejd?

pa zar nije svaki trejd "namesten"? 

Posted

Мислим да је сад мало касно за такве методе.

Posted
44 minutes ago, pbg12345 said:

sta misli pod ovim namestili su trejd?

pa zar nije svaki trejd "namesten"? 

Misli da je klub (tj. Lejkersi) dogovarao trejd sa Dejvisom iza ledja NO, sto je protivno pravilima. Keni kaze da nisu vec da je u svemu posredovao zajednicki agent Lemprona i AD, i da su njih dvojica licno to spremali, sto kao sme da se radi.

U svakom slucaju buljaski je ovo sto AD povlaci, kao Kavaji onomad, dobio je od kluba 25 miliona po sezoni, a sebi spusta cenu razmazenim ponasanjem. Nesto mi nije u secanju da su 90ih igraci mogli da biraju gde ce biti trejdovani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...