Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

ma potpuno je nebitan, ako mozes da dobijes AD-a nema razmisljanja da li treba da se odreknes nekog prosecnog igraca. AD je mvp kandidat narednih 7-8 godina, kuzma je tu nebitan, samo trpaj. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Davis nije Melo.

Ali nece biti ni mvp kandidat narednih 7-8 godina, previse je staklen da bi trajao toliko dugo.

Posted
3 hours ago, Mos said:

Denveru bi bolje bilo da budu neko 3. ili 4. mesto ako vide da se namestaju Lejkersima, Juti ili Hjustonu. Mislim da ne mogu dobiti nijednu od tih serija.

ja sam prilicno siguran da bi dobili jutu. misim da su mnogo talentovaniji. jedino ako juta pokupi nekog mirotica ili tako nekog sutera na 4, onda moze biti zajebato.

Posted (edited)

jeste naravno kuzma nebitan kad se tako postave stvari, ali pitanje je koliko je nebitan 

u paketu sa jos 3,4 mlada igraca

ok to je la lejkersi, dovesce verovatno brdo nekih veterana na minimalac ako nista bolje, ali mislim da to nije bas tako win win situacia kako se predstavlja

dejvis sam po sebi nije garant nicega, eno ga nju orleans kao potvrda toga

Edited by pbg12345
Posted

ma ne posotji gm koji ne bi dao ovo sto lejkersi daju za AD-a, nemojte zajebavati. mogucnost da dobijes takvog igraca putem trejda se desava jedom 10 godina, tu nema nikakvog razmisljanja. 

Posted

AD je mvp kandidat otkad je dosao u ligu, svako malo je povredjen a tim mu nije imao neke neverovatne uspehe do sada. 

Posted

timovi su mu uglavnom bili porsek na jakom zapadu, ali to na stranu, nemojmo da raspraljvamo o notornim stvarima. davis je jedan od najboljih igraca u ligi, ima 26 godina i prilika da se dovede takav igrac se ne propusta. upravo zato je i ainge spreman da ponudi i vise od lejkersa.

Posted

samo sto davis ne zeli u boston, bio bi prevelik rizik za njih da daju nekog mladog igraca za njega. tatuma svakako ne bih dao. 

Posted (edited)
14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ma ne posotji gm koji ne bi dao ovo sto lejkersi daju za AD-a, nemojte zajebavati. mogucnost da dobijes takvog igraca putem trejda se desava jedom 10 godina, tu nema nikakvog razmisljanja. 

zapravo kakvog igraca?

lenard, embid, janis, kari, harden, vestbruk dzordz, lebron,durant...

on je u grupi 10ak top igraca

sam po sebi niej garancija uspeha, nije dzordan ili o'nil

ne vidim ni da je gledjuci samo ovu sezonu bolji od jokica

doncic dolazi

hocu reci, vrhunski je, ali em sklon povredama em jedan od desetak slicnih, a ne igrac koji sam po sebi nesto garantuje (kako imam utisak da ga ti predstavljas)

uostalom opet, 6 godina je u ligi, ima 13 po utakmica

Edited by pbg12345
Posted

6 minutes ago, 189- said:

samo sto davis ne zeli u boston, bio bi prevelik rizik za njih da daju nekog mladog igraca za njega. tatuma svakako ne bih dao. 

da, to je vec druga prica, on vec sad salje signale da nece tamo da ostane. 

@pbg

:blink:

Posted
19 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

timovi su mu uglavnom bili porsek na jakom zapadu, ali to na stranu, nemojmo da raspraljvamo o notornim stvarima. davis je jedan od najboljih igraca u ligi, ima 26 godina i prilika da se dovede takav igrac se ne propusta. upravo zato je i ainge spreman da ponudi i vise od lejkersa.

Da, a ako Lakersi trejduju pola tima da ga dobiju, bice apsolutno "in a long term situation to win". On, 35-godisnji LeBron, 40-godisnji Chandler i 33-godisnji Rondo, ne zna se ko ce vise da izdominira naredne sezone.

Posted (edited)

Zar nije bila priča prije par mjeseci da Dejvis ima neke veze sa Stivensom/Ejndžom (ne mogu sad da nađem) pa da mu je to destinacija koju preferira (možda sam zatrokirao). 

Uglavnom, samo je pitanje šta mu se radije bira, ozbiljna, stabilna franšiza na duge staze ili šoutajm, sada i odmah. Mada, da sam navijač Bostona ne bih se uzdao previše u pozitivan ishod otkako je ovaj uzeo elbiđejevog agenta. 

Opet, iz vizure Bostona, Fata je Fata ali dvaput je dvaput. Dati dva-tri solidna klinca (tipa Tejtum, Braun) za čovjeka u čija obmotana koljena ili laktove/ramena ćeš možda tužno da gledaš godinama je suviše veliki rizik (a opet nije da Dejvis nema istoriju povreda), već su se zajebali tako sa Hejvordom, sad nemaju gdje da ga utrape a bio im je glavni ulov pred prošlu sezonu. Mada, moraju konačno i da iskrcaju sve ove assete koje su skupili prethodnih par godina za nešto krupno, a malo šta je krupan ulov kao Obrva. Ovakav trejd je jednom u 5-10 godina. 

Edited by James Marshall
Posted

da, sigurno vece sanse imaju da  osvoje titulu u narednih 10 godina imaju ako zadrze kuzmu i lonza. 

Posted
1 minute ago, Venom said:

Da, a ako Lakersi trejduju pola tima da ga dobiju, bice apsolutno "in a long term situation to win". On, 35-godisnji LeBron, 40-godisnji Chandler i 33-godisnji Rondo, ne zna se ko ce vise da izdominira naredne sezone.

pa upravo to pokusavam reci

imace jednu, eventualno dve sezone gde bi bili eventualno bili izazivaci (jer opet je gsw daleko ispred), a onda posle toga ekipu losiju nego ovu u kojoj je sad dejvis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...