Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
Just now, 1n54jd3r said:

uracunajte i oportunitetni trosak izgubljene godine ukoliko odluce da cekaju Boston i leto...

kakva igubljena godina, sad ce da tankuju do kraja. 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

izgubljena je u smislu da mogu da iskoriste ostatak sezone da uigravaju tim sa novim igracima i da skapiraju sta im fali pa da na tome rade na leto...

Posted
Just now, Mos said:

Plus sto ovamo treba da se bave sa Lonzom i njegovim tatom koji su vec poceli da kmece kako on ne bi u NO. Samo im jos to drkanje treba na sve ovo. 

ma to je cak i najmanji problem, dobijaju mnogo kvlaitetnije pikove i verovatno tatuma. svi tvrde da bi boston pokusao da ga zadrzi ali ako je stani-pani, zna se, moraju da se otvore ako zele da dovedu ovakvog igraca. ne dogadjaju se ovakvi trejdovi svaki dan, oni dovode igraca koji ce biti mvp kandidat narednih x godina. 

Posted

Naravno, to je ubedljivo najbolja opcija za NO koja postoji. Ako dobiju Tatuma na ruki ugovoru to bi bio win samo takav. 

Posted
Just now, Mos said:

Naravno, to je ubedljivo najbolja opcija za NO koja postoji. Ako dobiju Tatuma na ruki ugovoru to bi bio win samo takav. 

ako dobiju ...

meni se ne veruje da lejkersi daju kuzmu

Posted

ne verujes da lejkersi daju kuzmu u paketu u kome ce da im dodje davis? 

Posted

lol, lakersi ce bronny-ja da trejduju ako treba za obrvu

Posted

Lejkersima je najgora reklama ovaj period dok je Lebron bio povredjen. Pogledajte nocasnji Shaqtin a Fool i sekvencu sa Sunsima :D 

Posted (edited)
5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ne verujes da lejkersi daju kuzmu u paketu u kome ce da im dodje davis? 

a dobro ... nisam ja gm

ja ga ne bih dao nikada

Edited by cedo
Posted

:D

kuzma je nebitan lik, ovi bi dali majke i sestre da dovedu davisa. 

Posted
29 minutes ago, Mos said:

Denveru bi bolje bilo da budu neko 3. ili 4. mesto ako vide da se namestaju Lejkersima, Juti ili Hjustonu. Mislim da ne mogu dobiti nijednu od tih serija. Sa OKC-om, SAS-om i Portlandom bi bilo igrivo, a onda u drugoj rundi na GSW jer tu i nije blam izgubiti. 

njima je samo hjuston kriptonit,sa ostalima mogu da izadju na kraj uz prednost domaceg terena.imho.

Posted (edited)
2 hours ago, dillinger said:

Naravno da nije, drugi igrač najboljeg tima lige je logičniji izbor nego uzimanje najboljih igrača ovakvog Vašingtona ili Orlanda

bledsoe je arguably bolji ove sezone, kako god, middleton je bio prosle bolji. ipak istina nema ko umesto njega i drago mi je, jedan od potcenjenijih igraca.

thompson je takodje bezvezno izabran, morao je gobert umesto njega.

https://streamable.com/9cn3b ;D

Edited by 189-
Posted
21 minutes ago, Čutura said:

njima je samo hjuston kriptonit,sa ostalima mogu da izadju na kraj uz prednost domaceg terena.imho.

Za Jutu sam vec pisao zasto mislim da bi im bili problem (a pogledati i pod utakmica protiv FIle za neki dan sa zdravim Embidom i Butlerom). Sto se tice Lejkersa tu su svakako bolji tim i odgovara im matchup samo ja nikako ne bih voleo da igraju protiv Lebronovog legacy-ja i sudija. 

Posted
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

:D

kuzma je nebitan lik, ovi bi dali majke i sestre da dovedu davisa. 

-1. Nebitan je kao Galinari, Chandler i koga su Knicksi sve dali za Mela i nisu uradili nista. Briga mene za Lakerse ali ne igraju samo dvojica. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...