Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Cash said:

Jesi pesimista, bice rutinski drugi :fantom:

managing expectations...potajno se naravno nadam ;)

Kapiram da ce posle all star vikenda Jokara malo da se izduva i uspori...ali to je razumljivo, ceo januar je junacki vukao ekipu na svojim ledjima

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Medzik navodno nudi Bola, Ingrama, Kuzmu, Zupca i pik prve runde za AD...ne znam da li Pelikansi mogu vise od ovoga da izvuku sve i da cekaju leto i ponudu Bostona

Posted

polikansi su ludi ako ne prihvate, ukoliko je to tacno

Posted

Denveru bi bolje bilo da budu neko 3. ili 4. mesto ako vide da se namestaju Lejkersima, Juti ili Hjustonu. Mislim da ne mogu dobiti nijednu od tih serija. Sa OKC-om, SAS-om i Portlandom bi bilo igrivo, a onda u drugoj rundi na GSW jer tu i nije blam izgubiti. 

Posted

ja ocekujem da denver podigne formu tek u poslednjih msec dana sezone. to je tendencija koju pokazuju, a dosta ih trenutno jebu sve ove povrede, slaba forma i nedovoljno opravljeni igraci. ocigledno ce im dobro doci pauza.

ono sto me zanima je da li ce naci mesta da pruze sansu vanderbiltu ove seozne. 

Posted

od bostona mogu da dobiu bolju ponudu sigurno

Posted
2 minutes ago, cedo said:

polikansi su ludi ako ne prihvate, ukoliko je to tacno

Skinuli su Dejvisa sa hype videa pred pocetak prosle tekme na domacem terenu...navijaci ga svakako boo-ovali jer je bio na klupi u civilu...tesko da ce naruseni odnos moci da se popravi...plus, kao sto vec rekoh, ako ova ponuda nije trac, ne vidim sta dobijaju ako cekaju leto

Posted

4 pika prve runde , Browna, Roziera, Smarta i potencijalno Tatuma? 

Posted
1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

sta je bolje od 5 mladih igraca ... od kojih su dvojica kuzma i ingram i pik prve runde

Posted

imam utisak da bi pelikani radije trejdovali u bruklin za joe harrisa nego sto bi ga dali lakersima za bilo sta sto imaju da ponude. 

Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

npr koji paket? ova ponuda lejkersa je poprilicno dobra da bi se propustila...Boston moze da uleti sa pikovima prve runde ali opet, sta od igraca su spremni da daju...Kajri nece hteti u NO, Hejvord je manje vise albatros ugovor, Tejtum je off the trade block...

Posted
1 minute ago, cedo said:

sta je bolje od 5 mladih igraca ... od kojih su dvojica kuzma i ingram i pik prve runde

bolje je bolji mladi i kvalitetniji pikovi

Posted

uracunajte i oportunitetni trosak izgubljene godine ukoliko odluce da cekaju Boston i leto...

Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

npr koji paket? ova ponuda lejkersa je poprilicno dobra da bi se propustila...Boston moze da uleti sa pikovima prve runde ali opet, sta od igraca su spremni da daju...Kajri nece hteti u NO, Hejvord je manje vise albatros ugovor, Tejtum je off the trade block...

eto, napisao ti je mos, neuporedivo bolje. 

Posted

Plus sto ovamo treba da se bave sa Lonzom i njegovim tatom koji su vec poceli da kmece kako on ne bi u NO. Samo im jos to drkanje treba na sve ovo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...