Joe D Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Ne slazem se, Towns je bolji igrac od obojice. Klay je tu visak, ostalo je sve kako treba.
nautilus Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 4 minutes ago, Cash said: Izgubi GSW, Denver jos može do prvog mesta na Zapadu ima jos 30 utakmica da se odigra. mislim da ce denver biti presrecan sa jednim od prva cetiri mesta na zapadu i eventualno polufinalom zapada.
Timmi Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Znao sam da nema sanse da izvise klay i lma. Denver do kraja sezone nema utakmicu s losim timom.
Djuro Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 25 minutes ago, Joe D said: Ne slazem se, Towns je bolji igrac od obojice. Klay je tu visak, ostalo je sve kako treba. izbor Middletona je malo nategnut, blago receno.
dillinger Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) 9 minutes ago, Djuro said: izbor Middletona je malo nategnut, blago receno. Naravno da nije, drugi igrač najboljeg tima lige je logičniji izbor nego uzimanje najboljih igrača ovakvog Vašingtona ili Orlanda Edited February 1, 2019 by dillinger
Joe D Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 osim toga, ne vidim ko je pokraden na istoku, osim mozda russela koji ce ionako upasti umesto oladipa. butler nije all star ove godine. aldridge je postao malo joe johnson ovih all starova zadnjih godina, nije spektakularan, ali tesko da mozes da napravis argument da ne zasluzuje da se tu nadje.
pbg12345 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 1 hour ago, Apollo Creed said: aj malo smanji doživljaj i malo pažljivije čitaj šta ljudi pišu... pazljivije koristi zarez pa nece dolaziti do nesporazuma i naravno, smanji dozivljaj sa preporucivanjem da se smanji dozivljaj 1 hour ago, Timmy said: Ladno samo 14 Evropljana igralo na Allstaru. 5 nasih i 9 ostalih. hehe, preneo to blic samo su onda mogli istaci i da su neki od tih "neamerikanaca" odigrali i po 10ak ol star utakmica, dok je "najboljim srbima" ovo 5to ucesce 36 minutes ago, nautilus said: ima jos 30 utakmica da se odigra. mislim da ce denver biti presrecan sa jednim od prva cetiri mesta na zapadu i eventualno polufinalom zapada. pre neki dan se i meni tako cinilo, ali onda npr hjuston izgubi kuci od nju orleansa bez pola ekipe osim ako harden bas bas ne poludi i ne bude imao ogromnu "zastitu sudija" mislim da su ipak denver i oklahoma korak ispred ostalih plus sto denver u tomasu ima ozbiljnu potencijalnu nadogradnju a i bez obzira na njega, tek skoro su se kompletirali, mladi su, nema razloga da dodatno ne napreduju do kraja sezone ako bih se danas morao kladiti na drugog finalistu zapada, kladio bih se na njih 18 minutes ago, Djuro said: izbor Middletona je malo nategnut, blago receno. pa jbg, najbolji skor lige imaju nekako je i logicno da imaju vise od jednog igraca a verujem da su glavni protivkandidati bili batler i vejd, svakako je smislenije on nego jedan od njih rasel ili tatum ce upasti umesto oladipa 3 minutes ago, Joe D said: osim toga, ne vidim ko je pokraden na istoku, osim mozda russela koji ce ionako upasti umesto oladipa. butler nije all star ove godine. aldridge je postao malo joe johnson ovih all starova zadnjih godina, nije spektakularan, ali tesko da mozes da napravis argument da ne zasluzuje da se tu nadje. +1 mogao je i doncic ima argumenata, ali ima i za oldridza i igraci su mu dali prednost, a doncic je svakako na ol staru ne znam da li ce dejvis igrati, ako ne upasce verovatno ili doncic ili adams
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) Da, daaa bas htedoh da napisem kako su pokrali Kliperse... sa ovim su otisli na +5 umesto da bude plus 2 i lopta za Kliperse...i to tamo negde minut, minut ipo do kraja produzetka.. Edited February 1, 2019 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Amos Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) Bice ovoga jos, jebiga, mora Lebron u plejof Edited February 1, 2019 by Mos
theanswer Posted February 1, 2019 Author Posted February 1, 2019 ako sam dobro razumeo, još su i snimak gledali
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Sto je najgore pregledali su snimak...a onda je klupa Klipersa pobesnela tek. Nego ajde, mozda bas zbog ovoga Kingsi odu u plejof pa da se ne bunimo mnogo
1n54jd3r Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Denver u realnosti zbog rasporeda verovatno nece zadrzati 2. poziciju na zapadu, ali kako znaju i umeju moraju nekako da se izbore za prednost domaceg terena...to ce mnogo da znaci u PO
Cash Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 1 minute ago, 1n54jd3r said: Denver u realnosti zbog rasporeda verovatno nece zadrzati 2. poziciju na zapadu, ali kako znaju i umeju moraju nekako da se izbore za prednost domaceg terena...to ce mnogo da znaci u PO Jesi pesimista, bice rutinski drugi
Recommended Posts