Venom Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) Prilicno glup potez Knicksa, mada ce sigurno ispasti super pametni ako se Porzingis ne oporavi. Ako su vec odlucili da ga trejduju posto poto i nisu lose prosli, ali je pitanje kojeg ce FA uspeti da dovuku ako za njih nece da igra ni 23-godisnjak koji se oporavlja od teske povrede kolena. Plus uvek to ciscenje capa itd. Prvo daju ogromne ugovore i onda moraju da se ratosiljaju svega da bi napravili mesta u capu... i onda to iskoriste za ugovore kojih ce hteti da se ratosiljaju za dve godine. Trejd je tipican Mavs/Cuban potez: znaju sta hoce i nije ih strah da donesu odluku. edit: mada mozda povlacim izjavu posle tri minuta da "nisu lose prosli". Ne znam, nisu dobili nijednog previse relevantnog igraca niti potencijalno relevantnog igraca. Prilicno bezveze. Edited February 1, 2019 by Venom
Djuro Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) NY je prosao bolje ali prava je steta sto nece to iskoristiti na pravi nacin. Dallas je dao gomilu necega za jedno mozda i pun dzak kamenja. Porzingis je kesa, nagazna mina, seka persa koja - i ako bude zdrava - nikada nece biti zadovoljna. Pogotovo ne u Dallasu. Edited February 1, 2019 by Djuro
goofs Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 57 minutes ago, Timmy said: Otkud sad Doncic izduvao, zar on nije upao po glasovima direktno? Ili je samo po glasovima publike cepao a ostali ga kulirali? Glasanje publike donosi trecinu poena, druge dve trecine su glasovi medija i glasovi igraca. Iz sveg tog prebrojavanja izlazi 10 startera, ostatak popunjavaju treneri opet nekim glasanjem.
Timmy Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Hvala. Mislio sam da publika nosi 50% pa da je on bio zakucan kao starter zbog velikog broja glasova publike.
samo_opusteno Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 ko bi rekao da pored toliko ulozenog mentalnog rada u formiranje misljenja neces biti u pravuJesi sad srecan sto si mi kao spustio? 1 bambi za tebe.
Apollo Creed Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 I dalje ne shvatam šta su dobili NYK ovim trejdom Aj što ja ne shvatam, to i nije toliko važno, nego što deluje da ni menadžment nema pojma šta uradiše... Od ovoga što su dobili ( igrači) cenim da im je jedino bitan DSJ...koga su imali prilike da izaberu na draftu,ali su umesto njega uzeli Frenach Franka busta epskih razmera. Opet, ako su već želeli DSJ ovim trejdom, vrv je da njega vide kao franšiznog, budućeg PG pa onda nema logike da spucaju pare na Irwinga na leto. Ili ima? Sa druge strane, Ntilkina nema šta više ovde da traži pa će ga sigurno trejdovati u narednih para dana, cenim da je neki max koji mogu da izvuku z anjega neki pick druge runde i to je to. Konačno, ostaje i Mudiay koji je vrv fizov omiljeni igrač i koji igra najbolju sezonu od kad je u NBA. Nije sad da j neki bogzna potencijal, al još je relativno mlad i mogao je da bude ok ovde, ali i on sad deluje kao višak. Kanter će isto biti trejdovan uskoro, možda i Vonleh. Opet, ako planiraju da tankuju-nema logike da ove iz dalasa uopšte šalju na parket, jer će dobijate poneku utakmicu. Nemam pojma ni šta nameravaju sa Jordanom, pošto se sve vreme govori o Robinsonu kao extra potencijalu koga će razvijati...i onda dovedu deandrea Vrv će potpisati Duranta na leto, al i to je na dugom štapu. Ako im se posreći na draftu, sve ovo i ne mora biti baš toliko loše kao što sad izgleda, al sve to šbbkbb obično kod Knicksa završi kontra....
goofs Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 InsajdEnBeA o trejdu, ali i o onome sto radi AD
Amos Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Inace, Big Honey-u je rodjendan na dan all-star utakmice
pbg12345 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 2 hours ago, theanswer said: tačno sam znao da ćeš napisati da si se ogradio koji si ga onda uopšte spominjao to mi samo nije jasno pa pomenuo ga kao nekog koga iz te generacije vidim kao fransiznog jos jednom embid definitivno ima kvalitet da to bude, pitanje je da ce ga povrede spreciti porzingis pitanje da li uopste ima kvalitet za to, a tek sa povredama to je na jaaaako dugom stapu 54 minutes ago, Djuro said: NY je prosao bolje ali prava je steta sto nece to iskoristiti na pravi nacin. Dallas je dao gomilu necega za jedno mozda i pun dzak kamenja. Porzingis je kesa, nagazna mina, seka persa koja - i ako bude zdrava - nikada nece biti zadovoljna. Pogotovo ne u Dallasu. o jbt 45 minutes ago, Timmy said: Hvala. Mislio sam da publika nosi 50% pa da je on bio zakucan kao starter zbog velikog broja glasova publike. nosi publika 50% doncic je lose prosao kod igraca, pa su dejvis i dzordz zavrsili ispred (podelili 3 mesto, odlucilo sto je dzordz imao vise glasova publike) imas ovde rezultate: https://pr.nba.com/2019-nba-all-star-game-voting-results-starters/ https://ak-static.cms.nba.com/wp-content/uploads/sites/46/2019/01/2019-Western-Conference-Frontcourt-NBA-All-Star-Starter-Voting-Results.pdf to je bitno samo za startere, treneri posle biraju zamene, neovisno o ovim rezultatima 21 minutes ago, Apollo Creed said: I dalje ne shvatam šta su dobili NYK ovim trejdom Aj što ja ne shvatam, to i nije toliko važno, nego što deluje da ni menadžment nema pojma šta uradiše... Od ovoga što su dobili ( igrači) cenim da im je jedino bitan DSJ...koga su imali prilike da izaberu na draftu,ali su umesto njega uzeli Frenach Franka busta epskih razmera. Opet, ako su već želeli DSJ ovim trejdom, vrv je da njega vide kao franšiznog, budućeg PG pa onda nema logike da spucaju pare na Irwinga na leto. Ili ima? Sa druge strane, Ntilkina nema šta više ovde da traži pa će ga sigurno trejdovati u narednih para dana, cenim da je neki max koji mogu da izvuku z anjega neki pick druge runde i to je to. Konačno, ostaje i Mudiay koji je vrv fizov omiljeni igrač i koji igra najbolju sezonu od kad je u NBA. Nije sad da j neki bogzna potencijal, al još je relativno mlad i mogao je da bude ok ovde, ali i on sad deluje kao višak. Kanter će isto biti trejdovan uskoro, možda i Vonleh. Opet, ako planiraju da tankuju-nema logike da ove iz dalasa uopšte šalju na parket, jer će dobijate poneku utakmicu. Nemam pojma ni šta nameravaju sa Jordanom, pošto se sve vreme govori o Robinsonu kao extra potencijalu koga će razvijati...i onda dovedu deandrea Vrv će potpisati Duranta na leto, al i to je na dugom štapu. Ako im se posreći na draftu, sve ovo i ne mora biti baš toliko loše kao što sad izgleda, al sve to šbbkbb obično kod Knicksa završi kontra.... ma najbolje da je i smit fransizni igrac oalko se vi razbacujete tim terminom ili ga ja moguce pogresno kapiram odnosno, to su niksi, moguce da ce dati fransizu u ruke smitu i da nece videti plejof narednih 10 godina za takvog "fransiznog" igraca svakako ima potencijala
pbg12345 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 bice giles igracina!!! Spoiler mozda cak i fransizni igrac!
Apollo Creed Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 2 minutes ago, pbg12345 said: ma najbolje da je i smit fransizni igrac oalko se vi razbacujete tim terminom ili ga ja moguce pogresno kapiram odnosno, to su niksi, moguce da ce dati fransizu u ruke smitu i da nece videti plejof narednih 10 godina za takvog "fransiznog" igraca svakako ima potencijala aj malo smanji doživljaj i malo pažljivije čitaj šta ljudi pišu...
Timmy Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Ladno samo 14 Evropljana igralo na Allstaru. 5 nasih i 9 ostalih.
Amos Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 KAT umesto bar jednog od dvojca iz Jute je isto bas bezveze izbor.
Cash Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Izgubi GSW, Denver jos može do prvog mesta na Zapadu
Recommended Posts