Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

dobro™

videcemo

videcete! :fantom:

tek ako ostane u mavsima nece biti fransizni, posto ce svu slavu pokupiti luka :D

iz te njihove generacije 94,95

jokara, embid, janis potencijalni, odnosno vrlooo izvesni fransizni igraci

(sa tim sto i je i embidova karijera zbog povreda vrlo upitna)

on i tauns ipak iza

ne bez zajebancije, jel se moze setiti neko nekog vrhunskog igraca koji je poceo karijeru sa skoro 50% propustenih utakmica u prve 3,4 godine zbog povreda?

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

48 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

slika moze da mu stoji pored definicije potencijalnog fransiznog igraca, nemoj zajebavati. 

pa da, ali ako je akcenat na potencijalni a ne na fransizni igrac. a taj potencijal, ako ga ima, na dugackom je stapu. prilicno je zabrinjavajuce sto se i prosle i pretprosle sezone raspao do 1. decembra. u ovom trenutku su vece sanse da mu bog nije dao telo za nba nego da je recimo 2. igrac kontending ekipe.

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

dobro™

videcemo

tek ako ostane u mavsima nece biti fransizni, posto ce svu slavu pokupiti luka :D

on i tauns ipak iza

ne bez zajebancije, jel se moze setiti neko nekog vrhunskog igraca koji je poceo karijeru sa skoro 50% propustenih utakmica u prve 3,4 godine zbog povreda?

1 hour ago, fancy claps said:

pa da, ali ako je akcenat na potencijalni a ne na fransizni igrac. a taj potencijal, ako ga ima, na dugackom je stapu. prilicno je zabrinjavajuce sto se i prosle i pretprosle sezone raspao do 1. decembra. u ovom trenutku su vece sanse da mu bog nije dao telo za nba nego da je recimo 2. igrac kontending ekipe.

to je vec druga stvar, cela ova prica zavisi od toga da li on moze da bude zdrav ili ne, sve ostlao ima. 

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

dobro™

videcemo

on i tauns ipak iza

postalvjas pitanje i na listu stavljas emibda koji je verovanto igrac koji se najvise povredjivao. propustio je prvu, drugu i veci deo trece sezone. 

Posted

Odlicna tekma u Oaklandu i prava prvenstvena u LA-u. Neda se Fila tako lako za sad.

Posted

LBJ se vratio iz povrede...i odmah im skacu sanse u gradskom derbiju

Posted
41 minutes ago, Mos said:

Odlicna tekma u Oaklandu i prava prvenstvena u LA-u. Neda se Fila tako lako za sad.

Prvo im uvalise 42 u trecoj, pa onda bunker u cetvrtoj. Mnogo se Embiid ispucavao, a nema potrebe za tim. Izdominirao je najstrasnije u toj trecoj. Mogu biti Sixersi zeznuti bas kad hoce.

Posted
2 hours ago, Mos said:

naravno da ce se lebron vratiti i gsw prekinuti pobednicki niz, kad ja odigram na kliperse i pobedu voriorsa :D

3 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

postalvjas pitanje i na listu stavljas emibda koji je verovanto igrac koji se najvise povredjivao. propustio je prvu, drugu i veci deo trece sezone. 

o jebemu vidis da sam se ogradio gore i oko embidove povrede

samo sam hteo naglasiti embid (fransizni)>> porzingis

kad smo kod embida, ako je verovati bikiniju, nocas se fino posrao po kazinsu

Posted

tačno sam znao da ćeš napisati da si se ogradio :D koji si ga onda uopšte spominjao to mi samo nije jasno

Posted

Otkud sad Doncic izduvao, zar on nije upao po glasovima direktno? Ili je samo po glasovima publike cepao a ostali ga kulirali?

Posted
26 minutes ago, MiddleClass said:

Vucevic :hail:

:smiley_hail:

Konacno godine i godine naslova "Vucevic sjajan u porazu Orlanda" po CG portalima imaju smisla.

Posted

Cudno da su ubacili smarackog Kleja a nisu Doncica za kim su poludeli svi. Koliko im je bitan marketing bio sam siguran da ce igrati.

Posted

ko bi rekao da pored toliko ulozenog mentalnog rada u formiranje misljenja neces biti u pravu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...