omiljeni Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Pa jbg to ne sme da se radi. Kazne su verovatno ogromne. Kad bi njihov samo prokomentarisao da im se sviđa igrač i da bi voleli da ga potpišu, sigurno odmah stiže kazna za tampering od par stotina hiljada $ Za konkretne dogovore ili kako Mos kaže garancije, to bi bile milionske kazne, doživotne suspenzije itd
Amos Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Ih, sad i ti, onda bi Lebron odavno trebao da bude banovan na dve tri dozivotne
theanswer Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 Zasto bi npr Irving otisao iz Bostona gde moze biti sa Dejvisom, boljim trenerom, deset puta funkcionalnijom organizacijom da bi igrao mooooozda sa Durentom u Niksima? Zbog Njujorka kao Njujorka? Ne verujem u to. Sa druge strane izgleda KP planira samo da uzme QO od Dalasa sto Mevsima ostavlja 19m cap spacea ali je i ogromna kocka za Poerzingisa. Ludilo sta se desava, za mene vece iznenadjenje od Dejvisa. Niksi su stvarno magarci, to je ona prica da ne moras da ides u desetogodisnji ribild ako imas dobrog gm-a i organizaciju jer ces uvek imati neku debilnu organizaciju koja ce ti pomoci.
189- Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 5 minutes ago, omiljeni said: Pa jbg to ne sme da se radi. Kazne su verovatno ogromne. Kad bi njihov samo prokomentarisao da im se sviđa igrač i da bi voleli da ga potpišu, sigurno odmah stiže kazna za tampering od par stotina hiljada $ Za konkretne dogovore ili kako Mos kaže garancije, to bi bile milionske kazne, doživotne suspenzije itd daj nemoj da si toliko naivan ;D inace,
omiljeni Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 6 minutes ago, Mos said: Ih, sad i ti, onda bi Lebron odavno trebao da bude banovan na dve tri dozivotne pa to se igrači dogovoraju, to nije nedozvoljeno i nema razloga da bude. ali zvaničnici timova to da rade, to nema šanse
189- Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 3 minutes ago, theanswer said: Zasto bi npr Irving otisao iz Bostona gde moze biti sa Dejvisom, boljim trenerom, deset puta funkcionalnijom organizacijom da bi igrao mooooozda sa Durentom u Niksima? Zbog Njujorka kao Njujorka? Ne verujem u to. pa znamo sada da je irving malo opicen, nikad ne znas sta hoce. cak i da se ne radi o irvingu, ima tu jos nekoliko dobrih igraca na fa. cousins, leonard, butler...
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 ne znam da li je dalas mogao bolje da prdoje od ovoga.
Cane Vukic Prebranac Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Покупио Далас све што ваља од Никса Одличан трејд.
pbg12345 Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 a kad se uopste vraca porzingis? valjalo bi im i nekog mesa pod kosem imaju pun kurac 4ki, nigde centra
Grandilof Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 9 minutes ago, pbg12345 said: a kad se uopste vraca porzingis? valjalo bi im i nekog mesa pod kosem imaju pun kurac 4ki, nigde centra Ja zadnje sto sam cuo u decemebru da ce biti reevaluated u februaru ponovo i da kao tece dobro lecenje. Mada sumnjivo mi to malo, evo sad ce pocetkom februara puna godina kako je proslo. Mada ga mozda Knicksi nisu pozurivali jer evidentno tankuju...
Joe D Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 36 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Покупио Далас све што ваља од Никса Одличан трејд. i za dallas cemo tek da vidimo, kristaps jos nema potpisan ugovor i moze da mu se digne da zapali bez odigrnog meca na leto. plus su dobili hardawaya jr koji ima neki albatros ugovor.
pbg12345 Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 6 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Који ће им, играће Лука све jasta, a tu je i novicki 10 ak godina trejd deluje odlicno, ali valja biti i oprezan pitanje je uopste koliko i sta ce letonac igrati u buduce @Joe D sta je leba ti "älbatros" ugovor?
Recommended Posts