Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Kakva cetvrtina Blazersa, 45 Juti, CJ zatrpa. :ziga:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sactown rutinirao Atlantu...Fox ima neki zavoj na saci - povreda?

Posted

nema komentara kako je NOP bez 5 igraca dobio HOU sa Hardenom i Polom u gostima...

Jrue 6 blokada, 5 od toga na Hardenu. kakav odbrambeni igrac...sjajni tajminzi, brze ruke i noge.

mada, generalno mi se cini da u ligi zaista nema mnogo dobrih bekova koji su dobri u 1na1 odbrani, fali i inteligencije i spremnosti da se gine 

Posted
10 hours ago, Čutura said:

debeli jos jedan td

Sad tek vidim. Postalo ljudima nezanimljivo, a realno je svaki TD velika stvar. Al eto, Jokić ga obesmislio :)

Posted

Mislim da je Divac imao 4-5 u karijeri, ono jedan godisnje. Slavili smo po nedelju dana kad bismo culi :D 

Posted
1 hour ago, goofs said:

Mislim da je Divac imao 4-5 u karijeri, ono jedan godisnje. Slavili smo po nedelju dana kad bismo culi :D 

Neko vece Bogdan blizu, ja navijam, al onda kontam, pih Jokara ima 20 i nesto.. Jbga :D

Posted

Divac ima 8, Kukoc 4.. Ostali manje ili nista.

Posted
21 minutes ago, napadaj said:

Opet je imao nestvaran pas:

Ovo je iz Teove kuhinje

Posted

Ne znam koliko sam subjektivan ali mi se cini da jokara ovom lakocom asistiranja prelazi na novi (naj)visi nivo igrice

Nije on i nikad nece biti igrac koji je u stanju da zatrpa svakog protivnika i sam sve resi, ali jeste na nivou gde uz iole ok saigrace moze napraviti prednost da zajedno natrpaju koga god

Posted

pa vec sada je najbolji visoki dodavac u istoriji lige.

Posted

verovatno i najbolji dodavac u ligi uopste trenutno. 

Posted
1 minute ago, Joe D said:

verovatno i najbolji dodavac u ligi uopste trenutno. 

E ovo

Obicno se da kaze najbolji visoki dodavac bla bla i super je to naravno, svaka mu cast

Ali mi deluje da je sad vec na ovom nivou gde se itekako moze razgovarati da li je najbolji dodavac generalno

Posted

ko mu je tu konkurent? simmons, rondo, james...svakako medju najboljima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...