Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ako su pametni sačekaće, ne znam da li ima i jedan razlog što bi žurili

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ono pravilo da ne mozes dva max igraca da dobijes putem trejda...imaju Irvinga

Posted
1 hour ago, 1n54jd3r said:

Rose rule zapravo...designated rookie extension

Posted

Igra jednu, i dalje je u konkurenciji za all star...

Posted

Ako Boston juri/ceka Dejvisa, sta nameravaju da rade sa Hejvordom? To pod pretpostavkom da oni i Kajri zele novi ugovor. A i novi ugovor za Tejtuma im dolazi u vreme vazenja Hejvordovog ugovora, ako dobro razumem. 

Posted
4 hours ago, 1n54jd3r said:

Prvi put cujem za ovo, malo sam guglao sad, ako sam dobro shvatio - Boston je Irvinga dobio trejdom i sad ne moze jos jednog max igraca da dobije trejdom. Ali planira na leto da obnovi ugovor sa Kajrijem, sto se onda nece voditi kao trejdovan igrac, pa moze da dovuce jos jednog?

Hejvurda ce utopiti negde, mislim da ne vredi pare koje prima.

Posted

ukratko, derik rouz pravilo je da možeš da imaš 2 designated player igrača koja dobijaju veće ugovore od normalnih ruki ekstenzija, ali da samo jedan od njih može da dođe trejdom, što je u suštini tweak koji je napravljen baš zbog ovakvih situacija da zaštiti dodatno small market timove.. 

Posted (edited)
5 hours ago, Djuro said:

Ben Simmons, Donovan Mitchell, Luka Doncic headline Rising Stars game at All-Star Weekend

Da li ovo znaci da su Doncica izjebali za pravi  All Star Game? 

(ili moze da igra obe?)

kingsi najjaca fransiza, 3 all star igraca :fantom:

a sto ih samo po 10 igra? a ne 12?

3 hours ago, goofs said:

Hejvurda ce utopiti negde, mislim da ne vredi pare koje prima.

utopili bi oni njega rado, samo pitanje ko ce da uzme igraca koji ima zagrantovanih maltene 70 miliona u naredne dve sezone

a naravno da ne vredi tog novca, jbg covek posle povrede nije senka igraca koji je potpisao taj ugovor

sa jedne strane sranje je da davis ode u boston, jer se pravi jos jedan supertim

ali sa druge strane upravo je ta cinjenica mozda dobra da ima neko ko se moze suprostaviti gsw, ovo sad sa kazinsom i 5 ol star igraca u petorci zaista deluje suludo

ne vidim kako ih (zdrave) neko moze dobiti ne u seriji nego vise od jedne po utakmice :unsure:

a i boston je gotivan klub, bolje jbg kod njih nego kod nekih smradova

ustvari, sta ce uopste biti sa gsw posle ove sezone? oni vec imaju "potrosenih" 120m za sledecu sezonu, a bez ugovora su klej i kazins

igudalinih 17m im je prilican teret

a ne vidim ko bi preuzeo taj ugovor, odnosno sta oni imaju ponuditi uz njega, apsolutno nista cini mi se

Edited by pbg12345
Posted

Pa puno se prica o tome da ce Klej da zapali, mozda kod Lemprona u Lejkerse. Kazins sigurno ne ostaje, on je tu dosao da zaleci povredu i uzme prsten.

Sto kazes, vec su premasili SC za narednu sezonu, vrlo moguce je da ce liciti na onaj Majami, sa 3-4 bogata igraca i ostatak minimalci.

Posted

ne ide thompson nigde 100%. durant ako ide tipujem na knickse.

inace, posto je izasla ova vest za davisa, da sam indiana ili tako nesto, skocio bih odmah na holidaya. mozda i najpotcenjeniji play u ligi. 

Posted

Jrue odlican igrac.

Posted

Monte pokidao. Kalibar za prvog pleja sa pomeranjem Murraya na beka. Jokara odlicna dva ulaza za pobedu nakon sto mu nisu svirali cist and1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...