pbg12345 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 47 minutes ago, theanswer said: nisam neki optimista po pitanju sijetla, već su izgubili franšizu, nisu je baš izgubili bez razloga mada bi bila kul priča.. vegas mislim da je prvi na čekanju, posle možda sijetl i meksiko siti, mada i tu više šansi bih dao meksikancima Ovo za meksiko neka tvoja ideja ili postoji prica u tom smeru? Pitam, posto mi malo nadrealno zvuci
theanswer Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 1 hour ago, pbg12345 said: Ovo za meksiko neka tvoja ideja ili postoji prica u tom smeru? Pitam, posto mi malo nadrealno zvuci Zasto ti zvuci nadrealno? Igrane su utakmice u Meksiko Sitiju vec, arena postoji, interesovanje postoji, postoji interesovanje i NBA pricano je o tome, bile su rasprodate karte iako je igran neki derbi u fudbalu u isto vreme, let nije nista specijalno daleko da se ide..
Have_Fun Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 ESPN's Zach Lowe reported on his podcast that the Pelicans put Nikola Mirotic, Julius Randle and E’Twaun Moore on the trade block this weekend. With Anthony Davis letting it be known that he will not re-sign with the Pelicans, New Orleans has reportedly made their other valuable players available.
pbg12345 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Sa kim ce igrati jbte? @theanswer Ok, ali jedno je organizovati utakmicu, dve, drugo preseliti fransizu tamo Pre svega "nadrealno" zbog najpre politickih, a onda i ekonomskih razloga Sa jedne strane gradis zid, a sa druge ih ukljucujes u neki sistem koji je ipak apsolutno usa, nekako mi ne ide Doduse, sve ovo je neko moje razmisljanje, nista zasnovano na nekakvim informacijama iz nba, nego generalno onako mi zvuci sumanuto
theanswer Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 (edited) 33 minutes ago, pbg12345 said: Sa kim ce igrati jbte? @theanswer Ok, ali jedno je organizovati utakmicu, dve, drugo preseliti fransizu tamo Pre svega "nadrealno" zbog najpre politickih, a onda i ekonomskih razloga Sa jedne strane gradis zid, a sa druge ih ukljucujes u neki sistem koji je ipak apsolutno usa, nekako mi ne ide Doduse, sve ovo je neko moje razmisljanje, nista zasnovano na nekakvim informacijama iz nba, nego generalno onako mi zvuci sumanuto kako misliš sa kim će igrati? sa ostalih 29 timova iz nba lige, isto kao što toronto igra, ili isto kao što sakramento igra pa ima putovanje u njujork.. ne postoje ti politički i ekonomski razlozi, naprotiv, ekonomski bi bilo isplativije.. to što tramp hoće da sagradi zid koji nikad neće sagraditi btw nema apsolutno nikakve veze sa nba organizacijom, pa nije to srbija pa da ostoja vodi košarkaše na kosovo jbt.. inače, ta priča uopšte nije nagađanje nego je ozbiljno razmišljanje u nba.. koliko sam upućen postoji mogućnost da mexico city ima g league tim sledeće sezone edit sad vidim da sa kim će igrati nije upućeno bilo meni Edited January 29, 2019 by theanswer
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) n Edited January 29, 2019 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Amos Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Kakvo ce epsko tankovanje sada NO da odradi, ostali timovi mogu odmah da upisu po pobedu ili dve do kraja sezone protiv njih. Inace, jebes ti ovo. Top 5 igrac lige koji ce najverovatnije da presedi do kraja sezone zbog dilova, dogovora, trgovine, ugovora. Sto je najgore on stvarno deluje kao prilicno skroman tip koji bi u neko drugo vreme verovatno proveo karijeru u jednom ili maksimum dva tima. Al' ne vredi, suvise je skupa roba da tek tako propadne.
theanswer Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 uvek se pronađe neka rupa u ugovoru ili zakonu, tako i u ovom cba.. small market timovi hoće supermax da bi mogli da zadrže igrače a igrači sada da bi išli gde hoće i i dalje uzeli keš traže trejd na godinu dana do isteka ugovora.. tim želi da ispoštuje trejd u željenu destinaciju jer će bar dobiti nešto zauzvrat pošto niko neće da da bog zna šta za rentiranje igrača na godinu dana... i tako začarani krug
goofs Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 eNBeA kulira Bertansa za ol-star takmicenje u trojkama jer su prljavi rasisti zbog njegovih konekcija sa Debelim Dukljaninom.
pbg12345 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 3 hours ago, theanswer said: kako misliš sa kim će igrati? sa ostalih 29 timova iz nba lige, isto kao što toronto igra, ili isto kao što sakramento igra pa ima putovanje u njujork.. ne postoje ti politički i ekonomski razlozi, naprotiv, ekonomski bi bilo isplativije.. to što tramp hoće da sagradi zid koji nikad neće sagraditi btw nema apsolutno nikakve veze sa nba organizacijom, pa nije to srbija pa da ostoja vodi košarkaše na kosovo jbt.. inače, ta priča uopšte nije nagađanje nego je ozbiljno razmišljanje u nba.. koliko sam upućen postoji mogućnost da mexico city ima g league tim sledeće sezone edit sad vidim da sa kim će igrati nije upućeno bilo meni ama da bre pitah sa kim ce no igrati odnosno nije ni pitanje, nego razmisljanje naglas vec sam pisao oni su i pre ovog oderadili neku utakmicu u potpuno sumanotom sastavu katastrofa i ovo sto posle mos pise ne znam jbt, kapiram ja sve i kapiram da nema nacina da se zadrzi neko ko oce da ide, ali sve zajedno ovo postaje sprdacina sad davis, pre kavhi, o lebronovim tripovima ili onom sta rade ovi u gsw i da ne govorim i taj proces ide samo u jednom smeru mi se ovde sprdamo sa divcem (sa razlogiom) ali pitanje je kakve su zapravo uopste mogucnosti menadzmenta u tako tim klubovima iz gradova poput sakramenta
number_9 Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 George je na pola 2. četvrtine već ubacio Orlandu 29 poena.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
1n54jd3r Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Okafor nastavlja sa dobrim partijama...egal sa Hjustonom...a brat Farid uzeo vise suteva od Hardena za sada
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Vidim neki nisu verovali u Okafora i Jrua Gre'ota za Kokoskova..
mandingo Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Kakvo je razmisljanje na forumu oko AD-a? Hoce li zavrsiti kod prevaranta iz LA-a, ili ce Pelicansi sacekati Boston na leto?
Recommended Posts