Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

svaka mu cast za ovo

meni ovo daleko jace nego kad igrac ima ful pregled igre pa onda okrene glavu te se svi dive asistenciji bez gedanja

Posted

Na ovakvim stvarima se vidi koliko mu radi mozak.

Posted

Btw, kome god sreca bude donela Ziona nece imati vise problem sa praznom halom. Izmedju Njujorka, Finiksa, Atlante i Klivlenda bilo bi lepo da to bude Atlanta. Ovim ostali su imali dovoljno prilika koje su upropastili. 

Posted

Trae i Zion bi u napadu bili kao Payton i Kemp na steroidima. Ne znam gde bi to ostavilo Johna Collinsa, doduse, ali to bi deinitivno bila must watch ekipa.

Mada osecam da ce Knickse usrati ovo puta.

Posted

pa sta igra zion pf? collins je ionako bolji na centru, ne

Posted
5 minutes ago, 189- said:

pa sta igra zion pf? collins je ionako bolji na centru, ne

verovatno je Joe mislio na to koliko ce u toj konstalaciji Collins biti u fokusu u napadu...

Mislim da je Istok zasluzio da mu dodje game changing talenat kakav je Zion...

Posted

Nisam to mislio. Ne deluje mi da se uklapaju kao frontcourt, slicno igraju i spacing bi mogao da bude problem. 

Posted

gde god da ode, pri kraju ruki ugovora će da traži trejd u los anđelos

ako ga odbiju naljutiće se i neće igrati

Posted
4 hours ago, theanswer said:

stvarno šteta za slowmoa što mu nisu priznali ovaj koš gde je bacio loptu ka košu i usralo ga, a nije ubacio pre toga bar dva čista šuta. who cares. izgubili ljudi 17 razlike u poslednjoj četvrtini, krajnje je vreme da se ovaj tim rastavi na proste činioce. sa stanovišta lige biće trulo da će memfis, nju orleans i atlanta recimo biti teški kurac narednih sezona a i ovako se muče da popune pola hale. franšiza u nju orleansu mi se posebno čini da bi mogla u recimo neki vegas.

Seattle.

Posted
3 minutes ago, Sleepy Floyd said:

Seattle.

nisam neki optimista po pitanju sijetla, već su izgubili franšizu, nisu je baš izgubili bez razloga mada bi bila kul priča.. vegas mislim da je prvi na čekanju, posle možda sijetl i meksiko siti, mada i tu više šansi bih dao meksikancima

Posted

Ja bih se usro od srece da se NBA vrati u Sijetl, i to u Sonikse, ne u neke Sijetl Rainforests fazone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...