Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Kako odigrao M.Gasol? Sad ima motiv vise da se dokaze Divcu
Fins fleet Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 1 hour ago, iDemo said: To su sudili a onomad kad je KD bio 2 koraka autu to nisu videli... Volim ja Denver al' je sudjenje - ono - malo neujednaceno, ne? Da jadan Houston, bas mi ih je zao. Ne.
Timmy Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Gledao sam malo Denvera, vidim gube preko 20, racunam gotovo... Kad sad vidim preokrenuli. Kako jbte...
Joe D Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) 59 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kako odigrao M.Gasol? Sad ima motiv vise da se dokaze Divcu Bio najbolji igrac na terenu. Prvo poluvreme najbolji igrac Memfisa, drugo poluvreme najbolji igrac Denvera. https://streamable.com/htz20 Edited January 29, 2019 by Joe D
borris_ Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Gledajuci snimak, odigrao je odlicnu odbranu na Jokicu u zadnjem napadu ali je Jikic uspio nekako pogoditi.
iDemo Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 1 hour ago, Fins fleet said: Da jadan Houston, bas mi ih je zao. Ne. Hjuston nek' crkne, nije drama - nisam ni zapamtio da je to bilo protiv njih nego samo da je bilo bash ono - flagrantno... U Hjustonu mi jedno mio/drag onaj Clit - od kad sam cuo da je Shvajcarac...
Joe D Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 i kakve to veze ima sa sudjenjem sinoc? covek je bio u autu, sta treba sudije da rade, da progledaju kroz prste?
iDemo Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Hjustonu treba da sude faul u izgledu™ svaki put kad Brada dobije loptu.
MiddleClass Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) 9 minutes ago, Joe D said: i kakve to veze ima sa sudjenjem sinoc? covek je bio u autu, sta treba sudije da rade, da progledaju kroz prste? Naravno. Precedentni sistem. Sudije u mecu sa Hjustonom su tako tumacili propise i sad i ostale sudije ima da se pozivaju na tu odluku. Edited January 29, 2019 by MiddleClass
theanswer Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 stvarno šteta za slowmoa što mu nisu priznali ovaj koš gde je bacio loptu ka košu i usralo ga, a nije ubacio pre toga bar dva čista šuta. who cares. izgubili ljudi 17 razlike u poslednjoj četvrtini, krajnje je vreme da se ovaj tim rastavi na proste činioce. sa stanovišta lige biće trulo da će memfis, nju orleans i atlanta recimo biti teški kurac narednih sezona a i ovako se muče da popune pola hale. franšiza u nju orleansu mi se posebno čini da bi mogla u recimo neki vegas.
Joe D Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 imam utisak da atlanta nece biti kanta jos dugo.
theanswer Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 a šta znam, bruklinov primer pokazuje da pogotovo na istoku možeš brzo da se izvadiš iz kanala ali me njihov menadžment nije nešto ubedio za sad da imaju takav potencijal
spaceploitator Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Gde da nadjem neku ludacku asistenciju Jokica Milsapu koju je ovaj zasrao u poslednjoj cetvrtini?
Recommended Posts